Hamileyim ama sevinemiyorum...

off nasıl istemez ya..
bir insan nasıl cana kıymak ister,nasıl eşini durduk yere -hem de böyle vicdansızca bir iş için- bıçak altına yatırmak ister..
sakın yapma sakın sakın!!

keşke iyi korunsaydın sanırım keşke demekten başka bir şey yapamayacaksın ama ben yine de kendi düşüncemi söylemek istiyorum.. bir kere "doğacak çocuk rızkıyla gelir" masalına inanmıyorum eskiden belki ama günümüzde değil bence.. nasıla öyle böyle büyür düşüncesiyle dünyaya çocuk getirmek herhalde o çocuğa yapılabilecek en büyük kötülüktür.. üstelik babası bu çocuğu istemiyor sana kürtaja gün alıp almadığını soruyor aldır deyip kestirip atmış anladığım kadarıyla tamam kazayla hamile kalmş olabilirisn eşin çeşitli sebeplerle çocuk istemiyor olabilir ama kusura bakma da sana sanki karısı değil de başka bir şeyiymişsin gibi davranmış bana kalırsa evliliğini bir sorgula öncelikle.. çocuk mutlu yuvayı daha da mutlu yapar mutsuz yuvada kendi de mutsuz olur.. aldırma doğur çocuğunu madem istiyorsun ama onun ihtiyaçlarını bir karşılayama açlıktan bir ağlasın altını değiştirmek için bir bezi olmasın bak o zaman neler oluyor.. bunlara hazırla kendini dünya bu sitedeki gibi toz pembe değil saygılar...

iş te gerçek bu......kürtaj cinayettirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................

Valla güzelim sakın böyle bişeye müsade etme ben ogluma hamile kaldıgımıza bir evim bile yoktu şimdi evim arabam eşyam her bi şeyim var çok şükür bebek kısmetiyle gelir . Hee onu istemeyen herifte şeyine sahip çıkıcaktı kusura bakmasın lmaz:

Aç netten gösteer kürtajı canlı bir varlıgı nasıl parçalayarak aldıklarını bilmiyo galiba günah oldugunuda izah et ve rabbimin onun rızkını vereceginide Allah yardımcın olsun kocanada akıl fikir versin

Çok güzel yazmıssın duygulandım arkadasım. Rabbım evlatlarını ve evlatlarımızı bızlere bagıslasın

Canım Allah bataklığa saplanmış bir hayvana bile rızkını kuşla gönderiyor,o ölmeden yaşamını sürdürsün diye merhametini esirgemiyorken,eşin kendi canından parçasını öldürmeye nasıl karar veriyor?..Hem aldırırsanız ya Allah ın zoruna gider ve ömür boyu bir daha vermezse... Bazen eve çocukla bolluk ,bereket gelir.Evdeki masraf çoğalmış gibi gelebilir ama önemli olan paranın çok olması değil,evdeki mutluluğun,maldaki bereketin daim olmasıdır.

konu çok eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben o zaman ikili test yaptıracakmısım yani 3 aylık bile olmamışız ama şimdi doğdular bugün tam 5 ayı bitirdiler arkadaş inş. doğurmuştur........gebeliğim çok zor geçti benim sezeryandan kalkamadım yoğumbakımda kaldımm .............herşeye rağmennnn iyiki doğurmusum iyiki istemişimmm iyiki onları bana rabbim hediye etti........

yesyes ne güzel bir yazı bu ya beni aglattın valla mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
tebrik ediyorum seni müthiş yazıa.s.a.s.
dırımkızı allahım sana çoçuklarınla uzun ömürler versin inşallah

ne olur öldürme onu ya eşin inançlı ise ona KURANDA Kİ AYETLERİ OKU çocuk aç kalır diye aldırılmaz biz tam altı kardeş büyüdük durumuzda iyi degildi ama hiç birimiz aç kalmadık ve ben ikinci çocuktum kardeşlerim gibi okuyamadım ama babam hiç bizi aç bırakmadı duygu sömürüsü diye yazmıyorum ama babam annem hamile kaldıgında hep iyi işler buldu rızkımız açıldı bence sizde öyle olacaksınız ALLAHA GÜVEN SEN ALDIRMAK İSTEMEZSEN o eşine dogru yolu gösterir canım bizi haberdar et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…