Hamileyim belim ve karnimda agrilar var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Arkadaslar hamishim ve belimde karnimda agrilar var ne yapmaliyim hamish arkadashlar bilginize ihtiyacim var:CüvCüv:

Canım sanırım hamileliğinin başındasın belinin ve karnın ağrıması çok normal vücudunun dengesi değişiyor bebişin kendine yer açıyor. Yat dinlen ayaklarını duvara daya yüksekte tut belki bi faydası olur.. Bu arada hayırlı olsun..

korkma inş kotu bişey degıldır kendını cok yorduysan ondan da olur dınlen eger gecmezse doktora gıt canım.

Bilgileriniz için teşekkür ederim
bazen de korkuyorum akinti artti bir az
akinti olunca korkuyorum adet olurum diye
rqlimden 10 gün geçti

rqlimden 10 gün geçti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne güzel bir haber böyle...kız hadi hayırlı olsun.mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ağrılarından da korkma normal şeyler.benim adet günüm geçtikten sonra 10-15 gün sürmüştü ağrılarım.adet olacakmışım gibigelirdi hatta...ne zaman gitceksin dr. a...kııızzz söle bakalım seninkinin cinsiyeti ne?

alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt

Teşekkür ederim.iki ayi olunca inshallah giderim doktoraa.s.

rqlimden 10 gün geçti

akıntı ıcın korkma canım benım hala akıntım var gunde kac defa iççamasırı degıstırıyorum bı bılsen zaten normalmıs akıntının olması.

Arkadaşlar iyiki varsınız rahatlıyorum konuşuncakaydirigubbakcemile5

Güzelim ilk zamanlar akıntıda fazlasıyla artış oluyor ki buda normal hormonlar değişiyor endişelenecek birşey yok ama çok kafanı kurcalayan şeylerde doktoruna sormanda fayda var.Bir de akıntı için günlük ped kullanmanı önermem selpak kullanırsan nemi önler ve enfeksiyon kapma riskini azaltır.

bunu bilmiyordum gunluk ped kullaniyordum artik selpak kullanirim bilgin için çok saola.s.

Rica ederim umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..kaydirigubbakcemile2

selpak kullanmayı önermişsiniz ama o da ıslanınca veya nemlenince küçük parçacıklara ayrılıp rahime kaçıyormuş o yüzden kullanılması sakıncalı diye demişti bana doktorum.eskiden ben de selpak kullanıyordum çünkü.şimdi pamuklu günlük pedler var nemi veya ıslaklığı alıyor o yüzden rahat ben artık hep ondan kullanıyorum ve çok memnunum hiç enfeksiyon geçirmedim Allaha şükür.günlük pedi alırken dikkat etmek gerekiyor naylonumsu yapıda olanları değil pamuklu olanları almak lazım.

bilgin için teşekkür ederim arkadaşıma.s.

hımm evet işin o boyutunu da ben bilmiyordum teşekkür ederim bilgin için. Bende hamileyim hamileliğimin ilk zamanları çok akıntım oluyordu ancak selpak derken direkt selpağı kastetmedim mutfakta kullandığımız kağıt havludan kullanıyordum ben o parçacıklarla uğraşmadım yani.

rica ederim canım ben de bilmiyordum doktorum diyene kadar.kağıt havluyu bilmiyorum ama pamuklu günlük ped kullanabilirsin ben çok memnunum. opuyorumnanaktan

rica ederim canım ben de bilmiyordum doktorum diyene kadar.kağıt havluyu bilmiyorum ama pamuklu günlük ped kullanabilirsin ben çok memnunum. opuyorumnanaktan

sağol canım ama bende 4. aydan sonra akıntı olmadı kesildi şu an 37. haftamdayım hala da yok şükür :) nefret ediyorum akıntıdan:)

sağol canım ama bende 4. aydan sonra akıntı olmadı kesildi şu an 37. haftamdayım hala da yok şükür :) nefret ediyorum akıntıdan:)

ne güzel akıntın bitmiş.bende de öyle çok olmuyor ama özellikle sıcak havada dışarıda dolaşınca bir ıslaklık hissediyorum.37 .haftandasın demek darısı başıma :Saruboceq: az kalmış Allah inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder

sıcaklardan ter yapıyordur herhalde.. İnşallah canım amin:Saruboceq: umarım sende sorunsuz güzel bir hamilelik geçirir ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…