hamileyim... dayanılmaz ağrılarım var... hergün ağlıyorum...

tamam cnm mutlaka haber ver

Sırt ağrısı olurda sizinki baya şiddetli o kadar ağlıcak gibi ağrıdığına göre ters bi durum var

Canım ben hamileliğimde farklı bir ağrıyla yüzleştim ve neredeyse tüm hamileliğimi kabusa çevirmişti resmen... El bileklerim kırılmış gibi ağrıyordu, ağlamaktan uyuyamıyordum geceleri. doktor MR çekemeyeceği için atel taktı iki bileğime de ancak faydası olmadı,i mecburen katlandım, doğumdan 1-2 hafta sonra tamamen kayboldu.... Doktorum, bebeğin kemiklerden çektiği kalsiyuma bağlamıştı durumu...

bence senin kaburgaların batıyo canım bu agrı bende 15 haftalıkken gebeyken başlamıstı doktor normal demişti ama arastırmadım ben sen istersen bir araştır belki bi çaresi vardır.benim bebegim biraz fazla yukarıdaydı ve yaklasık 37 haftaya kadar sürdü bu agrı ayakta cok durmayı bırak sabıt bı pozısyonda 25 dakkikadan fazla duramasın oturuyorsan kalmak zorundasın agrı artar yüruyorsan oturman gerekir yatıyosan yönünü değiştirmen gerekir tamanen gecmez bu agrı sadec hafıfler ve hafıfleyınce de rahatlarsın ay çok zor bende cok cektim bu agrıdan inanmazsın ama en rahat gebelim son haftamdı bu kabuga agrılarım anca o zaman bitmişti..

Sırt ağrısı bende de var. Doktorum normal dedi. Vücudun ağırlık merkezi degisiyor. Ben işi biraktim evde sürekli dinlendigim halde bazen agridan duramiyorum,sagolsun eşim masaj yapiyor da hafifliyor. Siz bi de calisiyosunuz. Allah yardimciniz olsun,gerçekten zor

tamam cnm mutlaka haber ver
Cnm göğüs hastalıklarına gittim dr sırtımı dinledi biz akciğerlerle ilgileniyoruz genelde göğüs cerrahisine gidin dedi. Oraya gittim o da sırtımı dinledi bastırdı falan mekanik bi agriya benziyor film çekmek lazım net bişey söylemem için dedi fizik tedaviye yönlendirdi oraya da baska bi gün gidicem Artık. Yani herkes bi başkasına yönlendiriyor. Resmen tip çaresiz kaldı bi sırt ağrısına.

Aynen cnm senin bahsettiğin ağrı gibi benim ağrım da. Kemiğim ağrıyor sanki ya da kaslarım.

Benim bi arkadasimdada bu ağrılar olmuştu.doktor yüzmeyi tavsiye etmişti.bir dene istersen

Aynı ağrı işte canim bende bi kaç gündür sol göğsümün altında da başladı sirtimla aynı hizada yani. Dr geçmezse film çekmek zorundayız dedi ama ben kesinlikle istemiyorum film çektirmek. Bakalım allahım şifa verir inşallah hepimize.

Nimes ve romasulid jel kremleri surun fizik tedavi oneririm birde igneyle agrinz azalabilir. Cok gecmis olsn :/

Amin arkadaşım kaburgalar genişliyor ondan ağrıyor dedi gebelikle ne alaka anlamadım bebek karnımda kaburgamin arasında degilki

gerçekten hamilelikte doktorlara göre herşeyy normal ama kesinlikle aksatma benimde böbregmde sıkıntı olmuştu 23 haftalıkken çektiğim ağrılar sebebiyle doğum sancılarım başladı az daha bebeğimi kaybediyodm 10 gün hastanede yattım sancılarımın durması için ameliyat oldum katater takıldı böbreğime daha sonra rahatladım 42 haftalık normal doğm yaptım. rabbim şifa versin inş. geçmiş olsun.

Amin arkadaşım kaburgalar genişliyor ondan ağrıyor dedi gebelikle ne alaka anlamadım bebek karnımda kaburgamin arasında degilki
Cnm ben fizik tedavi dr una gittim gebelikte bu ağrılar normal dedi. Egzersiz yapmam için bi kaç hareket ve bi jel verdi. Birde minoset kullanabilirsin dedi. KAs ağrısı olduğunu eliyle kontrol ettiğinde kıtır kıtır yaptığını söyledi. Rapor verdi.

Arkadasim evde oldugunda yerde halida yatiyordu, iyi geldigini soyluyordu. İs yerinde mumkun degil tabi ama evde olunca iyi gelebilir.

cnm benim ağğrılarım için doktor bana vicium d3 verdi ağrılara kramplara iyi gelirmiş

Bugün Kadın dogumcuya gittim safra kesende problem olabilir dedi dahiliye ye gidecem baktiracam umarım bir problem çıkmaz

Bugün Kadın dogumcuya gittim safra kesende problem olabilir dedi dahiliye ye gidecem baktiracam umarım bir problem çıkmaz
İnşallah canım yaaa beni de haberdar et. Allahım yardımcın olsun inşallah.

İnşallah canım yaaa beni de haberdar et. Allahım yardımcın olsun inşallah.
Bugün gittim dok. Ultrasyon la bakildi safra kesemde birsey çıkmadı çok şükür ağrı kesici kullan dedi sadece birde yemeklerine dikkat et dedi

Ben de ilk başlarda herkes neden allah kurtarsın diyor allah allah ne saçma cocugum o benim falan diyordum ama.ve ya son artık nasıl diyeyim 6. Aydan sonra sanırım allah kurtarsın diyenlere yürekten amin amin diyordum bir resmim var doğumdan önce artık son nefsimi verdim vericem hallerdeydim.. çok zordu yani en son haftalarda da ne yediysem bende kaldı şu icsem yaradi zaten arkadaşim allah kurtarsın seni de hayırlısıyla ..

Bende hamileyken sirtimda bi noktada deli agri oluyordu ayni sizin gibi agliyodum dogurduktan sonra geciyor ben bi ilac falan kullanmadim o agriyi cektim. Ama omrum boyunca unutamam o aciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…