Hamileyim ama okumak istiyorum...

Aman ha,bir dokunuyorsun,bin ah işitiyorsun.
Ben de mantık çerçevesine sığdıramadığım fikirlerine karşı çıktım arkadaşın,seviyesiz oldum,hakaret ediyor oldum..Burada arkadaşa aferin iyi yapmışsın diyeceğiz,aksi yorumlarda sinirleniyor.
Hakaret yok fikirlerimizde Tubicik,tam tersi merhamet var,insanlık var,senin doğmamış bebeğine senden daha çok duyduğumuz vicdani sızlama var.
Ama madem kararlısın,git aldır,bize de sorma o halde.
Ama sanırım seni alkışlamamızı bekliyordun,özür dileriz

sacma sapan seviyesiz bir dille yazarsan elbetteki seni dikkate almam...hala ukalalık yapıp yazdıgın cümlelere dön bir bak..
burda bu davranısımı onaylamayan bir sürü arkadasım var ama işi hakret boyutunda degil normal düzeyde yazılmıs cümlelerle ifade ediyor..eger düşüncelerini sende öyle izah etseydin tabiki yorumununa benim için düşünüp yazdıgına tesekkür ederdim...
olayı carpıtma

tubicik ne yapmaya karar verdin ?

burda bir cok arkadasımın destegi sayesinde aldırmaktan vazgecim...bazılarınız kızarken bile içtenliğinizi öyle belli etmişsinizki gözlerim dolu dolu okuyabildim.verilen örnekleri okurken dogum yapan örnekler cok dikkatimi cekti.yazan bir arkadasımızın dedigi gibi belkide engel yerine bana daha cok calısmam için azim verecek..bircogu söyledigim gibi göremedigim durumları gösterdi...
hepinize tesekkürlerimi sunuyorum...

hayırlısı olsun canım.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, eğitimine de devam edersin,işe de girersin inşallah .

Emin Ol Kendin Ve Bebeğin İçin En Doğru Kararı Verdin Cnm..
Tebrik Ediyorum Seni :teselli:

hayırlısı olsun canım.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, eğitimine de devam edersin,işe de girersin inşallah .

Emin Ol Kendin Ve Bebeğin İçin En Doğru Kararı Verdin Cnm..
Tebrik Ediyorum Seni :teselli:

tesekkür ediyorum arkadaslarım...bircogunuzun yazdıgı bnm göremedigim güzel fikirler sayesinde...a.s.

dılerım cok guzel bır hamılelık gecırırsın..

bebısın senın okuma azmını artıracakk

hayatta ne kadar buyuk zorluklar olursa olsun ne kadar cıleler olursa olsun..

bebegının sana bır gulumsemesı tum dertlerını sılıp atacak..

bende 8 yıl öğretmenlık yaptıktan sonra anne oldum..
ama oglumu kucagıma alınca
keske cok erken yasta anne olsaydım dedım...

gözlerimi doldurdun...:asigim:nice birlikte güzel günlerinize....

bence aldırmamalısın bebeğini
hem ilk bebeği aldırdıktan sonra ileriki yıllarda bebek yapmak istediğin zaman
bir dünya sıkıntı cekeceksin
canım seni anlıyorum ama kusura bakmazsan mantığın biraz seye benziyo
''dısarı cıkmayalım kafamıza saksı düsebilir''
biraz o mantıkla hareket edioosun gbii geliyo bana
cocuk dünyanın en güzel seyi
okumak istemen cok cok güzel
bence ikisinide idare edersin
hiç olmadı acıktan gidersin
ama bebeğine kıyma derim been

tubicik sana annecik diyeyim o zaman.inşallah hakkında hayırlısı olur canım.

ay çok sevindim vazgeçmene..
hakkında hayırlısı olsun
hamileliğin keyfini çıkar :) bebeğine ve kendine iyi bak :)

Geceden bu yana aklım atakıldı bu konu.
Şimdi kararınızı okudum, çok sevindim...
İnşallah herşey çok güzel olur.

tubıcık saol canım ...bu yazdıklarımızı melegını kucagına alınca daha ıyı anlıyacaksın az bıle yazmışsınız dıyeceksın...

tubicik sana annecik diyeyim o zaman.inşallah hakkında hayırlısı olur canım.

sırnaşık şeydiyelim ozaman

ay çok sevindim vazgeçmene..
hakkında hayırlısı olsun
hamileliğin keyfini çıkar :) bebeğine ve kendine iyi bak :)

tesekkür ederim tatlım..

Geceden bu yana aklım atakıldı bu konu.
Şimdi kararınızı okudum, çok sevindim...
İnşallah herşey çok güzel olur.

amina.s.

tubıcık saol canım ...bu yazdıklarımızı melegını kucagına alınca daha ıyı anlıyacaksın az bıle yazmışsınız dıyeceksın...

:asigim::asigim:

böyle bir konu açınca duygusal yorumların gelmesi çok normal.doğurmaya karar verdiğin için seni kutlamayacağım.doğrusu bu çünki.sen korunmayıp hamile kaldın,sonra daha kazanmadığın okulu okumak için aldırmayı düşündünlmaz:

merhaba arkadaşım umarım kararın kesindir(kürtaj olmama kararın)

benim 19 aylık güzeller güzeli bir oğlum var bende ilk evlendiğimde 2 yıl çocuk yapmıycam dedim ve korunuyordum ama bir hastalıktan sonra acilen anne olmam gerektiğini yoksa hiç çocuğum olmıycağını söylediler.. o kadarda borcumuz var yeni evlenmişiz çalışmak zorundayım ama dedimki ya olmazsa??

dedim çalışırız biter borçlar ve 8 aylık bir tedavi sonunda 9 aylık evliyken hamile kaldım.
ve şuan canımı verecek kadar çoksevdiğim gözlerine bakarken gözlerimin dolduğğu bana her anne deyişinde kalbim yerinden çıkıcak kadar sevdiğim .. dünyana tatmadığım bir sevgi var hayatımda karşılıksız bir sevgi bu .. ve ben halen çalışıyorum kayınvaldem bakıyor 7 saat geçmek bilmiyor gündüz hala kıyamadığım için memeden ayıramıyorum beraber uyuyoruz. uykusuz kaldığım geceler bir kere bile off demedim (eşim bu kadar uyutmasa boşanma sebebimiz olur :) )

yani demek istediğim şuan karnında taşıdığın melek senin herşeyin olacak

sevgiler

kürtaj yazısı ağlattı üzdü beni tuğbicik kararın sevindirdi beni ikisi için de ağlıyorum biri beni sustursun yaa....
ne olacak benim bu halim hamilelikten herhalde..
dışarda kedi yavrusu bile görsem sevesim geliyor eskiden nefret ederdim..

ayy canım bnmm sakın aglama lütfennn:asigim: bak bnde anne oluyorummm:asigim:

:ecrin_bebek::teytey:ağlamayı kestim artık bu homonlar çok değiştirdi beni..
o zaman seni gebelik bölümümüze bekliyoruz..
sorularını sorunlarını paylaşabilirsin...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…