- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
İnş hayırlısıyla şu süreci atlatırsın.Hayir almamistim sitresten arininca olmstu ama maalesef suan ikinci gebeligimde kanama var dusuk riskim cok yuksek bitik bi haldeyim
Klomen kaç kez denendi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hayırlısıyla şu süreci atlatırsın.Hayir almamistim sitresten arininca olmstu ama maalesef suan ikinci gebeligimde kanama var dusuk riskim cok yuksek bitik bi haldeyim
Klomeni ben ilk gebeligimde bir kez denedim snra biraktm 3 ay sonra kendiliginden oldu gebelik suan oglum 3 bucuk yasindaİnş hayırlısıyla şu süreci atlatırsın.
Klomen kaç kez denendi?
Bazen ikinci klomenle olabiliyor arkadaşım öyle olmuştu.Klomeni ben ilk gebeligimde bir kez denedim snra biraktm 3 ay sonra kendiliginden oldu gebelik suan oglum 3 bucuk yasinda
Kızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Aynı benim testimde böyle çıktı tebrik ederim canım benim hamilesinAllah analı babalı büyütsün inşallah bende test yaptım değerlendirirmisin rica etsem
Klomen kullandiktan snra ogrendimki klomen çogul gebeligede sebep oluyormus bazen fazla yumurtlama oldugu icin ben bu riski bilmeden kullanmistim 2017 senesinde cogul gebelikte istemem acikcasi oyuzden birdaha kullanmam sanirimBazen ikinci klomenle olabiliyor arkadaşım öyle olmuştu.
Hayırlı olsun miniğiniz.
Yaaa gerçekten mi hadi inşallah bugün kan testi yaptiricam umarım ki hamileyimdir Rabbım isteyen, bakicak olan herkese nasip etsin inşallah kimseyi çocukla imtihan etmesin. En özel duygu. Benim içinde dua edin arkadaşlar inşallah hamişimdirAynı benim testimde böyle çıktı tebrik ederim canım benim hamilesin
İnşallah canım benim bize de haber et kan tahliliniYaaa gerçekten mi hadi inşallah bugün kan testi yaptiricam umarım ki hamileyimdir Rabbım isteyen, bakicak olan herkese nasip etsin inşallah kimseyi çocukla imtihan etmesin. En özel duygu. Benim içinde dua edin arkadaşlar inşallah hamişimdir
Malesef 0-100ml cikti yani yok çok üzgünüm. Testlere güvenim kalmadı arkadaşlarİnşallah canım benim bize de haber et kan tahlilini
Çook üzüldümMalesef 0-100ml cikti yani yok çok üzgünüm. Testlere güvenim kalmadı arkadaşlar
Bana var gibi geldi kan testi verdiniz miAllah analı babalı büyütsün inşallah bende test yaptım değerlendirirmisin rica etsem
Arkadaşımız maalesef ki hamile değilmişBana var gibi geldi kan testi verdiniz mi
Buda ihtimal tabi, tanıdığımda tek gebelik olmuştu.Klomen kullandiktan snra ogrendimki klomen çogul gebeligede sebep oluyormus bazen fazla yumurtlama oldugu icin ben bu riski bilmeden kullanmistim 2017 senesinde cogul gebelikte istemem acikcasi oyuzden birdaha kullanmam sanirim
Evet sonradan gördüm yazdığını ama hasta olmadıysa eğer hala umut vardır çünkü ben 10 gün içinde yaptırdığım kan testlerinde biri negatif biri pozitif çıktı umarım onunda öyledirArkadaşımız maalesef ki hamile değilmiş
Hayırlı olsun cnm bende bisey sorucam benim adetime 8 gün var ve bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor 3 gündür ıshal oldum bugün göğüslerim sızlıyor hafif hafif sence ustmekten mi yoksaHayır yumurtlamadan sonra belirtim olmadı adetime 2 gün kala başladı herşey
Bacak ağrısı genelde hamilelikte oluyor çünkü bende adetimden farklı olarak tek belirti bacak ağrımdı göğüs uçlarında gerçekten çok hassas ve ağrılı oluyor hamilelikteHayırlı olsun cnm bende bisey sorucam benim adetime 8 gün var ve bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor 3 gündür ıshal oldum bugün göğüslerim sızlıyor hafif hafif sence ustmekten mi yoksa