Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsunnn allah tamamına erdirsin..çok sevindimm......benimde canım ara ara bel ağrılarım olmuştu......hatta bir ara hiç geçmiyeceğini düşünmüştüm...ama şuan daha iyiyimmm....yorulmadığım sürece bir sorun yok..drla konuşmuştum normal demiştiyerimseniben.
bende 7 haftalık hamileyim benimde karnıma birdenbire ağrı giriyo. bi de bende akıntı fazla olmuyo bende mi var anormallik yaaa :))))
Arkadaslar hamishim ve belimde karnimda agrilar var ne yapmaliyim hamish arkadashlar bilginize ihtiyacim var:CüvCüv:
şimdi ben senin bebeginin cinsiyetini merak ettim.senin tahminene göre cinsiyeti ne bebeginin...yada hesaplayarakmı yaptın...
bende 7 haftalık hamileyim benimde karnıma birdenbire ağrı giriyo. bi de bende akıntı fazla olmuyo bende mi var anormallik yaaa :))))
bel ve karin agrin cok normal....benim karnim 10 gün boyunca agridi sancilandi belim hala zaman zaman agriyor 10 haftalik benimki ama benimde akintim var doktor hepsinin normal oldugunu söyledi..vücut degisiyor ve kasilmalar cok normal
Kızlar tam bununla ilgili bir konu açacaktım. Ben de daha yeni hamileyim SAT'a göre 7. haftam ama geç yumurtlama olmuş HCG dün henüz 1837 idi. Özellikle yorulunca belimde ve kasıklarımda acaip bir ağrı oluyor, hele belim kopacak gibi ağrıyor. Geçen hafta tatildim, öğle uykusu çok iyi gelmişti, ama şimdi çalışmaya başladım tekrar, 15:00ten sonra iptal oluyorum, bi yorgunluk bi uyku, ağrılar offf :bbo:
İşten çık eve git yemek yap ye akşam 20:00 gibi ancak oturabiliyorum, 21:00de de sızıyorum zaten. Sizce bu tempo zarar verir mi bebişime? Daha ultrasonda bile göremedim onu ben ama yaaa endişeyle geçiyo bu güzel günlerim mafoldumben
canım yaa azcık yawass yorma bebekı mumkun oldugunca yat dınlen uzan annesı ılk 3 ay cok onemlı hayırlısıyla kavusursun goz acıp kapayıncaya kada gecer ınsallah :CüvCüv:
Ofise bi çekyat aldırıcam öğlenleri siesta yapıcam ben gidiş geliş kaydirigubbakcemile3
Ama kesinlikle haklısın canım yaa nasıl da etkileniyo minişim hiç içim elvermiyo benim de... En azından ev işlerini sallamalıyım sanırım, o da eksik oluversin di mi ama sositososito
hangi gunden hesapladin hamilelik haftanii?
Arkadaslar kizima hamileyken 9 ay bel agrisi beni terk etmedi.Inanin agladigim gunler oldu bel agrisindan evdekiler beni hich anlamadilar.Cheken bilir derler ama bazen cheken hich hatirlamaz olur :CüvCüv: