- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
saçma gözüktüğünün farkındayım
ben komşu fırın kurabiyelerine İstanbul’da aşıktım. istanbuldan İzmit’e taşındım çok uzaklarda kaldı o minnoş kurabiyeler
inanır mısınız yatıyorum kalkıyorum aklımda kepekli vişneli kurabiye. Hamilelerle dalga geçerdim o ne öyle kıtlık var gibi tutturuyorlar illa aklına düşen şeyi yemesi mi gerekiyor diye. Canın çikolata yiyorsa hurma yersin nolcak
atıp tutmalarıyla geziyordum. binbir türlü kurabiye yaptım unutmak için. Yok unutamıyorum
eşim gidip alayım diyor ama şehir değiştiremeyeceği bir tempoya girdi son zamanlarda. Aradım gönderir misiniz diye gönderemeyiz dediler. Arkadaşlarımdan birini aradım bana gönderir misiniz diye. Kargoya vermeden paramparça olmuşlar ben kendim getireyim dedi atayamıyorum ne zaman geleceksin diye de.
Lütfen biri o kurabiyeyi yemiş ve seviyor olsun tarifini merak etmiş ve denemiş olsun ve buraya yazsın lütfen . Yine ban yiyeceğim yanlış yere konu açtım diye

Lütfen biri o kurabiyeyi yemiş ve seviyor olsun tarifini merak etmiş ve denemiş olsun ve buraya yazsın lütfen . Yine ban yiyeceğim yanlış yere konu açtım diye