S
Sevil_83
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sevil_83
-
Bilgileriniz için teşekkür ederim
bazen de korkuyorum akinti artti bir az
akinti olunca korkuyorum adet olurum diye
rqlimden 10 gün geçti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne güzel bir haber böyle...kız hadi hayırlı olsun.mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ağrılarından da korkma normal şeyler.benim adet günüm geçtikten sonra 10-15 gün sürmüştü ağrılarım.adet olacakmışım gibigelirdi hatta...ne zaman gitceksin dr. a...kııızzz söle bakalım seninkinin cinsiyeti ne?
alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt
Bilgileriniz için teşekkür ederim
bazen de korkuyorum akinti artti bir az
akinti olunca korkuyorum adet olurum diye
rqlimden 10 gün geçti
Güzelim ilk zamanlar akıntıda fazlasıyla artış oluyor ki buda normal hormonlar değişiyor endişelenecek birşey yok ama çok kafanı kurcalayan şeylerde doktoruna sormanda fayda var.Bir de akıntı için günlük ped kullanmanı önermem selpak kullanırsan nemi önler ve enfeksiyon kapma riskini azaltır.
Güzelim ilk zamanlar akıntıda fazlasıyla artış oluyor ki buda normal hormonlar değişiyor endişelenecek birşey yok ama çok kafanı kurcalayan şeylerde doktoruna sormanda fayda var.Bir de akıntı için günlük ped kullanmanı önermem selpak kullanırsan nemi önler ve enfeksiyon kapma riskini azaltır.
selpak kullanmayı önermişsiniz ama o da ıslanınca veya nemlenince küçük parçacıklara ayrılıp rahime kaçıyormuş o yüzden kullanılması sakıncalı diye demişti bana doktorum.eskiden ben de selpak kullanıyordum çünkü.şimdi pamuklu günlük pedler var nemi veya ıslaklığı alıyor o yüzden rahat ben artık hep ondan kullanıyorum ve çok memnunum hiç enfeksiyon geçirmedim Allaha şükür.günlük pedi alırken dikkat etmek gerekiyor naylonumsu yapıda olanları değil pamuklu olanları almak lazım.
bilgin için teşekkür ederim arkadaşıma.s.
selpak kullanmayı önermişsiniz ama o da ıslanınca veya nemlenince küçük parçacıklara ayrılıp rahime kaçıyormuş o yüzden kullanılması sakıncalı diye demişti bana doktorum.eskiden ben de selpak kullanıyordum çünkü.şimdi pamuklu günlük pedler var nemi veya ıslaklığı alıyor o yüzden rahat ben artık hep ondan kullanıyorum ve çok memnunum hiç enfeksiyon geçirmedim Allaha şükür.günlük pedi alırken dikkat etmek gerekiyor naylonumsu yapıda olanları değil pamuklu olanları almak lazım.
hımm evet işin o boyutunu da ben bilmiyordum teşekkür ederim bilgin için. Bende hamileyim hamileliğimin ilk zamanları çok akıntım oluyordu ancak selpak derken direkt selpağı kastetmedim mutfakta kullandığımız kağıt havludan kullanıyordum ben o parçacıklarla uğraşmadım yani.
rica ederim canım ben de bilmiyordum doktorum diyene kadar.kağıt havluyu bilmiyorum ama pamuklu günlük ped kullanabilirsin ben çok memnunum. opuyorumnanaktan
sağol canım ama bende 4. aydan sonra akıntı olmadı kesildi şu an 37. haftamdayım hala da yok şükür :) nefret ediyorum akıntıdan:)
ne güzel akıntın bitmiş.bende de öyle çok olmuyor ama özellikle sıcak havada dışarıda dolaşınca bir ıslaklık hissediyorum.37 .haftandasın demek darısı başıma :Saruboceq: az kalmış Allah inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?