hamileyim Allah’ını seven kurabiye tarifi versin 😰

Şuan bütün hamılerın aklına düşürdün sagol normalde istemem ama son bır aydır markettekı halleyde bıle gozum kaldıgını düşünğrsek yarın ilçede vişneli kurabıye arıycaz anlasılan

Aa otobüs hiç aklıma gelmedi. Doğru, muavine teslim ederse sağlam gelir. Dur hemen söyleyeyim

İzmit- istanbul arası 1.5 saat ki anadolu yakası daha yakın. Maltepe'de komşu fırın vardı diye hatırlıyorum. Eşiniz sabah erken gitsin alsın dönsün.
Hatta ve hatta Gebze’deyim ama evin her odası proje denen zımbırtıyla dolu hiç boş vakti yok. Ama otobüsle alacağım sanırım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine herkese teşekkür ederim

Siz ne kadarlik hamilesiniz? Kendiniz geze geze gidin, alin eger evden cikamayacak durumda degilseniz. Pendikte oturuyordum, izmitte okudum. Bir sene her gun gittim, geldim. Uzak degil ki.

Ya ne ponçiksiniz. Arkadaşım gönderecekti ama kendi evine giderken paramparça olmuş gönderemedi. Kargoda herhalde un ufak olur ❤
Belki pişmemiş satıyorlardır bi sorayım ben yinede donuk satıyorlarsa hani neden olmasın

Otobüse versin. Para bile almıyorlar. Muavine teslim etsin siz de oradan alıp kavuşun kurabiyelerinize :)

Siz ne kadarlik hamilesiniz? Kendiniz geze geze gidin, alin eger evden cikamayacak durumda degilseniz. Pendikte oturuyordum, izmitte okudum. Bir sene her gun gittim, geldim. Uzak degil ki.
Ay sormayın yaa dört aylık daha. Utanmasam ip atlıycam acayip zeki çevik ve sağlıklıyım.
İplerinizi şu adamların eline vermeyin yaaa duyarı kasılmayacaksa eşime bir kez teklif ettim hamileyken İstanbul’un toplu taşımalarında sefil olmanı istemem dedi tekrar teklif etmedim, hak verdim. Arabamız var ama İstanbul trafiğinde komşu fırına gidecekken hastaneye gidebilirim hiç güvenmiyorum kendime.
Çok premses görüntüsü verdim ama öyle oldu böyle oldu derken olması işte imkan, gidemedim alamadım getiren olmadı. Arkadaşa söyledim otobüse verecek

Bilirim aşerme illetini. Tiksindiğim halde ilk kızımda ciğer, karides, kokoreç ve gerdan çorbası aşermiştim. Ya insanın canı tadını bilmediği şeyi nasıl aşerir? Allah yardımcın olsun, google da fırının sitesinde buldum kurabiyeyi, birkaç yemek sitesinde de var tarif ama uyar mı bilmiyorum. Malûm fırınlardakilrrin içeriği farklı oluyor.

Gönderebilirim istersen bende o kurabiyenin hastasıyım yaptığınla tatmin olmazsan özelden yaz gönderirim hamile halimle bide ben hamile duası alırım

Gebzeyle maltepe ritim istanbul arasi uzak degilki hatta tek vasita var ben hergun gidiyorum.esinizde alabilir bence.

Gönderebilirim istersen bende o kurabiyenin hastasıyım yaptığınla tatmin olmazsan özelden yaz gönderirim hamile halimle bide ben hamile duası alırım
Gerçekten çok ponçiksiniz arkadaşımla anlaştık yarın akşam iş çıkışı otobüse verecek. Bayrampaşa avm den alıp Bayrampaşa otogarına. Metroyla kolay da olacak. Gerçekten sağolun teklifiniz bile yeter

Evet yok tutmuyor her gördüğümü denedim kurabiye fırınına döndü mutfak. Yok! O tat olacak, poşette komşu fırın yazacak! Hamilelik tam bir delilik imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…