Geçmiş olsun arkadaşım.Benim eski bir konum var onada bakabilirsin ben hamile kaldığım ay daha hamile olduğumu bilmeden önce başlamıştı sırt ağrım zor ve ağrılı bir hamileleik geçirmiştim.Sonrada devam ettiği için bir fizik tedavi uzmanına gittiğimde sırtımda fıtık olduğunu öğrendim.Tek bir noktada şiddetli ve künt bir ağrıydı yarım saat ayakta dursam ağrıdan kıvranırdım.Bence bir fizik tedavi uzmanına görünün Mr çekiliyormu hamilelikte bilmiyorum benim mr da belli olmuştu.Tarif ettiğiniz ağrıyı kendi ağrıma benzettim bilemem tabi.ama sürekli bir ağrıysa doktora hemen gidin derim.Sonuç olarak fıtığım hala var hala ağrım var fizik tedavi gördüm şimdide egzersizlerimi yapmaya gayret ediyorum biraz daha iyiyim.Geçmiş olsun tekrar.kızlar 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2,5 aydır sırtımda bir ağrı var belli bi noktada sol tarafta. ilk başlarda bu kadar çok ağrımıyordu ama geçtiğimiz cuma gününden beri hergün ağlıyorum bu ağrılar yüzünden. gün geçtikçe şiddeti artıyor. etrafımda hamile olan kimseden böyle birşey duymadım. soruyorum iş yerindeki arkadaşlara sen hamileyken varmıydı böyle bir ağrın bilmem hatırlamıyorum diyor. demekki yokmuş diyorum çünkü ben bu ağrıyı 20 yıl geçse unutamam sanırım. şimdi yavaştan sağ tarafta da başladı sanki bu ağrı.
kadın doğumcuma sordum normal dedi çok zorlarsa ağrı kesici içebilirsin dedi göğüs hastalıklarına git dedi. ama bunun ağrı kesiciyle falan gececeğini hiç zannetmiyorum. oturarak çalışıyorum her 10 dk da bir kalkmak zorunda kalıyorum bu ağrı yüzünden başlıyorum koridorda yürümeye, yattığımda bir sorun yok ama oturduğumda sanki sırtımda da öküz oturuyor gibi birşey. inanın çalışmaktan değil sürekli otur kalk yürü bunlardan o kadar çok yoruluyorum ki.
yarın göğüs hastalıklarına gidicem bakalım inşallah ordaki dr hamilelikten diyip geçiştirmez beni.
ayrıca 60 kg ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum.
böyle bir şey yaşayan tedavi olan ben şunu yaptım iyi geldi diyebilecek olan birisi vardır belki diye buraya yazmak istedim.
Geçmiş olsun arkadaşım.Benim eski bir konum var onada bakabilirsin ben hamile kaldığım ay daha hamile olduğumu bilmeden önce başlamıştı sırt ağrım zor ve ağrılı bir hamileleik geçirmiştim.Sonrada devam ettiği için bir fizik tedavi uzmanına gittiğimde sırtımda fıtık olduğunu öğrendim.Tek bir noktada şiddetli ve künt bir ağrıydı yarım saat ayakta dursam ağrıdan kıvranırdım.Bence bir fizik tedavi uzmanına görünün Mr çekiliyormu hamilelikte bilmiyorum benim mr da belli olmuştu.Tarif ettiğiniz ağrıyı kendi ağrıma benzettim bilemem tabi.ama sürekli bir ağrıysa doktora hemen gidin derim.Sonuç olarak fıtığım hala var hala ağrım var fizik tedavi gördüm şimdide egzersizlerimi yapmaya gayret ediyorum biraz daha iyiyim.Geçmiş olsun tekrar.
Arkadaşın dediği gibi bende de fıtık çıktı. Ama hamileyken mr çekemiyorlar. Tahminimce doğumu beklerler. Bende de inanılmaz bi baş ağrısı oluyor anormal birşey yok diyip ağrı kesici verdiler. Çok geçmiş olsun az daha dayan doğuma az kalmış
büyük ihtimal ikimizinde ağrıları aynı cnm. bana da iki dr normal dedi ama bu dayanılcak gibi birşey değil dayanmam için sürekli yürümem lazım. ben yarın göğüs hastalıklarına gidince sana da bilgi veririm belki o dr ne biliim bi krem bişi yazar da iyi gelir.canım ya bende memurum otururarak çalışıyorum ama otururken sırtım çok ağrıyor böbreklerimde bsey yokmuş böbreklerim sırt kemiklerim batıyor resmen canım çok yanıyor doktora gttim hamileikte normal dedi ama bukadar şiddetli normalmi bende çokkötüyüm(
İşten izin alıp dinlensen?
bu kadar şiddetli ise normal diil tabiki rapor alıp dinlenmeni önerebiliriz ...
Canım ben de 28 deyim omurgamın hemen sağ tarafı ağrıyordu altlarda daha çok yogaya gidiyorum şimdi hamilelik yogası baya rahatlatıyor tavsiye ederimkızlar 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2,5 aydır sırtımda bir ağrı var belli bi noktada sol tarafta. ilk başlarda bu kadar çok ağrımıyordu ama geçtiğimiz cuma gününden beri hergün ağlıyorum bu ağrılar yüzünden. gün geçtikçe şiddeti artıyor. etrafımda hamile olan kimseden böyle birşey duymadım. soruyorum iş yerindeki arkadaşlara sen hamileyken varmıydı böyle bir ağrın bilmem hatırlamıyorum diyor. demekki yokmuş diyorum çünkü ben bu ağrıyı 20 yıl geçse unutamam sanırım. şimdi yavaştan sağ tarafta da başladı sanki bu ağrı.
kadın doğumcuma sordum normal dedi çok zorlarsa ağrı kesici içebilirsin dedi göğüs hastalıklarına git dedi. ama bunun ağrı kesiciyle falan gececeğini hiç zannetmiyorum. oturarak çalışıyorum her 10 dk da bir kalkmak zorunda kalıyorum bu ağrı yüzünden başlıyorum koridorda yürümeye, yattığımda bir sorun yok ama oturduğumda sanki sırtımda da öküz oturuyor gibi birşey. inanın çalışmaktan değil sürekli otur kalk yürü bunlardan o kadar çok yoruluyorum ki.
yarın göğüs hastalıklarına gidicem bakalım inşallah ordaki dr hamilelikten diyip geçiştirmez beni.
ayrıca 60 kg ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum.
böyle bir şey yaşayan tedavi olan ben şunu yaptım iyi geldi diyebilecek olan birisi vardır belki diye buraya yazmak istedim.
canım yaa benim yaşadığım şehir çok küçük burda öyle hamilelik yogası falan olduğunu sanmıyorum ama tavsiyen için teşekkür ederim ben yine de bi araştırayımmm.Canım ben de 28 deyim omurgamın hemen sağ tarafı ağrıyordu altlarda daha çok yogaya gidiyorum şimdi hamilelik yogası baya rahatlatıyor tavsiye ederim
İnternette de var hamilelik yogası videoları onlara da bakabilirsincanım yaa benim yaşadığım şehir çok küçük burda öyle hamilelik yogası falan olduğunu sanmıyorum ama tavsiyen için teşekkür ederim ben yine de bi araştırayımmm.
inşallah öyledir yaa. dra sorayım krem yazıp yazamayacağını.Cnm aynen senin dediğin ağrı ben hamileyken bendede oldu bazen ozelliklede yorulunca artık ağrıdan nefes alamazdim ama tamamen hamilelikle alakalı annem bebeğin yeli demişti yapacak çok birşey yok bi ağrı kesici krem al eşin akşamları masaj yapsın merak etme doğumdan sonra geçiyor
iyi ki buraya yazmışım fıtıktı böbrekti hiç aklımda olmayan şeyler dr a bunları da hatırlatayım bari onlar hamileliktendir deyip beni yollamadan önce.Canim böbrek olabilir. Taş kum döküyor bile olabilirsin. Böbreklerin baktirmni öneririm.
Bencedebence böbreklerinize baktırın.