Aman ha,bir dokunuyorsun,bin ah işitiyorsun.valla sizin dediğiniz mantıklı yorumlar böyle mantık harikası(!) bir yazının üzerine nasıl yazılır bilemicem. ama kendi mantık çerçevemden olayın bilançosunu çıkarmaya çalışcam:
yaşınız 21, ama üni. ye girme yaşı 18-19 dur, siz bitirecek yaşa gelmişsiniz nerdeyse, ama hala gircem diye uğraşıyorsunuz! bu kadar okuma sevdalısı(!) bi insan için çok geç değil mi 21 yaş?
üstelik sınavı kazanmış olsanız gene anlıcam durumu, ama her şey bi ihtimal üzerine kurulu,
"ya kazanırsam"...
oldu da kazanamadınız, acımıcakmısınız bebeğinizin canına, katil olmaya değecek mi? gerçi kazanıp yerleşseniz de değmez benim gözümde. bir tarafta bir ömür-bir can, diğer tarafta 4 yıllık bir eğitim.
sizin o mantık kumkuması fikirleriniz var ya hani, ben de aynen öyle düşünüyorum. en azından sıkıntı çekmeden-çektirmeden, kaliteli bir hayat sunabilmem gerekir çocuğuma diye düşünüyorum. ama aramızda bir fark var, ben hamile değilim, ve korunuyorum. madem o kadar bilinçli ve mantıklıydınız, keyfinizden taviz verip korunacaktınız. korunmama bahanenizi de okudum bu arada, tek bir yol yok değil mi korunmak için. biri rahatsızlık verdiyse başkasını denersiniz. ayrıca olmama ihtimali sağlıklı insanlarda dahil hep %50 dir, olup olmayacağının garantisi yok, önlem almak gerekirdi değil mi?
eğer okumak sizin için o kadar önemliyse evlenmekten önce gelmeliydi, şimdiye kadar çoktaan yolu yarılamış olmanız gerekliydi. kendi hatalarınızın bedelini bir başka cana ödetemezsiniz. eğer öyle bir hata yaparsanız bedelini kat ve kat ödersiniz, emin olun. çünkü o can sizde emanet, onu siz yaratmadığınız gibi ölüm kararını da siz veremezsiniz...
inş. bi an önce Rabbim kalbinize merhamet verir, bu canice fikri kafanızdan silip atarsınız...
Ben de mantık çerçevesine sığdıramadığım fikirlerine karşı çıktım arkadaşın,seviyesiz oldum,hakaret ediyor oldum..Burada arkadaşa aferin iyi yapmışsın diyeceğiz,aksi yorumlarda sinirleniyor.
Hakaret yok fikirlerimizde Tubicik,tam tersi merhamet var,insanlık var,senin doğmamış bebeğine senden daha çok duyduğumuz vicdani sızlama var.
Ama madem kararlısın,git aldır,bize de sorma o halde.
Ama sanırım seni alkışlamamızı bekliyordun,özür dileriz
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)