• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebegimin adına esime dogum günü süprizi önerirmisiniz.

Anneyim20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
794
437
103
Merhaba bebegimin adina anlamli ufakta olsa bir hediye hazirlamak istiyorum aklima birsey gelmedi yardimci olurmusunuz

Bebeğinizin ultrason fotoğrafı ile eşinizin resmini çerçeve yaptırıp hediye yapabilirsiniz ve bir pastanın üzerine iyiki doğdun babacım yazdırabilirsiniz. Bebeğinizin adına notlar yapabilirsiniz işte ( ben gelince dünyaya seni öperek kutlayacağım doğum günü babacım)(senin gibi bir babaya sahip olduğum için çok mutluyum) (dünyaya gelince senin kollarında ki güveni tatmak istiyorum) gibi gibi

Bebeğinizin ultrason fotoğrafı ile eşinizin resmini çerçeve yaptırıp hediye yapabilirsiniz ve bir pastanın üzerine iyiki doğdun babacım yazdırabilirsiniz. Bebeğinizin adına notlar yapabilirsiniz işte ( ben gelince dünyaya seni öperek kutlayacağım doğum günü babacım)(senin gibi bir babaya sahip olduğum için çok mutluyum) (dünyaya gelince senin kollarında ki güveni tatmak istiyorum) gibi gibi
Teşekkür ederim cok hoş bir fikir🤩

Back
X