• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim belim ve karnimda agrilar var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım bi de psikolojiktir diyenler oluyo onların boğazını sıkasım geliyo :oklava:
Tabi aslında ağrı falan yok da ben uyduruyorum Çok üzgünüm çoook acaip sinir oluyorum öyle diyenlere anlayışsızlık olur ama bu kadar mı olur yani...

biliyormusun bazilari yaşlılar diyorlar ki hamileni çalıştırmak sevaptır.Bi yeri 2 defa degil de 5 kez 6 kez silin hamileler çok çalışın ki iyi doğurasınız.Zamanında belki kendileri hiç 1 kere bile silmemişlerdir)))

biliyormusun bazilari yaşlılar diyorlar ki hamileni çalıştırmak sevaptır.Bi yeri 2 defa degil de 5 kez 6 kez silin hamileler çok çalışın ki iyi doğurasınız.Zamanında belki kendileri hiç 1 kere bile silmemişlerdir)))

Kim diyorsa bunu düşük nedir bilmiyor heralde... Yani tamam tüm hamileliği yatarak geçirecek değiliz ama daha şimdiden ben yorgun olunca öyle çok etkileniyor ki minişim kıyamıyorum çok üzülüyo insan :ecrin_bebek: Böyle kendini bilmez yaşlılara da allah akıl fikir versin şifa versin ne diyim laelaelaelaelae

Kim diyorsa bunu düşük nedir bilmiyor heralde... Yani tamam tüm hamileliği yatarak geçirecek değiliz ama daha şimdiden ben yorgun olunca öyle çok etkileniyor ki minişim kıyamıyorum çok üzülüyo insan :ecrin_bebek: Böyle kendini bilmez yaşlılara da allah akıl fikir versin şifa versin ne diyim laelaelaelaelae

Evet tabii ki ben evleri toparla, yemeği pişir,sofra aç, bulaşık falan, çamaşırı çok şükür makine yıkıyor onları ipe as, ütüle diğer bebekle uğraş bunlar azmı vallahi akşamlar belim çatlıyo:CüvCüv:

Back