Hamileyim! Belirtilerim nelerdi?

Bazen ikinci klomenle olabiliyor arkadaşım öyle olmuştu.

Hayırlı olsun miniğiniz.
Klomen kullandiktan snra ogrendimki klomen çogul gebeligede sebep oluyormus bazen fazla yumurtlama oldugu icin ben bu riski bilmeden kullanmistim 2017 senesinde cogul gebelikte istemem acikcasi oyuzden birdaha kullanmam sanirim

Aynı benim testimde böyle çıktı tebrik ederim canım benim hamilesin
Yaaa gerçekten mi hadi inşallah bugün kan testi yaptiricam umarım ki hamileyimdir Rabbım isteyen, bakicak olan herkese nasip etsin inşallah kimseyi çocukla imtihan etmesin. En özel duygu. Benim içinde dua edin arkadaşlar inşallah hamişimdir

İnşallah canım benim bize de haber et kan tahlilini

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Klomen kullandiktan snra ogrendimki klomen çogul gebeligede sebep oluyormus bazen fazla yumurtlama oldugu icin ben bu riski bilmeden kullanmistim 2017 senesinde cogul gebelikte istemem acikcasi oyuzden birdaha kullanmam sanirim
Buda ihtimal tabi, tanıdığımda tek gebelik olmuştu.

Ben de 4.ayımda hamile kaldım ve sadece 2 ilişki
le.Sizlere faydası için açıklamak istedim.
bence belirti adet gibi. Adetten 2,3 gün gün önce karnım kramp olurdu yine oldu hatta songün artınca adet geliyor sandım.sabah erken ilişki oldu ve yarım saat kalkmadım.
ters rahim dendi ama klasik pozisyonla kaldım.
ilk 3 ay olmayınca acaba kayganlaştırı ya da kuruluk vs yüzünden mi olmadı dedik çünkü kuruluk sorunum var. İçim daralmıştı ama olunca oluyor. yumurtlama ve ertesini değerlendirdik, vc ye ilişkiden önce gitmedim içinin ph dengesi su deyince değişir diye okumuştuk. Ve sonuç oldu! Hiç canınızı sıkmayın üstelik arada kasılma da yaşıyordum ilşkide belki yeterince gevşemiş bile değildim ama tuttu. Allahım hepinize nasip etsin.

Hayır yumurtlamadan sonra belirtim olmadı adetime 2 gün kala başladı herşey
Hayırlı olsun cnm bende bisey sorucam benim adetime 8 gün var ve bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor 3 gündür ıshal oldum bugün göğüslerim sızlıyor hafif hafif sence ustmekten mi yoksa

Hayırlı olsun cnm bende bisey sorucam benim adetime 8 gün var ve bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor 3 gündür ıshal oldum bugün göğüslerim sızlıyor hafif hafif sence ustmekten mi yoksa
Bacak ağrısı genelde hamilelikte oluyor çünkü bende adetimden farklı olarak tek belirti bacak ağrımdı göğüs uçlarında gerçekten çok hassas ve ağrılı oluyor hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…