HAMİLEYİM BOŞANIYORUM

Mirakasim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
13
-3
1
31
Merhabalar ben 27 yaşındayım bir yıllık evliyim ikinci evliliğim ve 5 aylık hamileyim. Çocuk isteyerek oldu ve eşim çok mutluydu ve beni çok severdi. Hamileliğimin ilk haftaları çok zor geçti ve eşimle bu yüzden çok tartışmalarımız oldu.
Bir ay önce eşim bir tartışmadan sonra beni hamile halimle evden attı ve ben annemin yanında kalıyorum şuan. Beni ve cocugu istemediğini söyleyince bende o sinirle başka baba bulurum o zaman dedim delirdi eşim bunun için özür diledim sonra. İki hafta aramadı sormadı beni bir gün ben yazdım doktora gelecek misin diye bebeğin kontrolü için ertesi gün geldi ama bana çok soğuk davrandı. Sonra yine doğru düzgün hiç aramadı sadece son kalan eşyalarımı getirdi ama ben ne zaman konuşmaya çalışsam bana herşeyin suçlusu benmişim gibi davrandı hiç konuşamadım onunla. Bir gün annemin evine geldi babamla kahvede bağırışmışlar ve eşim orda herkesin içinde senin kızın oruspu o çocuk benden değil demiş. Duyduklarıma inanamadim beni ordan abisinin yanına götürdü abisi bana neler dedi beni resmen oruspu yerine koydu ve eşim de abisinle birlikte beni sokağın ortasında azarladılar. Ordan gitmek isteyince beni zorla arabasına bindirdiler. Komşular tabi ki polisi çağırdılar bende şikayetçi oldum. Ordan annemin yanına gitmişler annem babamdan üç yıl önce boşandı ve şimdi ki eşinle imam nikahlı evlı anneme bu yüzden ne hakaretler edip oruspu diye bağırdılar annemin bu konuda hiç bir suçu yokken. O günden beri eşimden hiç ses yok polis uzaklaştırma verdi tabi ki ikisinede. Ben anlamıyorum sanki içine birşey kaçmış gibi sanki çok kötü dolduruşa gelmiş gibi sanki ona çok kötü bir şey yaşatmışım gibi bu nefret nereden geliyor. Ailesi de aynı şekil nefret ediyor benden ve eşim beni her yerde kötülüyormuş. Ne oldu birden anlamıyorum o kadar çocuk sahibi olmak isteyen eşim birden canavara dönüştü. Bu arada eşim babasını erken yaşta kaybetti ve her zaman kendı çocuğunu asla babasız bırakmayacağını söylerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum ondan nefret ediyorum bana ve aileme yaptıkları için ama hala da seviyorum ve ortada bir çocuk var

Ya size annenize böyle çirkin bir ithamda bulunmuş babanıza bağırıp herkesin içinde senin kızın diye başlayıp . Yani Allah aşkına seviyorum demeyin . Güzel günleri özlüyorum diyin , zamanında hissettiklerimi yaşadıklarımı özlüyorum diyin ama bu insan müsveddesi sevgiyi hak etmiyor

Sizin esinizi artik sevmemeniz icin daha ne yapmasi gerekiyor ben anlamiyorum ..? Onca hakaret iftira ve hala Seviyorum mu ? .. yok anlayamicam ..

Haklısın hiç bir duyguyu hak etmiyor ama ikinci evliliğim çocuğumun babası ve benim için çok büyük bir aşktı ZAMANINDA söylemesi kolay ama vazgeçilmesi benim için gerçekten çok zor anne oluyorum bir yanım cok mutlu bir yanım çok korkuyor geleceğimle ilgili

Ya nolur bide seviyorum demeyin hâlâ az gurur ya..

Orda o sinirle soylediginiz laf icin neden ozur diledinki ? Karsindaki merhamet yoksunu kisi seni hamile halinle disari atiyor ozur dilemiyor. Sen sinirle soyledigin bir laf icin ozur diliyorsun ? Acaba haddinden cokmu deger veriyorsun deger gormeden ?

Ya nolur bide seviyorum demeyin hâlâ az gurur ya..
Gerçekten bu ayrıntıya mı takıldınız hepiniz? Seviyorum dediysem sevgi öyle bugünden yarına kaybolan bir şey değil kalbine kim laf geçirebilmiş? Zamanla kalbimden silineçek tabi ki bu yaptıklarından sonra. Gurursuz olduğumu sanmıyorum çünkü vazgeçebilmek için elimden geleni yapıyorum ama bu iki evlilik ve çocuktan sonra şandığınız kadar kolay değil. Bunun için yardım istedim

İkinci evlilik? Kendininde mi ikinci evliliği? Eski esinizle gorusme ihtali var mi?

Evet takıldık ya Allahaşkına onca şeyler yaşadıktan,yaşattıktan sonra insanda sevgi mı kalır o saatten sonra onu geçtim, bir bardak su bile vermek gelmez insanın içinden.
Bazen bu hem cinslerimin kendini neden bu kadar ezdirdiğini, küçük duruma düşürdüklerini hiç anlamıyorum,anlayamıyorum.

Karşındaki senin namusuna laf edicek, annenin namusuna laf edicek, babanı etrafa rezil edicek siz hala barışalım dese barışıcak konumdasınız.
Babanız cahil biri olsaydı sırf bu yüzden başı belaya girebilirdi, annenizin birlikteliği bu yüzden bitebilirdi.
Ama derdiniz çocuğuma nasıl bakıcam gelecek kaygısı adam gelsede barışsak..
Gerçekten anlamıyorum sırf bunlar yüzünden tazminat davası açardımm sizin yerinizde olsam.

Kendimi esinizin yerine koydum, baska baba bulurum ne demek ben de olsam cok sinirlenirdim. Belki soyledikleriniz yuzunden cocugun baskasindan oldugunu dusunmus olabilir. Bunlari oldugu gibi ailesine anlattiysa abisi de dolmustur. Esiniz hakli demiyorum ama siz de cok hakli sayilmazsiniz bence. Hem ailenize laf ediyor hem size laf ediyor. Gorusmeye basladiktan 2 gun sonra mi evleniyorsunuz bu adamlarla hic mi tanimadiniz ben anlamiyorum ki

Şuan hamilelikten dolayı duygularınız daha yoğun ve karışık hissediyorsunuz çok normal .
İnsanların ne dediğini ne düşündüğünü hiç onemsemeyin kaçıncı evliliginiz olursa olsun .kimse mutsuz olmak için evlenmiyor keşke evlenmeden önce insanların içini açıp bakabilsek ama imkansız. Siz meleginize odaklanin o da istediği kadar pislik yapma can yakma derdine düşsün siz mahkemede hesaplasin

Çok teşekkür ederim böyle güzel sözler duymaya çok ihtiyacım var kendimi çok kötü hissediyorum

Dediğim gibi çocuğu istemediğini söyleyince bende sinirden öyle bir şey demişim ve bunun için özür diledim! Onun yaptıklarının yanında bu çok da bir şey değil bence yinede tekrarlıyorum istemeden söyledim ve özür diledim bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…