hamileyim... dayanılmaz ağrılarım var... hergün ağlıyorum...

Rica ederim canım inşallah sende öyle birşey çıkmaz.eğer oluşmuş bir fıtıksa hamilelikte sırta binen yük arttığından ve duruş değiştiğinden hamilelik ağrıların artmasına neden olabilirmiş bende öyle oldu.Zaten baya az kalmış doğumuna şimdilik bol istirahatle geçirmeye bak doğumdan sonra gerekli tetkiklerle anlarlar ne olduğunu.inşallah iyileşirsin en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.İyi bak kendine ve minik bebişe

İdrardaki lökosit oranına baktirin,benimde böbreğim 6 cm büyümüştü bebek baskı yapmış iltihaplanma olmuştu..Doğum sancısı gibiydi Allah kimseye vermesin 10 tane iğne yemiştim ancak düzelmiştim.Eğer sıcak su torbası koyunca hafifliyorsa ağrı böbrek ağrı sı dır güzelim.. Ağrıyan yerin aksine yatın baskı azalsin.

Hamilelikten degildir ya. Tamam agrilar olur da (nitekim bende de var suan) ama aglatacak kadar olmasi normal degil bence.

Bende de iltihap var ama onun sırt ağrısını tetikleyebilecegini hiç düşünmedim açıkçası. Tşkler.

Yarın bunu dr a mutlaka soracağım cnm. İnşallah gecer yaa bende hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum çünkü.

bacagına da vuruyorsa hatta bel fıtıgı agrısı cekenler gibiyse kesinlikle hamilelikten :) hadi geçmiş olsun..

Bende de iltihap var ama onun sırt ağrısını tetikleyebilecegini hiç düşünmedim açıkçası. Tşkler.
Ben bölgesel ağrı sandım canım, sırtım ağrımiyordu benim arka sağ yanım ağrıyordu.Bebek sag bobregime baski yapmisti.Geçmiş olsun biran önce iyileşir sınız inşallah.

Bir dahiliyeciye gidin bence. Safra kesenize de baktirmakta yarar var, olabilir.
İnşallah sadece bebek agirligindandir bele baskı yaptığı icin, biseyiniz yoktur inşallah.

Fıtığı kilo almak etkiliyor özellikle. Hamileyken de karın bölgesine kilo aldığımızdan sanırım daha beter oluyor. Normalde benim belim hiç ağrımazor ama hamileyken ağrıdan duramıyorum

Hamilelikten degildir ya. Tamam agrilar olur da (nitekim bende de var suan) ama aglatacak kadar olmasi normal degil bence.
Canım her hamilelik farklı oluyor. Ben ilk iki çocukta son günlerime kadar koşup oynarken şimdi 4 aylık olmadan 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. İnanılmaz ağrım var. 3. Gebelikten sonra böyle oldu. Arkadaşımın ilk hamileliği o da aynı beni anlatıyor çok ağrısı varmış

Benim de şiddetli bir ağrım var göğüs kafesimde ve sırt kısmında belli bir bölge ve sol traf

Kemiğin mi ağrıyor? Belki aynı ağrıyı çekyruzdur bende ağlıyorum ağrıdan çünkü ve ağrımı tarif edemiyorum

Bende 24 haftalık hamileyim ve bir aydır sırtımın sağ tarafında siddetli ağrı çekiyorum ovuyom olmuyo sıcak su torbası denedim olmadi kemikmi kasmi ne ağrıyor anlamadım ve bir haftadır da sağ göğsümun altında aynı ağrı başladı insanlara sorunca normal olabilir hamilelikte ama ne yapacağımı şaşırdım seni çok iyi anlıyorum en son birine bardak cektirecem sırtıma bakalım ne olacak

Hepinize geçmiş olsun
Hamileliğin belirli bir kismini asmissinuz hepiniz.
Agirliktan olabilir hamile korsesi var özellikle yururken sırta yük bindirmiyor bebisin alt hizasindan takılıyor netten araştırıp alabilirsiniz 30 40 liraydi sanirim fiyatı da
Hepinize acil sifalar :)

Benim de 25. Haftadan sonra sırt bel ve kuyruk sokumumda çok ağrım oluyor malesef. İlk hamileliğimde de olmuştu. Son zamanlarda yerimden bile kalkamiyordum. Bu hamileliğimde de ağrım çok oluyor. Özellikle uzun süre sabit kalırsam. Doğumdan sonra hiçbirşeyin kalmıyor. Bütün ağrıların bir anda geçiyor.

Bebeginiz erkek mi çok sirt agrisi yapar erkek çocukları.her bünye için değil ama baya kişiden duymuştum bnmde iki çocuğum var oglumda olmuştu.pozisyonunuzu degistrin surekli

Bendede sırt ağrıları hamileyken başladı hala ara ara kendini gösterip gidiyo çok çektim bende fıtık olabilir benim

Yengem hamileyken çok olmus medikalciden bu ağrı icin bisey alms sonra kesilmiş ağrıları

Benim de sirtimmsadece bir gun agridi evde buyun gun kivrandim. Annem hep derdi erkek bebek agrisini sirta vurur diye . butun gun sirt agrisina agladim sanki adet sancisi olur da bele vurur ya oyle o gun de dogurdum nişan geldi gittim. Meger dogum sancisiymis. Annemn dedigne geldim. Canm sen yat dinlen bence. En iyisi o senin icin.

Hamileyken yere dustum kafami kirdim mr cekmediler bana müsaide altind tuttular bi gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…