Hamileyim belim ve karnimda agrilar var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 7 haftalık hamileyim benimde karnıma birdenbire ağrı giriyo. bi de bende akıntı fazla olmuyo bende mi var anormallik yaaa :))))

canım hayırlı olsunnn allah tamamına erdirsin..çok sevindimm......benimde canım ara ara bel ağrılarım olmuştu......hatta bir ara hiç geçmiyeceğini düşünmüştüm...ama şuan daha iyiyimmm....yorulmadığım sürece bir sorun yok..drla konuşmuştum normal demiştiyerimseniben.

chok saol canim.chok shukur hep iyi olmani dilerim:CüvCüv:

benimde belim coooooook agriyordu ne yatabiliyordum ne otura biliyordum bazen agridan agliyordum yani ki okadar sidetliydi ama doktor bunyemin zayif oldugu icin bebegin agirligini tasiyamiyor demisti ama sonra bebek asyagiya dogru inince gecti ama simde karnim agriyor oda bebek hala buyumeye devam ettigi icinmis

Arkadaslar hamishim ve belimde karnimda agrilar var ne yapmaliyim hamish arkadashlar bilginize ihtiyacim var:CüvCüv:

tebrik ederim canım...bunlar çok normal şeyler.bolbbol dinlen..ne kadarlık hamilesin....

şimdi ben senin bebeginin cinsiyetini merak ettim.senin tahminene göre cinsiyeti ne bebeginin...yada hesaplayarakmı yaptın...

şimdi ben senin bebeginin cinsiyetini merak ettim.senin tahminene göre cinsiyeti ne bebeginin...yada hesaplayarakmı yaptın...

çok saol.Ben degil de doktorum hesaplamisti haziran ayi için.Ama kalamadim.Demekki Allah istediginde hamile kala bilir insan takvimler boş bişi.Yani inanmiyorum artik atkvimlere falan.

bende 7 haftalık hamileyim benimde karnıma birdenbire ağrı giriyo. bi de bende akıntı fazla olmuyo bende mi var anormallik yaaa :))))

aynı dert bende de mevcut.Bazen canım cok yanıyor hatta.ve akıntıda pek yok.ama ağrı cok rahatsız edici.İnsallah normaldir bu arkadaşlar.Sürekli bir problem olduğunu düşünüyorum cunki.Elim hep karnımda,kasığımda (

bel ve karin agrin cok normal....benim karnim 10 gün boyunca agridi sancilandi belim hala zaman zaman agriyor 10 haftalik benimki ama benimde akintim var doktor hepsinin normal oldugunu söyledi..vücut degisiyor ve kasilmalar cok normal

bel ve karin agrin cok normal....benim karnim 10 gün boyunca agridi sancilandi belim hala zaman zaman agriyor 10 haftalik benimki ama benimde akintim var doktor hepsinin normal oldugunu söyledi..vücut degisiyor ve kasilmalar cok normal

siz bebegin ka, ayl;k oldugunu nasil hesapladiginiz

Kızlar tam bununla ilgili bir konu açacaktım. Ben de daha yeni hamileyim SAT'a göre 7. haftam ama geç yumurtlama olmuş HCG dün henüz 1837 idi. Özellikle yorulunca belimde ve kasıklarımda acaip bir ağrı oluyor, hele belim kopacak gibi ağrıyor. Geçen hafta tatildim, öğle uykusu çok iyi gelmişti, ama şimdi çalışmaya başladım tekrar, 15:00ten sonra iptal oluyorum, bi yorgunluk bi uyku, ağrılar offf :bbo:

İşten çık eve git yemek yap ye akşam 20:00 gibi ancak oturabiliyorum, 21:00de de sızıyorum zaten. Sizce bu tempo zarar verir mi bebişime? Daha ultrasonda bile göremedim onu ben ama yaaa endişeyle geçiyo bu güzel günlerim mafoldumben

ya benımde 2 gundur karnımda kasıklarımda agrım war boyle bıseyler batıyo sankı yatınca gecıyo kalkınca yenıden baslıyo anlamadım gıttı pöffffffffff :uhm: saga sola yatamıyorum batıyo resmen sırt ustu yatabılıyorum en rahat. ay ne bılıyım ya nevrım dondu zaten bı tuhaf hıssedıyorum kendımı kafamçokkarıştı

canım yaa azcık yawass yorma bebekı mumkun oldugunca yat dınlen uzan annesı ılk 3 ay cok onemlı hayırlısıyla kavusursun goz acıp kapayıncaya kada gecer ınsallah :CüvCüv:

canım yaa azcık yawass yorma bebekı mumkun oldugunca yat dınlen uzan annesı ılk 3 ay cok onemlı hayırlısıyla kavusursun goz acıp kapayıncaya kada gecer ınsallah :CüvCüv:

Ofise bi çekyat aldırıcam öğlenleri siesta yapıcam ben gidiş geliş kaydirigubbakcemile3
Ama kesinlikle haklısın canım yaa nasıl da etkileniyo minişim hiç içim elvermiyo benim de... En azından ev işlerini sallamalıyım sanırım, o da eksik oluversin di mi ama sositososito

ehh ben esımden yardım alıyorum walla dusuk tehlıkem wardı hala gecmıs degıl sagolsun oda omuzlarımdakı yukun buyuk bı kısmını aldı :asigim: sende esınden yardım ısteyebılırsın bu tempon devam ederse bebekın herseyden daha onemlı sonucta dımı ama opuyorumnanaktan

Arkadaslar kizima hamileyken 9 ay bel agrisi beni terk etmedi.Inanin agladigim gunler oldu bel agrisindan evdekiler beni hich anlamadilar.Cheken bilir derler ama bazen cheken hich hatirlamaz olur :CüvCüv:

Bendede akıntı var bende günlük ped kullanıyordum ama bende en iyisi bırakayım 19+3 haftalık hamileyim çok acayip belim ağrıyo özellikle fazlaca ayakta durunca ve sandalyede oturunca....

Arkadaslar kizima hamileyken 9 ay bel agrisi beni terk etmedi.Inanin agladigim gunler oldu bel agrisindan evdekiler beni hich anlamadilar.Cheken bilir derler ama bazen cheken hich hatirlamaz olur :CüvCüv:

Evet canım bi de psikolojiktir diyenler oluyo onların boğazını sıkasım geliyo klava:
Tabi aslında ağrı falan yok da ben uyduruyorum Çok üzgünüm çoook acaip sinir oluyorum öyle diyenlere anlayışsızlık olur ama bu kadar mı olur yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…