Tadı komşu fırın gibi mi acaba
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 2 yumurta
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 paket vanilya
- 5 su bardağı kepekli un
- 250 gr vişne
- Yarım su bardağı şeker
- 1 çay kaşığı mısır nişastası
- 1 yemek kaşığı su
https://www.nefisyemektarifleri.com/visneli-dolgulu-kurabiye/
eger bundan bahsedıyorsanız yedıklerıme dıkkat etmedıgım zamanlar cok sık yaptıgım bır tarıftı :)
hamıle bır komsum vardı kıyamam ben hamılelere benımkı cok zor gectıgınden dolayı :) canı ne ıstese yapardım ona aklıma o geldı
saglıkla sıhhatle ınsallah ...
ben gazıantepdeyım burda komsu fırın dıye bırsey yokTadı komşu fırın gibi mi acabayediniz mi hiç komşu fırından
Ay ben bunu da bir deneyeyim o zaman yaben gazıantepdeyım burda komsu fırın dıye bırsey yokbenım evımın fırınından cıkan lezzet ıyıydı bılmem komsu fırınını
Ya ne ponçiksiniz. Arkadaşım gönderecekti ama kendi evine giderken paramparça olmuş gönderemedi. Kargoda herhalde un ufak olurGönderebilirim dicem ama paketi nasıl yapacagımı düşünmem lazım kırılmaması icin
Hamileken deli gibi sarimsak canim cekmisti ..hatta esim milletin cani avakado ceker nebilim erik ceker sarimsak ne diye dalga gecmisti..
Canimmm keske imkanim olsada ben getirebilsem vallaaa inslah tarif bilen biri çikar
Ya ne ponçiksiniz. Arkadaşım gönderecekti ama kendi evine giderken paramparça olmuş gönderemedi. Kargoda herhalde un ufak olur
Un ufak olsun ne olacak ki, kasiklayip yersiniz. Maksat o tat değil mi ?
İşte gönderen böyle söyleyince olsun tekrar al kırık çarık gönder diyemedim. Ayy kalkıp İstanbul’a gideceğim kutu kutu alıp kucağımda taşıyarak geri döneceğim sonunda olacak.Hamileyken avuç avuç buz yemem dışında bir şeye aşermediğim için anlayamadım bu hali. Ama nasıl buz yemek. Engel olamadığım bir istekle sürekli buz yerdim. Buzlukta kalıp kalıp buz olurdu. Sabah uyanınca aklımda buz, gece uyku arasında buz. Doğurdum ve o gün bitti buz yeme isteği.
Bence kargo mantıklı. Görüntüsü çok mu önemli. Mühim olan yemek değil mi. Kargoda ezilsin ne olacak ki. Kaşıkla yersiniz sonuçta aşerdiğiniz tadı görüntüsü değil.
İnstagramdan mesaj attım. Tabiki de paylaşmayacaklarını iletip beni İstanbul’a davet ettilerFırını arayıp, durumu anlatıp tarifini sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?