tamam cnm mutlaka haber verbüyük ihtimal ikimizinde ağrıları aynı cnm. bana da iki dr normal dedi ama bu dayanılcak gibi birşey değil dayanmam için sürekli yürümem lazım. ben yarın göğüs hastalıklarına gidince sana da bilgi veririm belki o dr ne biliim bi krem bişi yazar da iyi gelir.
kızlar 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2,5 aydır sırtımda bir ağrı var belli bi noktada sol tarafta. ilk başlarda bu kadar çok ağrımıyordu ama geçtiğimiz cuma gününden beri hergün ağlıyorum bu ağrılar yüzünden. gün geçtikçe şiddeti artıyor. etrafımda hamile olan kimseden böyle birşey duymadım. soruyorum iş yerindeki arkadaşlara sen hamileyken varmıydı böyle bir ağrın bilmem hatırlamıyorum diyor. demekki yokmuş diyorum çünkü ben bu ağrıyı 20 yıl geçse unutamam sanırım. şimdi yavaştan sağ tarafta da başladı sanki bu ağrı.
kadın doğumcuma sordum normal dedi çok zorlarsa ağrı kesici içebilirsin dedi göğüs hastalıklarına git dedi. ama bunun ağrı kesiciyle falan gececeğini hiç zannetmiyorum. oturarak çalışıyorum her 10 dk da bir kalkmak zorunda kalıyorum bu ağrı yüzünden başlıyorum koridorda yürümeye, yattığımda bir sorun yok ama oturduğumda sanki sırtımda da öküz oturuyor gibi birşey. inanın çalışmaktan değil sürekli otur kalk yürü bunlardan o kadar çok yoruluyorum ki.
yarın göğüs hastalıklarına gidicem bakalım inşallah ordaki dr hamilelikten diyip geçiştirmez beni.
ayrıca 60 kg ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum.
böyle bir şey yaşayan tedavi olan ben şunu yaptım iyi geldi diyebilecek olan birisi vardır belki diye buraya yazmak istedim.
Cnm göğüs hastalıklarına gittim dr sırtımı dinledi biz akciğerlerle ilgileniyoruz genelde göğüs cerrahisine gidin dedi. Oraya gittim o da sırtımı dinledi bastırdı falan mekanik bi agriya benziyor film çekmek lazım net bişey söylemem için dedi fizik tedaviye yönlendirdi oraya da baska bi gün gidicem Artık. Yani herkes bi başkasına yönlendiriyor. Resmen tip çaresiz kaldı bi sırt ağrısına.tamam cnm mutlaka haber ver
Aynen cnm senin bahsettiğin ağrı gibi benim ağrım da. Kemiğim ağrıyor sanki ya da kaslarım.Benim de şiddetli bir ağrım var göğüs kafesimde ve sırt kısmında belli bir bölge ve sol traf
Kemiğin mi ağrıyor? Belki aynı ağrıyı çekyruzdur bende ağlıyorum ağrıdan çünküve ağrımı tarif edemiyorum
Aynı ağrı işte canim bende bi kaç gündür sol göğsümün altında da başladı sirtimla aynı hizada yani. Dr geçmezse film çekmek zorundayız dedi ama ben kesinlikle istemiyorum film çektirmek. Bakalım allahım şifa verir inşallah hepimize.Bende 24 haftalık hamileyim ve bir aydır sırtımın sağ tarafında siddetli ağrı çekiyorum ovuyom olmuyo sıcak su torbası denedim olmadi kemikmi kasmi ne ağrıyor anlamadım ve bir haftadır da sağ göğsümun altında aynı ağrı başladı insanlara sorunca normal olabilir hamilelikte ama ne yapacağımı şaşırdım seni çok iyi anlıyorum en son birine bardak cektirecem sırtıma bakalım ne olacak
Nimes ve romasulid jel kremleri surun fizik tedavi oneririm birde igneyle agrinz azalabilir. Cok gecmis olsn :/Aynı ağrı işte canim bende bi kaç gündür sol göğsümün altında da başladı sirtimla aynı hizada yani. Dr geçmezse film çekmek zorundayız dedi ama ben kesinlikle istemiyorum film çektirmek. Bakalım allahım şifa verir inşallah hepimize.
Amin arkadaşım kaburgalar genişliyor ondan ağrıyor dedi gebelikle ne alaka anlamadım bebek karnımda kaburgamin arasında degilkiAynı ağrı işte canim bende bi kaç gündür sol göğsümün altında da başladı sirtimla aynı hizada yani. Dr geçmezse film çekmek zorundayız dedi ama ben kesinlikle istemiyorum film çektirmek. Bakalım allahım şifa verir inşallah hepimize.
Cnm ben fizik tedavi dr una gittim gebelikte bu ağrılar normal dedi. Egzersiz yapmam için bi kaç hareket ve bi jel verdi. Birde minoset kullanabilirsin dedi. KAs ağrısı olduğunu eliyle kontrol ettiğinde kıtır kıtır yaptığını söyledi. Rapor verdi.Amin arkadaşım kaburgalar genişliyor ondan ağrıyor dedi gebelikle ne alaka anlamadım bebek karnımda kaburgamin arasında degilki
Bugün Kadın dogumcuya gittim safra kesende problem olabilir dedi dahiliye ye gidecem baktiracam umarım bir problem çıkmazCnm ben fizik tedavi dr una gittim gebelikte bu ağrılar normal dedi. Egzersiz yapmam için bi kaç hareket ve bi jel verdi. Birde minoset kullanabilirsin dedi. KAs ağrısı olduğunu eliyle kontrol ettiğinde kıtır kıtır yaptığını söyledi. Rapor verdi.
İnşallah canım yaaa beni de haberdar et. Allahım yardımcın olsun inşallah.Bugün Kadın dogumcuya gittim safra kesende problem olabilir dedi dahiliye ye gidecem baktiracam umarım bir problem çıkmaz
Bugün gittim dok. Ultrasyon la bakildi safra kesemde birsey çıkmadı çok şükür ağrı kesici kullan dedi sadece birde yemeklerine dikkat et dediİnşallah canım yaaa beni de haberdar et. Allahım yardımcın olsun inşallah.
Bende hamileyken sirtimda bi noktada deli agri oluyordu ayni sizin gibi agliyodum dogurduktan sonra geciyor ben bi ilac falan kullanmadim o agriyi cektim. Ama omrum boyunca unutamam o aciyikızlar 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2,5 aydır sırtımda bir ağrı var belli bi noktada sol tarafta. ilk başlarda bu kadar çok ağrımıyordu ama geçtiğimiz cuma gününden beri hergün ağlıyorum bu ağrılar yüzünden. gün geçtikçe şiddeti artıyor. etrafımda hamile olan kimseden böyle birşey duymadım. soruyorum iş yerindeki arkadaşlara sen hamileyken varmıydı böyle bir ağrın bilmem hatırlamıyorum diyor. demekki yokmuş diyorum çünkü ben bu ağrıyı 20 yıl geçse unutamam sanırım. şimdi yavaştan sağ tarafta da başladı sanki bu ağrı.
kadın doğumcuma sordum normal dedi çok zorlarsa ağrı kesici içebilirsin dedi göğüs hastalıklarına git dedi. ama bunun ağrı kesiciyle falan gececeğini hiç zannetmiyorum. oturarak çalışıyorum her 10 dk da bir kalkmak zorunda kalıyorum bu ağrı yüzünden başlıyorum koridorda yürümeye, yattığımda bir sorun yok ama oturduğumda sanki sırtımda da öküz oturuyor gibi birşey. inanın çalışmaktan değil sürekli otur kalk yürü bunlardan o kadar çok yoruluyorum ki.
yarın göğüs hastalıklarına gidicem bakalım inşallah ordaki dr hamilelikten diyip geçiştirmez beni.
ayrıca 60 kg ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum.
böyle bir şey yaşayan tedavi olan ben şunu yaptım iyi geldi diyebilecek olan birisi vardır belki diye buraya yazmak istedim.