- 5 Aralık 2022
- 1.138
- 2.556
-
- Konu Sahibi cocukgetirgelin
Soylememeye yemin ettikten sonra hem soyledigini hem de agladigini agzindan kacirmasi da bir garip.Kendi agzından kaçırdı 1çocugu oldugu halde oturyp aglamış arkadala anlattım kıskanmış seni dedi
Hangi dil bu?Arkadaşa söylefim 1cocugu var üstüne yemin ettirdim, kimseyesöyleme diye çok yrnı hamileyim yemin ettiği halde girmiş nenesıne söylemiş ağlamış kıskanfığını anlafım hakbuki 1cocugu var ben 1yıldır tedavi gmrütorum rüya gördüm kesik koç başı 2tanededi sürrkli seni gördüm dedi tedirgin etti beni bence yemin ettiği halde 2kişiye söyledi çocuguna birşey olmaz umarım, cocugununüstüne yemın ettı
bacım ne diyor bize de anlatKaç yaşında bu arkadaş? Görüşmeyin sizi huzursuz ediyorsa. Ne gerek var haset ve zararlı insanı illa hayatınızda tutmaya
Aman o da cocugunun ustune yemın etmenin anlam ve onemi uzerınde hıc durmamış zaten.Birinin çocuğu üzerine niye yemin ettiriyorsunuz yav, o da etmiş ne çirkin bi şey. Başka bi şey söylemezsiniz siz de oldu bitti
Ya siz nasıl böyle bir yemin ettirirsiniz? Biliyorsunuz ki ağzı sıkı değil ve söyler zaten böyle olmasa o yemini ettirmezdiniz! Çok kötüsünüz pes!Ben çocugunun üstüne yemin et dedim yemin etti agzını tutamamış, çocugabirşey olur diye üzüldüm ben
Gördüğü rüya beni tedirgin etti korktum, 9yıllık evliyim bir kere hamile kaldum karnımda öldü bu gebeliğimide aşılamayla zorla hamile kaldım
Allah korusun. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.Böyle rüya görmül falan dedim dedi allah esirgesin nazardan birşey olur dedi
He o da ayrı bi garip, yemin de etmiş bi dedikodu duymak içinAman o da cocugunun ustune yemın etmenin anlam ve onemi uzerınde hıc durmamış zaten.
Hemen yumurtlamış bırılerıne
e siz onunuze gelene anlatiyorsunuz zaten gizli sakli nesi var?Kendi agzından kaçırdı 1çocugu oldugu halde oturyp aglamış arkadala anlattım kıskanmış seni dedi
Ayağınla mı yazıyorsun bacımÖyel biri değildi eşimin akrabaaıyla arkadaş yrmin edip koşa koşa söylemesi tuhafıma gitti, çokzor hamile kaldım, alışverişegifelim drdi agır kaldıramam söylemek zorunda dkaldım kimseye söyleme çok yenı dedim,
Niye yayıyorsunuz ozaman etrafa?Gördüğü rüya beni tedirgin etti korktum, 9yıllık evliyim bir kere hamile kaldum karnımda öldü bu gebeliğimide aşılamayla zorla hamile kaldım
Size daha önce kıskanç ve kötü kalpli olduğunuzu söyleyen oldu mu?sanki gayrimeşru bir çocuk doğacak ,sanki mehdi doğacak...Böyle rüya görmül falan dedim dedi allah esirgesin nazardan birşey olur dedi
Seslı güldümNe diyorsun ay?