Hamileyim! Belirtilerim nelerdi?

Anlattıklarını hiç üşenmeden okudum canım bende daha 7 aylık evliyim ve bebek için ilk denemelerimiz adetim sürekli düzensiz oluyor bu sebeple yumurtlama günümü belirleyemiyorum telime herhangı bı program indirdim son adet tarihime göre yumurtlama günümü hesapladı yumurtlama günümden önce yanı adetim biter bitmez ve yumurtlama günümde korunmasız ilişkim oldu ama dediğim gibi adetim hep düzensiz olduğu için doğrumu yaptım bilmiyorum emin olamiyorum yumurt.gününden açıkçası akıntım biraz oluyor bugünde hafif kasık ağrım var onun haricinde zaten korunmasız ilişkimin üzernden sadece bir hafta geçti ne gibi belirtiler olur bilemiyorum

Yumurtlamadan sonra 13. 14. Gunde gerceklesiyor diye biliyorum bebegin tutunma olayi. Benim sana en buyuk tavsiyem ovulasyon testi alman olur hele ki duzensiz adet goruyorsan o tam gunu yuzde yuz dogru veriyor cunku birde kadin doguma git adetin duzensiz oldugu icin belki tedavi verirler cunku adet duzensizligini hastalik olarak goruyorlar

İdrar yollarımda senelerdir enfeksiyon var sizce bu sebepten adetim düzensiz olabilirmi adet düzensizliği için geçen senede gitmiştim bekardım ozman strestendir dediler bu ay olumlu sonuç alamazsam gidicem inş doktora

İdrar yollarımda senelerdir enfeksiyon var sizce bu sebepten adetim düzensiz olabilirmi adet düzensizliği için geçen senede gitmiştim bekardım ozman strestendir dediler bu ay olumlu sonuç alamazsam gidicem inş doktora

Bende çocukluğumdan beri idrar yolları problemi yaşarım ama adetim düzenliydi ondan değildir diye düşünüyorum en iyisi iyi bir doktora gitmek

Bende çocukluğumdan beri idrar yolları problemi yaşarım ama adetim düzenliydi ondan değildir diye düşünüyorum en iyisi iyi bir doktora gitmek
2 gündürde hiç olmadığı kadar iştahım açıldı geceleri özellikle yemek yeme isteği geliyor yedikten çok kısa süre sonra bile içim kıyılıyo sanki hiç yememiş gibi normalde çok iştahsız bir insanım

Klomenle sonuç almış mıydın?

Amin inşallah bugünde sol kasığım çekiliyor gibi sanki hafif sancılarım var her geçen gün farklı bir belirti

Yardimci olrmusunuz ya testi yaptim evdn ciktim unuttum bile umutsuzluk byle bisey

Eklentiler

• 16237947613783161756856757793376.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 131
  • 16237948590047210495226545240410.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 135
Oncelikle tebrik ederim. Sorum su 4 gun kala test yapmissinz negatif cikmis ya catlamanizin kacinci gunuydu peki

13. Gün olması lazım
12. Gunu cikar diyorlar da ondan sordm. Ben bu ayi iyi degerlendiremedim ama belirti ariyorm galiba biraz once ani bir kasilma oldu sol kasigimda bacagim cekildi ve geçti adetten mi acaba yoksa belirti mi. 4-5 gun var reglime. Testim negatif cikti. Akintinz var miydi acaba adete yakin

Akıntım çook fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…