hamileyim ama hep tedirginlik yaşıyorum benim gibi korkanlar buraya

Teşekkürler canım. Ben de seni tebrik ederim. İnşallah bir sorun yoktur ve olmaz da bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız. İnsan elinde olmadan endişeleniyor işte. Bir de ben sigara kullanıyorum. Bulantım başlasa da sigaradan soğusam diye dua ediyorum ama o da yok halen.

selam kızlar bende 5+3 günlüğüm salı günü gördük keseyi minicikti fotografını cekti verdi hergün görmek için caba sarfediyoruz benimde korkularım cok dıs gebelikmi düşcekmi bişey olcakmı kalbi atcakmı cok tedirginim allah yardımcımız olsun

inan bana aynı korkular bende de var,ben de perşem yani dün gördüm minicikti,13 ağustosa verdi randevu,sana ne zaman verdi bebek ve kalp için

merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim ama bende korkuyorum ben bide panik atakım ve doktorum ilacımı bıraktırdı çok zor ama katlanıyorum

merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim ama bende korkuyorum ben bide panik atakım ve doktorum ilacımı bıraktırdı çok zor ama katlanıyorum

tebrik ederim cnm Allah sağlıklıca kucağınıza almayı da nasipo etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

helal olsun bak ne güsel panik atak ilacı içmememene rağmen katlanıyorum demşsin bence başarıcaksın sadece inan ve bebeğini düşün yeter tatlıma.s.

hepinizi tebik ederim; hic uzmeyin kendinizi gelicek bebek geliyor Allah nasip ettiktten sonra gerisi bos kizlar, birlesmeden 40 gun sonra kalp atmaya baslar demisti doktorum bu da en az 6+4 de goruyorsunuz kalp atisini eger alttan bakarlarsa, en guzeli 7. haftay kadar sabretmek, ilk uc ay kendinize cok dikkt edin yolculuk da yapmayin, gerisi Allah'a emanet, bugunlerin keyfini cikartin...

tebrik ederim cnm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..sen içini ferah tut..a.s.

cnm çok teşekkür ederim valla birazcık rahatlattın içimi inşallah herşey hepimiz için en iyi şekilde yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…