Hamileyim ama sevinemiyorum...

canım ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim onu koklayamadan kucağıma almadan sadece bakmakla yetindim hep umtla bekledim onun kokusunu kaç gün hastane kapılarında bekledim yeterki bebeğim iyi olsun ama olmadı allah bize bunu yazmış şimdi ne zeman bi bebek görsem içim gidiyor kıyafetlerini kokluyorum kızımın yerine içim parçalanıyor bu bize allahtan gelen birşey allah verdi allah yanına melek diye aldı ama sen allahın verdiği canı sen alacaksın kendi bebeğini kendin öldüreceksin ben şimdi bebeğimin mezarını kokluyorum mezarını okşuyorum.madem eşin bebek istemiyordu iyi korunacaktı yaparken iyi brşey yok ohhh kendi zevkini alsın çocuğa gelince aldır sahip çıksaymış kendine biz şimdi gün sayıyoruz 1 sene yasak.bu vicdan azabı seni mahfeder habarin olsun sen istemediğin sürece eşin hiçbirşey yapamaz iyi düşün:1no2:

her şeyde vardır bir hayırrr sakın aldırma girme günahına yazıkk ben 3,5 senelik evliyimm ve çocuğum olmuyor tedavi görüyorum belkide hiç olmayacakk kısmet belkide anneliği hiç tadamayacağımm bu nekadar acı biliyomusunn her ay beklemek tamma bu sefer hamileyim demek kendini hamiş gibi hissetmek ne kadar acııı ama rabbim bu bebişi sana nasip etmiş demekki bi bildiği inan arkadaşlarında dediği gibi burada o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen varki bence eşini ikna et zaten sen aldırmam dersen bişey diyemeyecekdirrr lütfen aldırmaaaaaaaaaaa bizleri düşünnn rabbim sana aratmadan vermiş kıyma sakın omeleğe belki size uğur şans kısmet getirir zaten onu veren rabbim rıskınıda veriyooo zatennn genede sizin kararınızzz

canım ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim onu koklayamadan kucağıma almadan sadece bakmakla yetindim hep umtla bekledim onun kokusunu kaç gün hastane kapılarında bekledim yeterki bebeğim iyi olsun ama olmadı allah bize bunu yazmış şimdi ne zeman bi bebek görsem içim gidiyor kıyafetlerini kokluyorum kızımın yerine içim parçalanıyor bu bize allahtan gelen birşey allah verdi allah yanına melek diye aldı ama sen allahın verdiği canı sen alacaksın kendi bebeğini kendin öldüreceksin ben şimdi bebeğimin mezarını kokluyorum mezarını okşuyorum.madem eşin bebek istemiyordu iyi korunacaktı yaparken iyi brşey yok ohhh kendi zevkini alsın çocuğa gelince aldır sahip çıksaymış kendine biz şimdi gün sayıyoruz 1 sene yasak.bu vicdan azabı seni mahfeder habarin olsun sen istemediğin sürece eşin hiçbirşey yapamaz iyi düşün:1no2:

Allah sabir versin canim insallah yine bebegine kavusursun saglikla buyutursun Allah yar ve yardimcin olsun

canım bebek rızkıyla gelir derler ,ilk çocuğu aldırmak tehlikeli diye biliyorum hayırlısı olsın inşallah canım...

canım benim ya.karar sonunda senin ama aldırma sakın.burdakı herkes bebeğim olsun diye ağaca çıkacak nerdeyse.
bak ben 2 düşük yaptım.ilk gebeliğimde daha cok yeni evliydim ailemden uzaktım doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz dikkat etmedik ve hamile kaldım hemen.eşim cok istiyordu ama ben cok hevesli değildim.ve düşük yaptım 2. bebeğimide düşürdüm.ve hep Allahım beni cezalandırıyor dedim bedel ödüyorum ilk önce istemediğim için dedim.ve suanda hergun iğne vuruluyorum hamile kaınca sağlıklı olsun düşmesin diye.ama nerde hamile kalamıyorum.meddi yetersizlik herzaman oluyor zamanımızda yanı doğduktan sonrada işler bozulursa doğmus olan bebeği napacaksınız öyle düşün ruzkıyla gelir bebişin.
bu arada eşini çok düşüncesiz diye düşünüyorum.yanı kürtaj olmak cokmu basit sen kendi sağlığın için ile doğru değil.benim kürtajlardan sonra rahmimde yapışıklık olustu mesela rahim filmi ile açıldı allahtan.yanı hadi bebeği istemiyor senidemı mi düşünmüyor.düşünsene gözleri kapalı işe gitsin bakalım ne kadar başarabilecek.doktorlar rahmini görmüyorlar ve kazıyorlar yada sırıngayla cekiyorlar.bunu doktorlar bile doğru bulmuyor en azından benim doktorum doğru bulmuyor canım.ve benim kürtajarımda parça kaldığıiçin oldum yanı orda bebeğin bir canlının olduğunu bile bile o bebeği öldürmek nasıl bir duygu.sen eşinin eline silah ver ve git adam öldür de bakalım öldürebilecekmi.kolaymı o kadar.ve doğmus olanın kaçacak yeri var ama rahimde o bebeğin kaçacak yeri yok yanı git adam öldür daha az günahı var.
belki acımasız yazdım ama üzmek içn değil sakın yanlış anlama.ben ve benim gibi arkadaşlar burda bebk hasrtiyle yanıp tutusurken sizin kıyetini bilmeniz gerek.zaten değil doğduktan sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca bile eşinde iyiki aldırmamışsın diyecektir. emin olabilirsin buna.

Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah

cahiliye döneminde eski araplarda küçük kız çocuklarını oyuna gidiyoruz diye kandırıp derin bir çukura atarlarmış ve üstünede kum atarlarmış ve böyle öldürürlermiş.şimdide vakumla öldürüyorlar katilliğin adı KÜRTAJ oldu.kocana diren ve asla aldırma bence ...Allah rızkını verir.inşallah kocan da razı olur dua et...:teselli:

arkadaşım zor bir imtihandan geçiyorsun ama geçecek yeterki kararının arkasında dur,rabbim sana ne güzel kapılar açacak sen bile şaşacaksın...
bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra bebeğinin sakat olduğunu öğrendi ,doktorlar ve çevresi aldırmasını söyledi,maddi durumları çok kötüydü ama o hayır dedi rabbim verdi dilerse o alır dedi ve ağır sakatlığı bulunan bebek dünyaya geldiğinde aslında önemli hiçbir problemi yoktu,anne karnında iyileşmiş,doktorlar bile inanamadı bu mucizeye ,arkadaşım aldırmasını söyleyen doktora dava açtı,ailesiyle olan davalarıda belki öteki dünyada görülecek, kadıncağıza ne sıkıntılar yaşattılar,ama o dik durdu- ki herkez yapamaz- ve ne oldu biliyomusun inşallah imtihanı kazandı,maddi olarakda şu anda bir ev ve bir arabaları var eşine güzel iş kapıları açıldı,canını sıkma allah doğruların yanındadır,allah yardımcın olsun,arkadaşların yazılarınıda gözyaşları içersinde okudum, yazılanları dikkate al...

selam arkadaşım ben 5 yıllık evliyim son iki yıldır da çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz tam 4 kez deneme yaptık çok şükür 4. de rabbim bize nasip etti.evlendiğimizden beri borç ödediğimiz için nasıl olacak diye gecelerce ağladım ama her denemek için dr a gittiğimizde rabbim bize hiç ummadığımız yerden toplu bir para nasip etti..sen o kadar şanslısın ki hiç uğraşmadan rabbim nasip etmiş size.senin mücadele edeceğin en fazla 9 ay ondan sonra eşin onun kokusunu duyduğunda sana iyiki aldırmamışız diyecektir ve doğan her çocuk rızkıyla doğar.eşini ikna et sakın kıyma bebişine Allah yar ve yardımcın olsun canım

canımm olur mu hiç öyle şey.lütfen ama lütfen yapma.eşin çok ama çok kötü birşey istemiş senden.o yavruyu nasıl öldürürsünüz bile bile.benim 2 aylık düştügü için ne kadar da üzülmüştük bir bilsen.ve de ben hamile kaldıgımda bizim de durumlar iyi degildi ama eşim çok sevinmişti...hem bir arkadasımızın da dedigi gibi diyelim ki durumunuz çok iyi maddi olarak bir sıkıntınız yok,bebiş te oldu ama ya sonra herşeyin kötü olacagı ne malum?ALLAH öyle büyük ki,o bebek rızkıyla gelir ve kimbilir size ne bereket getirir bunu hiç düşünmedi mi eşin acaba.eger bunu sana zorla yaptırırsa ileride başına geleceklere hazırlıklı olması gerek o zaman.kızma ama bu böyle canım ve çok örnegini görüyoruz.şimdi bakamayız diye aldırdın diyelim ne malum bir daha çocugunuzun olacagı.bu sevincini kursagında bıraktıgı için eşini şiddetle kınıyorum ve bir an önce bu korkunç gaflet düşüncesinden kurtulmasını diliyorum.ALLAH akıl fikir versin ne diyeyim.çok afedersin ama bunun normal bir cinayetten hiç farkı yok.ahirette olacaklarıda hesaba katın ve iyi düşünün.aslında bu yazdıklarımızı senin degil de eşinin okuması gerek boşa konusuyoruz burada.ama sen ASSSSLLLAAAA aldırma bu bebegi.ömür boyu bunun vicdan azabından ve ceremesinden kurtulamazsın buna emin ol.isterse boşasın o bebegi dogurmalısın canım.ALLAH böyle birşey istedigi için eşini affetsin.

sakin ama sakin aldirma canim
6 sene dur duraksiz bebek isteyen biri olarak bunu yaptirmani istemem acikcasi
esine diren ve sakin aldirma

Canim oncelikle tebrikler...Esin cok yanlis dusunuyor bence,,cocuk rizkiyla gelir.....hersey para maddiyat degildir...hersey zamaninda guzeldir..Allah sana hediyelerin en guzelini vermis...bunun kiymetini bilin skain o melege kiymayin onun ne sucu var..??sanki herkesin hayati gulluk gulistanlik ta o yuzden mi hamile kaliyor cocuk doguruyor tabi ki hayir....belki bu bebek size cok iyi gecelek.....nerden biliyor ki esin...
bence burda is sana dusuyor,ne yap ne et esini ikna et...
sakin aldirma bebegini....boyle bir yanlisa dusme lutfen...

sakın ama sakın o cana kıyma
o daha çok minicik ama o senin canından bir parça
nasıl aldıracaksın
her bebek bereketiylen gelir size uğur getirir herşeyeden önce buna inanın bence
allahın bir lutfu olarak görün
eşinlen birlikte doktora gidin orda onun kalp atışlarını görsün senin karnında bir can taşıdığına oda şahit olsun bak daha dermi aldır diye
allah size vermiş ne güzel bunuda bir imtihan olarak düşün ve en güzel şekilde geç derim

Canım sakın yapma!!! Geçen sene bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim meleğimi, kendisi gitmek istedi ve gitti. Ona rağmen çektiğim acının tarifi mümkün değil. Şimdi sen kendi ellerinle öldürmekten bahsediyorsun meleğini. Lütfen ama lütfen ikna et eşini.

kocayı bırakırım çocuğu bırakmam kızım sen eşini ikna et

ne derse desin son karar senindir acısını sancısını sıkıntısını sen çekeceksin

birde yurt dışında sizlerin imkanları dah iyi değilmi hastane bakım vs neden endişe ediyor eşin anlamadım

siz RABBİM DEN iyi biliyorsunuz eğer o nasip ettiyse illaki bir bildiği vardır canım

RABBİMDEN gelen hiçbirşey boşuna gelmez

Merhaba arkadaslar dun aksam hamile oldugumu ogrendim zamansiz oldu.. 15 gunluk hamileyim cok yeni..Bugun beyimle konustuk ama maddi durumumuz iyi olmadigi icin istemiyor daha cok erken diyor aldirmami istiyor:çok üzgünüm: cok sasirdim Rabbim bize verdi cok sukur bunu aldirirsam nekadar gunaha girerim biliyorum ama kocam istemiyor kesinlikle..Ne yapmaliyim neolur bana yardim edin cok kotuyummm Allahimm

bu nasıl bişey ya destek mi bekliyosun canım aslaaaa ben tam 1 senedir olsun diye uğraşıyorum madem durumunuz yok o zaman korunsaydınız sağlık ocakları bedava prezervatif veriyo doğum kontrol hapı spiralll bu nasıl bi tedbirsizlik sen yüzündeki beni mi aldırıyosun alah sana öle bi hak vermemiş can vermeden can almak kimin haddine eşine ii ce anlat hem sen istiyosun madem karısısın kabul etcek ek iş yapsın napalımmmm

hayret bişe ya sokaklar çocuk doluuu madem bakamıcaksınız KORUNUN kardeşimmmm internet kullanıyosun herşeyi bilmen lazımmmm hangi çağdayız yaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bu nasıl bişey ya destek mi bekliyosun canım aslaaaa ben tam 1 senedir olsun diye uğraşıyorum madem durumunuz yok o zaman korunsaydınız sağlık ocakları bedava prezervatif veriyo doğum kontrol hapı spiralll bu nasıl bi tedbirsizlik sen yüzündeki beni mi aldırıyosun alah sana öle bi hak vermemiş can vermeden can almak kimin haddine eşine ii ce anlat hem sen istiyosun madem karısısın kabul etcek ek iş yapsın napalımmmm

hayret bişe ya sokaklar çocuk doluuu madem bakamıcaksınız KORUNUN kardeşimmmm internet kullanıyosun herşeyi bilmen lazımmmm hangi çağdayız yaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Canim kaza ile oldu hapimi birakir birakmaz hamile kaldim.. Ama Rabbime siginiyorum aldirmayi dusunmuyorum oyle birsey dusudugum icinde Allahim insallah beni af eder simdi okadar mutluyum ki kocamida ikna ettim Allahim hepinize nasip eder insallah kurban oldum Allah cok mutluyum simdi bin sukur:CüvCüv:

Aşağıdaki yazıyı nerde okudum hatırlamıyorum,ama ilk okuduğumda çok fena oldum. Ve insanların nasıl böyle canice şeyler düşünenildiklerini aklım almıyor. Canım benim senin tabiki bir suçun yok ama nolursun allahın verdiği o cana kıyma. Aşağıdaki yazıyı bir oku bakalım. Zaten sana söylemek istediğim herşeyi bu yazıdan çıkartırsın.

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var Anneme benziyorum galiba

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı Hiç duymadığım bir şey bu Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne Anne Anneciğim Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap Anne Kolumu çekiyorlar anne Canım yanıyor anne... Anne Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne Anne kalbimi parçalıyorlar. Anneciğim.... Anne... Anne.. An.?!

Ah! Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..

Canlarim benim okadar iyisiniz ki anlatamam hepiniz yorumlar yaptiniz icim cok rahatladi zaten asla aldirma tarafi degilim ama kocam oyle yapinca halen de soyluyor nezaman randevu alacaksin diya ama ASLAAAAA ALDIRMAYACAGIM ASLAAAAAAA sizi cok seviyorum iyiki boyle bir siteye uye olmusum nekadar iyisiniz ve destek oluyorsunuz hepiniz Rabbim herseyi gonlunuze gore versin Herkeze hayirli evlatlar versin insallah

ilk mesajını okuduğumda çok üzüldüm.....bende 9 yıl bebek hasretiyle yandım tutuştum ... ne mutlu rabbima aratmadan vermiş....
veson kararında çok iyi etmişsiniz.. rabbim hakkınızda hayırlısını versin....
bebekler rızıklarıyla doğar her zaman....:ecrin_bebek:

çok sevindim eşinide ikna etmene.hadi hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın insallah.

Merhaba arkadaslar dun aksam hamile oldugumu ogrendim zamansiz oldu.. 15 gunluk hamileyim cok yeni..Bugun beyimle konustuk ama maddi durumumuz iyi olmadigi icin istemiyor daha cok erken diyor aldirmami istiyor:çok üzgünüm: cok sasirdim Rabbim bize verdi cok sukur bunu aldirirsam nekadar gunaha girerim biliyorum ama kocam istemiyor kesinlikle..Ne yapmaliyim neolur bana yardim edin cok kotuyummm Allahimm

canım şuanki kararını bilmiyorum ama sakın deneme bak ben yaptım bunu eşim için bunu yaptım istemiyo maddi durumlar fln fln sakın deneme yapma nooolurrrrrrrrrrrrr

X