Hamileyim... Dualarm kabul oldu...

tebrşkler canımi hayırlı olsun... gözünüz aydın...
zamanı geldiğinde kucağında kokladığın günler olsun inşallah....

canımcım
ınsallah sag salım atlagtırsın kuzunla bu gunlerı
bılıyosun benımde cok fena gectı ılk aylar
kanamalar neler neler
ustelık 5 aylık oluncaya kadar lekelenmem hıc bıtmedı
her sabah korkuyla bakıyordum wc de kendıme
ama sukur 31. hFTAMIZI da bıtırdık
allahım yardımcımız olsun

canım çok tebrik ederim bebişini sağlıkla kucağını almanı diliyorum.birkaç yerde okumuştum yazılarını .burda görünce inanılmaz mutlu oldum .inşallah zor günleri atlatıp hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.öptümmm

canımcım
ınsallah sag salım atlagtırsın kuzunla bu gunlerı
bılıyosun benımde cok fena gectı ılk aylar
kanamalar neler neler
ustelık 5 aylık oluncaya kadar lekelenmem hıc bıtmedı
her sabah korkuyla bakıyordum wc de kendıme
ama sukur 31. hFTAMIZI da bıtırdık
allahım yardımcımız olsun

benimde geçmişti lekeler dün hiç yoktu bugün kalktım biraz hareket ettim hani koşmadım ev süpürmedim normal evde küçük şeyler yaptım hemen gene geldi kahverengi leke.Ama eskisi kadar korkmuyorum bu lekeden değer yükseldiği için. Allaha emanetiz.

Sen artık hiç endişelenme inşallah zamanında doğar doğmazada o artık kocaman bir delikanlı :) Bizim bir arkadaş 8 aylık doğum yaptı maşallah bebişi bir gün bile küvezde kalmadı.

Son düzenleme:
canım çok tebrik ederim bebişini sağlıkla kucağını almanı diliyorum.birkaç yerde okumuştum yazılarını .burda görünce inanılmaz mutlu oldum .inşallah zor günleri atlatıp hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.öptümmm

çok teşekkürler canım eğer sende istiyorsan inşallah allah en kısa zamanda sanada nasip etsin.

bu siteyi çok seviyorum hiç birbirlerini tanımayan insanlar hep beraber seviniyor hep beraber üzlüyor.

X