- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
-
- Konu Sahibi delaleminsin2013
gerçekten zor durumdasın ben 1 yaş arayla 2 doğum yaptım inan benimde durumum o aralar biraz bpzuktu ama ben hiç doğurmasammı diye düşünmedim hatta onlar 2 yaşındayken hiçö te aklımızda yokken ev bile aldık ödedik gerçekten doğan büyüyor ilk çocuğunmu olacak bilmiyorum düşünsene 1 yaş arayla çocuk bakmak ne zordu ama inan herşeyi unuttum kızım 12 oğlum 11 yaşında onlarla gurur duyuyorum iyiy düşün eşini ikna et derim aç mezar yok
Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah
Kusura bakmayın..Böyle birşeyde anlışlı olmamızıda beklemeyin..
Kimsede demesin onunda durumu zordur diye..
Onu Allah verdi..Bu konuda sizin seçme şansınız yok..
Heeee o zaman iyi korunsaydınız..
Hiç duymadınızmı?? Gelen çocuk rızkıyla gelir..
Allah-u Teala onu size lutfettiyse, rızkınıda beraberinde gönderecektir..
Sizin ona nasıl bakacağım, nasıl yedireceğim diye düşünmeniz gereken bir durum yok..kesinlikle yok..
Bu ortamda nasıl büyütürüm diye düşünün yalnızca..Tek korkunuz bu olsun..
Şimdi iş-güç derdi..Çocuğu aldırınca, cinayet işleyince hayatınızın iyi gideceğine garantiniz mi var???
Çocuk sahibi olmaya bütün hayatını adamış, her türlü maddi manevi fedakarlığı yapmış,sizin istemeden yanlışlıkla, hazır olamadığınız o bebek için herşeyini feda etmeye hazır yüzbinlerce insan var...
Bir tüp bebek yaptırmak için nasıl bir maddi servet gerekiyor haberdar mısınız bundan??
Ya bunun manevi boyutu???
Ve tabi olacak diye bir garantide yok!!!
Size lutufta bulunmuş Yüce Rabbim..Sizi seçmiş o çocuğun annesi-babası olarak..
Ve siz maddi durumumuz iyi değil, kocam aldırmamı istiyor diyorsunuz!!!
Kiminle pazarlık yaptığınızın farkında mısınız????Kimin yarattığını parçalayarak aldırmakla, yok etmeyi düşünmektesiniz??
Size iyi düşünün bile demeyeceğim..
Ne kadar zor durumda olsanızda, bunu düşünmeniz bile yeterli!!!!
Asla ama asla anlayış beklemeyin..
Ben istiyorum kocam istemiyor yapacağım birşey yokta demeyin..
Bir kadına bir erkek istemediği hiç birşeyi yaptıramaz....
Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah