Hamileyim ama sevinemiyorum...

canım bebıs kısmetıyle gelır aldırmayı aklından cıkar bence allah kısmet ederse korunup hamıle kalan arkadslar var boyle guzel bıseyı bulmusken kendı ellerınle kıyma ona mevlam hayırlısını versın ıns hersey yoluna gırer sende bı ıs bulursun ve kucagına aldıgın ılk gun ıyıkı aldırmamısım dersın cunku o allahın bır mucızesı ve bıze emnetı ıyı bak bebısımıeeeeeeeeee

Maşallah canım, umarım bu yazdıkların herkese örnek olur. Rabbim her zaman iyiliklerini göstersin hayırlı evlatlar olsunlar inşallaaahhh!!

Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah

DOĞRU BİR KARAR CANIM...:1hug::1hug:
RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN...

canım gerçekten zor durum eşinin istememesı çok ilgınç........daha önce böyle isteğını bılseydın korunurdun.ama bu durumda bencede asla aldırma insanlar ne paralar dökuyo ols dıye...o bereketıyle gelecektır.............sakın ol ve herşeyı yaradana bırak.gör bak herşey yoluna gırecekkkkkkkkkk.sevgısı ruhunuzu kaplayacakkkkkkkkkk dua ile............

Senemgül eşini ikna etmeye çalış güzelim,annenler falan yok mu?yanında onalra falan söyle,eskiler hep söyler ya DOĞAN COCUK RIZKIYLA DOĞAR diye ,endişe etmeyin yani bu konuda,evinizin bereketi artacaktır eminim.

Rabbim meleklerini rızıklarıyla beraber gönderir.
sakın aldırmak gibi büyük bir hataya düşme.
ömür boyu pişmanlığını yaşarsın..
kocanı da ikna edebilrsin bence...

canım sakın yapma 4 yıldır çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyoruz bizde başlarda maddi durumumuz iyi olsun yaparız dedik ve sonra şuan arıyoruz keşke hemen olsaydıda kıt kaanaat geçinseydik şimdi maddi durumumuz iyi ama bebiş yok canım allah çok büyük muhakkak onun rıskını verecek inan ve aldırırsan benim inandığım işleriniz hayatınız bir türlü rayında gitmiyor hep tersliklerle karşılaşıyorsunuz benim yakınlarımda en azıından böyle oluyor sakın vazgeç bu fikirden kocan en sonunda pes edecek merak etme canım

Tatlım canını sıkma sakın guclu ol ve esını bu duruma bırsekılde alıstır,guzel ornekler ver bak arkadaslarımız ne guzel yazmıs.Gercekten suna katılıyorum,maddıyat yuzunden dıyelımkı aldırdın bebegını ılerıde durumun duzelınce ya rabbım nasıp etmezse bıdaha,yada ıslerın ıyı gıtcek yere daha kotuye gıderse Allah korusun.Rabbımın verdıgı her ıste mutlaka bır hayır vardır,o bebegın bu dunyada yıyecegı bı rızkı varsa her sekılde buyur,ama sıkıntılı ama rahat.Annelık fedakarlıktır,esıne tatlılıkla aranızda bı sorun olusmayacak sekılde anlatmaya calıs canım bızım burdakı fıkırlerımızı anlat ona,bıde bol bol dua et:Rabbım esımın yuregıne bebek sevgısını ver dıye,duanın acamayacagı bır kapı gercekten yok.Tamam mı canım,hem bak esın varya o bebegın ıcınde kıpırdadıgını hıssedınce belkıde bugunku dusuncelerınden pısmanlık duyacak,cok guzel bırsey ıcınde bı parcanı buyutmek(rabbım herkeze nasıp etsın bu duyguyu).Sımdı senı cok hassas bı donem beklıyor,sakına esım ıstemıyor yavrumu dıye uzuntu duyma,stres yapma,senın yasadıgın herseyı artık yavrunda hıssedıyor annesı,elınden geldıgınce ona hıssettırme,kendıne cok dıkkat etmelısın.Saglıklı bı gebelık dılıyorum tatlım,Allaha emanet ol.

her çocuk bu dünyaya rızkıyla gelri bunu unutmaa..!!rızkı veren biz dedğil..Rabbim vberiyorsa rızkıyla veriyor.. ayrıcada çokkkkk büyük günah çocuk aldırmak.. maddesel sebpele çocuk aldırılmaz canım.. ne yap ne et eşini ikna et bence.. Rabbim yardımcın olsun ne diyimki başka..

farzetkı 2 yasında baska bır cocugun var ha onu oldurmussun ha karnındakını aynı hıcbır farkı yok kesınlıkle karnındakıde canlı bunu unutma nasıl kıyıcaksın allah onu sıze nasıp etmış ıyı dusun lutfen

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum aklmdan geçenleri yazmış noktasına virügülüne kadar..Sakın böye birşey yapmayın ömür boyunca hem vicdan azabı hemde altından kalkamaycağınız bir günh işlemiş olacaksınız..Allahımın verdiği bu can siz alamazsınız öyle bir lüksünüz yok..Doğan çocuk kısmetiyle gelirmiş..Bak bizimde maddi durumumuz şuan yok ama deli gibi bebek istiyoruz..Ama o çocuk doğsun bi olsa yadaben yemem ona yedirrim kendime bakmayı yada okumayı düşünmem bile !!! ben giyinmem ona giydiririm..ne demek aldır yaa cinayet bu resmennn !! Allahtan korkun biraz Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

İnsanlar özürlü bebekleri dünyaya getiriyor maddiyat sebep değil bence gönderen bebeği allah değilmi rızkınıda verir böyle bir günahın vebalini çekmeye göze alıyorsanız eşinizi dinleyin

kötü bir durum

madem çocuk istemiyor ne diye önlemini almamış ozman

çocuk aldırmak korunma yöntemi değil ki

bende bu erkekleri hiç anlamam istemiyorsan mdem al önlemini

çocuk oyuncağı bu yaaa

lütfen aldırmayın eşinize onu çok istediğinizi söyleyip bir şekilde ikna edin ama aldırmayın, inanınki arkadaşların dediği gibi bu bir mucize siz istediğiniz zaman ne yazıkki olmuyor. Bence kararlı bir şekilde eşinizle konuşun zorla aldır diyecek hali yok sanırım.

her adet gününmde ağlayan biri olarak sakın bu güzel duygudan asla vazgeçme bebeğinden bebek derken içimin yağı eriyor sakın ne borç biter ne yoluna girer durumunuz bebek evinizi düzene sokacaktır sorumluluğunuzu artıracaktır evin neşesi ahhhhhh inşallah ben de bu ay hamile kalırım

cnm o kadar sevindimkiii anlatamam ne kadar doğru bir karar verdin burada ne kadar arkadaşım var yerinde olmak isteyen
rabbim sana bebeğine ve kocana sağlık mutluluk ve bol kazanç versin cnm
yolunuz açık olsun

canım inan senin için çok zor bi durum ama sakın yapma,aldırma , kıyma o cana ,
o senle eşinin bi parçası,
ikinize verilen bi hediye
ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün okadar insan varki senin yerinde olmak isteyen
hangi birimiz rahatlık bolluk içinde büyüdükki hangi şartlarda büyüdük ne zorlukjlar gördük ama annelerimiz hiçde pişman değiller iiki doğurmuşumuz diyo
aldırmayı bırak ilerde böle bişey düşündüğün için bile çok üzüleceksin
sakın canım diren bi şekilde eşine kabul ettir kesin kararlı olduğunu söle senin karralı olduğunu görürse vazgeçecektir gerekirse bütün sorumluluk benim üzerimde de nasıl olsa doğunca kucağına alınca bütün fikirleri değişir.

Evlendiğim günden beri hep çocuk istedim ama borç harç dedik herp ertledik erteledikte ne oldu borç bittimi hayır 4 sene doldu anladık ki insan yaşadığı sürece borcu bitmeyecek o yüzden maddi imkanları beklersek çocuk sahibi olmak için ömür boyu zor gözüküyor bende haziranda hamile olduğumu öğrendim 5000ytl kadar borcumuz vardı eşimle kara kara düşündük nasıl ödiycez diye ama hamile olduğumuzu öğrendiğimiz akşam elimize bu para geçti bir miras yoluyla anladım ki her çocuk gerçekten rızkıyla geliyor o yüzden eşini ikna et ve vazgeç aldırmaktan allahım herkese nasip etsin bir bebek senelerdir uğraşıp dünya para dökenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…