Hamileyim ama bekarım yardım?

ailem sert diyosun kacamam diyosun tamam ama kaçsan bundan çok iyi olurdu napdın sen be kızımikna et sevgilini aileni evlenin bence günah o çoçuğa millet onun bi tırnagına hasret siz nefsinizin kurbanı olup canına kıyıyorsunuz

bu konuda dusuncem eger bakabilecekseniz gercekten ilgi alaka sevgi gosterebilecekseniz bundan eminseniz dogurun simdi herkes cana kıyma diyor da cocugu dogurduktan sonra bakamıyoum deyip esirgme ekurumuna bakılan cocukların gunahını kimin ustunde peki hangisi daha kotu bircok insan gunah deyip doguruyor cocuklar sokakta hic gunaha girmiyorlar gercekten ..dunyaya cocuk getirmek buyuk sorumluluk

Canım ama canı Allah veriyor, almak bize düşmez ki..

İki ucu b*klu değnek...

Ailene açıkla ve evlenin diyeceğim, ailem özellikle babam beni öldürür çok sert diyorsun...

Git aldır diyeceğim, bebeğime kıyamıyorum diyorsun...

Her türlü seçeneğe kapalısın, konu açıp yardım istiyorsun anlamadım...

O halde çıkamayacağın işin içine girmeyeydin, ne diyeyim?

konunun ozu bu ama boyle dusunerek cocukları berbat bir hayata getirenlere kızıyorum o cocuk icin kosulları ayarlıycak dogduktan sonra bakamadım ailem kabul etmedi deyip bırakanlar dha buyuk bir gunaha girmis oluyor bence
Elbette günah ama cana kıymanın nasıl bir günah olduğu gibi kesin bir hüküm yok değil mi? Günahının ne kadar olacağını da yalnızca Allah bilir...
Biz ancak kendimizce yorum yapabiliyoruz işte.

Bebeği için de kendi içinde doğru kararı verecek olan konu sahibi. Umarım pişman olmaz.

Aileme sirtimi dönemem öyle kötü birşey yapamam diyorsun ama daha kötüsünü yapmışsın evli olmadığın halde en önemlisi nikahsız bir şekilde ilişkiye giriyorsun üstüne üstelik hamile kalıyorsun zaten yapmışsın yapacağın kötülüğü . Allah'ım senin durumunda olanlara ve sana yardım etsin zor bir durum canım sevgilini karşına al enine boyuna düşünün bu kenara atılacak bir durum değil

Yaşın kaç ? Eğer küçüksen aldır derim. Evlensen bile evliliğini yaşa sonra yine doğurursun.. youtube bebeğin anneye mektubu falan demişler inanamıyorum yani.. kimsede duymaz merak etme.. arkadaşlarının bilmesi bile hata.

O kadar seviyosanız evlenin sizin günahınızın bedelini yavrucağa ödetmeyin

Eğer dosdoğru o çocuğa bakabileceğine inanıyorsan ona güzel bir hayat sunabileceksen oba ortalarda rezil etmeyeceksen doğduktan sonra pişman olup aldırmaktan daha kötü durumlara sokmıycaksan o çocuğu o zaman doğur. Bunları yapamıycaksan günah o çocuğa

Yaptığın hatalara rağmen enazından reşitsin ve avrupada yaşıyorsun, bu iyi haber..

Orda devlet herşekilde yardımcı olur, tabiikide doğur ama önce evlen..

Ailen için cok üzüldüm..

Buralarda kimse hayatı boyunca hiç hata yapmamış muhteşem insanlar sanırım..

Daha 20 yaşındasın hayatında muhtemelen hiçbirşey görmemiş ve yaşamamış, annnelik ne demek sorumluluk ne demek bilmiyorsun, hayatın önüne neler çıkaracak bi habersin.. Lütfen sakince düşünüp bir çocuğun sorumluluğunu -muhtemelen- tek basına ve ailenin desteği olmadan büyütüp büyütemeyeceğinin tahlilini iyi yap, tüm bubları kaldıracak zihin yapısına ve psikolojiye sahip olup olmadığını iyi düşün ve doğru bir karar ver... Önce kendini sonra başkalarını düşüneceksin! Cünkü doğuracaksan da sana önce sen lazımsın!

Kaçırdığınız bir yer var bayanlar o da arkadaşımız bebeğini aldırırsa bir daha çocuk sahibi olamaya bilir. (Rahatsızlığından dolayı) ya bu riski göze alıp aldıracak yada evlenecek sevdiğiyle aileside mecbur kabul edecek. Hoş zaten tüm seçeneklerin farkında ama allah yardımcısı olsun.

Sonradan pisman olmaman icin kendi kararini kendin vermen lazim. Pkolu cok arkadas hamile kaldi kkda bile var. Kesinlikle hamile kalamazsin dememis zor kalirsin demis. Dogunca nasil bir hayatiniz olacak bebegi ne sartlarda buyuteceksin ilerisini dusunerek karar ver. Sevgilin evlenecek mi seninle. Acrupada olman birseyi degistirmeyecek bebek kendi kendine buyumeyecek . Maddi manevi ihtiyaclari olacak . Bakima muhtac

Hamile olduğunu duyarlarsa kötü olacağını düşünüyorsun ama birlikte olmayı biliyorsun.

Bebeğini sakın aldırma canım.o sana allahın bir emaneti o bebek seni seçmiş.normalde bebeğinin zor olacağını söylemişler ama senin bir bebeğin var.

Sevgilin seni o kadar çok seviyorsa evlensin seninle karnın büyümeden kimseye duyurma doğumunuda erken doğum dersiniz olur biter

Kızlar resmen bir cana kıyılmaz bir izleyin allah aşkına kürtaj yaptıranları ben bir cani buluyorum nasıl doğmuş bir bebeği ölüdürenler varsa.Daha anne karnındakileri öldürende benim için cani.

Allah korkunuz olsun lütfen rabbim sizi nasıl yarattıysa onlarıda yaratıyor biraz vicdanlı olalımm.

O allahım bizlere bir armağanı rabbim büyüktür

Evlenin biran önce karnın çıkmadan yani. Sonrada hemen hamile kalmış gibi söylersin erken doğum olur falan falan çözümün en güzeli evlenmeniz yani

Erkek arkadasinla birbirinizi cok seviyorsaniz evlenin ozaman. Evlenmeinizede kimse engel olmaz ortada bebek varken! Ailene ac konuyu madem hata yaptin arkasinda dur cocugada kiyma! Burda kac senedir insalhlar bebek bekliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…