Hamileyim ama bekarım yardım?

Mooa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
1
1
1
28
Kafayı yiyeceğim bu gidişle sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum kötü şeyler demeyin bunun için gelmedim sadece fikirlerinizi istiyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Yaşım 20 ve şuan 6 haftalik hamileyim. Bende pcos var ve doktor bile bana çok zor hamile kalırsın demişti imkansız gibi birşey demişti ama ne olduysa oldu işte sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ben çocuğu aldirmak istemiyorum yazık günah biz birşey yaptık ama o çocuğun günahı ne diye ben düşünüyorum sürekli ağlıyorum ben bu çocuğa nasıl kıyarım diye ama arkadaşlarım veya tanıdığım herkes aldır diyor manyak mısın geleceğinle mi oynayacaksın diyor baban seni öldürür diyorlar ki babam çok sert biri ve ben evli degilim bunu da belirteyim? Sizce ne yapsam bazıları istiyorsan kaç evlen diyorlar ama ben aileme böyle birşey yapamam yüreğim el vermez ama çocuğu aldirdigimi ailem de duyarsa kötü olur hamile oldugumu duvarlarsa da kötü olur ben bilmiyorum ne yapacağımı? Bu arada Avrupa da yaşıyorum ben.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Evlenin ailen sırtını dönerse dönsün senin evladın o .. karnında diye gözün görmüyor aldırmak basitine geliyor sakın yapma kendi cocugunun katili olma ortada bişey yok sevdiğinden hamile kalmışsın yaşın 20 ne var bunda evlenmek istediğini soyle gelip istesinler nikah vs ortalık akrabalara pek duyurmadan hamileliğini hemen evlenin bence bebeği de aldırırsan vebaldir bu Allahla senin aranda bişey demek düşmez yargılamak değil kendi fikrim bu cnm

ben evliyim 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum geçen ay bebegim öldügu icin kurtaj oldum.Herseye ragmen kiyma bebegine bir an once evlenin derim

Valla aileni düşünmeyip ve sevgilini çok sevip beraber olabiliyorsan kaçıp gitmen de bi sorun olmaz. en azından evlendi diye düşünüp az üzülürler. ama şimdi bekar bekar bu cocugu doğurursan daha büyük sorunlar olur. Bence sen o çok sevdiğin sevgiline kaç evlen, bebege de kıyma, Onlar melek....

Canım o çok sevdiğin sevgilin ne diyor önce onu bilelim
evlenelim mi yoksa aldır mi diyor
şimdiye on kere annesigili göndermesi lazimdi size

Şimdi bu bebeği aldırdınız diyelim.. Kimsenin bir şeyden haberi olmadı. İlerleyen zamanlarda da sevdiğinizle evlendiniz..Ve hasretle, deli gibi bebek istiyorsunuz ama olmuyor. Bunlar yaşanmamış ya da yaşanmayacak şeyler değil işte.. İçinizde biraz Allah korkusu varsa yapmayın, kıymayın bebeğin canına. Ailenize evlenmek istediğinizi söyleyin ama süreç uzar karnım çıkar vs diyorsanız kaçacaksınız başka yolu yok. Keşke doktora güvenip, korunmadan birliktelik yaşamasaydınız. Tüm bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdınız. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Sana aldır aldırma dıyemem. Eger sevgılın cıddıyse evlenın. Ne dıyo bu durumdan haberı varmı?

Avrupada yaşiyorsan asla ailen ögrenemez.
Hangi ülkedesin?

Ben aldirmaya karşi degilim. Eger anne olmaya hazirsan dogur. Sonunda ölüm yok. Eger hazir degilsin altindan kalkamiyacaksan bu yükün altina girme.

Evet cocuk aldirmak günah. Ama cocuk dogurup bakamamak bence daha büyük bir günah.

Neyse bu boyuta fazla girmek istemiyorum.

Nerde yaşadigini yazarsan prosedür hakkinda daha cok bilgi verebilirim

Ewlenmeden böyle riskleri almayinda bi cana kiyip kiymayacaginizi konuşmayalım Allah aşkına. Sewgilinle ne yaşadığın umrumda değil de nasıl böyle biseyi riske atarsin 2 yumurtalıği alınan insanların menopoza giren insanların tüpleri baglatip yaktiran insanlarin bile hamile kaldığını hiç mi duymadin arkadaş... senin hatanın bedelini o küçücük can odememeli kıyın bi nikah olsun bitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…