• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim doktor koronadan şüphelendi ağır grip geçiriyorum

melaxse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
258
47
48
28
Kızlar 15haftalık gebeyim ve bu 4.kez ağır gribim 3 gündür ateş 37.8 kusma sırt ağrısı burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum öğretmenim okulum kalabalık herkes hasta rapor bile yazmadılar.Bugün dayanamadım serum taktırdım ama bana mısın demedi ıhlamur içiyorum c vitamini alıyorum ama düzelemedim 3.gün ne önerirsiniz ? Serum dışında sadece parol kullanabiliyorum.

Bende 34 haftalık hamileyim aksef antibiyotik verdi doktorum bir de parol iciyorum çok ağır bir grip geçiriyorum çok salgın var Aksef i hamilelerde kullanabiliyor diğer türlü bakterisel enfeksiyon geçmiyor bende çok korkuyorum bebege birsey olur diye ama doktorlar birsey olmaz dedi enfeksiyon ve ates daha tehlikeli dediler

Bende 34 haftalık hamileyim aksef antibiyotik verdi doktorum bir de parol iciyorum çok ağır bir grip geçiriyorum çok salgın var Aksef i hamilelerde kullanabiliyor diğer türlü bakterisel enfeksiyon geçmiyor bende çok korkuyorum bebege birsey olur diye ama doktorlar birsey olmaz dedi enfeksiyon ve ates daha tehlikeli dediler
Bende parol burun spreyi boğaz spreyi kullanıyorum yeni yeni azaldı rapor aldım öğretmenim işe gittiğimde sürekli çocuklardan hastalık geliyor inşallah süreci sağlıkla tamamlarım.Maskesiz okula gitmem daha

InsaAllah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız Öğretmen olunca çok zor mutlaka maske takın kendinizi koruyun

Bende parol burun spreyi boğaz spreyi kullanıyorum yeni yeni azaldı rapor aldım öğretmenim işe gittiğimde sürekli çocuklardan hastalık geliyor inşallah süreci sağlıkla tamamlarım.Maskesiz okula gitmem daha
Ben burada yeniyim pek anlamıyorum nasıl cevap veriliyor umarım sizlere ulasiyordur Biz eşimle özele gittik aksef antibiyotik bile geçirmedi aşırı ağır geçmeye başlamıştı influenza testi yaptılar domuz gribi dediler şu anki ağır olan gariplerin çoğu domuz gribi doktorumu aradım 34+5 günlük hamileyim doktor enfluvir ilacini kullanabilirsin dedi gebelerde kullanıyor veriyoruz böyle durumlarda dedi o ilaçla biraz daha düzeldi bir de parol mutlaka alın parol da çok iyi geliyor hatta parolun serumu daha etkili oluyor Bende korkuyorum ilaç almaktan hamileyken ama korkmayın doktorunuza danışın ve influenza testi yaptırın pozitif ise de korkmayın 3 gün ağır seyrediyor sonra azalıyor yavaş yavaş bebege de etki etmiyormuş

Back