hamileyim Allah’ını seven kurabiye tarifi versin 😰

Şuan bütün hamılerın aklına düşürdün sagol😁 normalde istemem ama son bır aydır markettekı halleyde bıle gozum kaldıgını düşünğrsek yarın ilçede vişneli kurabıye arıycaz anlasılan😁

Ben zarar görmesini istemediğim şeyleri uzaktayken otobüsle göndermelerini isterdim İstanbul'da değilim ama keşke olsaydım gonderirdim. Rica edin arkadaşınız otobüs şoförüne ya da muavine anlatsın durumu versin hemen alın 😍😍ben de iki ay önce doğum yaptım hamileyken canım Çanakkale'de olan kendi kulağını kendi yapan dondurmacinin dondurmasını çekmişti ama o zaman Van'da yaşıyordum ve imkansızdı sizin yine iyiymiş 😂😂
Aa otobüs hiç aklıma gelmedi. Doğru, muavine teslim ederse sağlam gelir. :halay:Dur hemen söyleyeyim

Şuan bütün hamılerın aklına düşürdün sagol😁 normalde istemem ama son bır aydır markettekı halleyde bıle gozum kaldıgını düşünğrsek yarın ilçede vişneli kurabıye arıycaz anlasılan😁
:KK72:

İzmit- istanbul arası 1.5 saat ki anadolu yakası daha yakın. Maltepe'de komşu fırın vardı diye hatırlıyorum. Eşiniz sabah erken gitsin alsın dönsün.
Hatta ve hatta Gebze’deyim ama evin her odası proje denen zımbırtıyla dolu hiç boş vakti yok. Ama otobüsle alacağım sanırım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine :kk77: herkese teşekkür ederim :anneadayı:

Siz ne kadarlik hamilesiniz? Kendiniz geze geze gidin, alin eger evden cikamayacak durumda degilseniz. Pendikte oturuyordum, izmitte okudum. Bir sene her gun gittim, geldim. Uzak degil ki. :KK66:

Ya ne ponçiksiniz. Arkadaşım gönderecekti ama kendi evine giderken paramparça olmuş gönderemedi. Kargoda herhalde un ufak olur ❤
Belki pişmemiş satıyorlardır bi sorayım ben yinede donuk satıyorlarsa hani neden olmasın ☺️

Otobüse versin. Para bile almıyorlar. Muavine teslim etsin siz de oradan alıp kavuşun kurabiyelerinize :)

Siz ne kadarlik hamilesiniz? Kendiniz geze geze gidin, alin eger evden cikamayacak durumda degilseniz. Pendikte oturuyordum, izmitte okudum. Bir sene her gun gittim, geldim. Uzak degil ki. :KK66:
Ay sormayın yaa dört aylık daha. Utanmasam ip atlıycam acayip zeki çevik ve sağlıklıyım.
İplerinizi şu adamların eline vermeyin yaaa duyarı kasılmayacaksa eşime bir kez teklif ettim hamileyken İstanbul’un toplu taşımalarında sefil olmanı istemem dedi tekrar teklif etmedim, hak verdim. Arabamız var ama İstanbul trafiğinde komşu fırına gidecekken hastaneye gidebilirim hiç güvenmiyorum kendime.
Çok premses görüntüsü verdim ama öyle oldu böyle oldu derken olması işte imkan, gidemedim alamadım getiren olmadı. Arkadaşa söyledim otobüse verecek :rolleyes:

Bilirim aşerme illetini. Tiksindiğim halde ilk kızımda ciğer, karides, kokoreç ve gerdan çorbası aşermiştim. Ya insanın canı tadını bilmediği şeyi nasıl aşerir? Allah yardımcın olsun, google da fırının sitesinde buldum kurabiyeyi, birkaç yemek sitesinde de var tarif ama uyar mı bilmiyorum. Malûm fırınlardakilrrin içeriği farklı oluyor.

saçma gözüktüğünün farkındayım o_O ben komşu fırın kurabiyelerine İstanbul’da aşıktım. istanbuldan İzmit’e taşındım çok uzaklarda kaldı o minnoş kurabiyeler :mad: inanır mısınız yatıyorum kalkıyorum aklımda kepekli vişneli kurabiye. Hamilelerle dalga geçerdim o ne öyle kıtlık var gibi tutturuyorlar illa aklına düşen şeyi yemesi mi gerekiyor diye. Canın çikolata yiyorsa hurma yersin nolcak :kahve: atıp tutmalarıyla geziyordum. binbir türlü kurabiye yaptım unutmak için. Yok unutamıyorum :KK57: eşim gidip alayım diyor ama şehir değiştiremeyeceği bir tempoya girdi son zamanlarda. Aradım gönderir misiniz diye gönderemeyiz dediler. Arkadaşlarımdan birini aradım bana gönderir misiniz diye. Kargoya vermeden paramparça olmuşlar ben kendim getireyim dedi atayamıyorum ne zaman geleceksin diye de.

Lütfen biri o kurabiyeyi yemiş ve seviyor olsun tarifini merak etmiş ve denemiş olsun ve buraya yazsın lütfen . Yine ban yiyeceğim yanlış yere konu açtım diye :KK17:
Gönderebilirim istersen bende o kurabiyenin hastasıyım 😇 yaptığınla tatmin olmazsan özelden yaz gönderirim hamile halimle bide ben hamile duası alırım

Gebzeyle maltepe ritim istanbul arasi uzak degilki hatta tek vasita var ben hergun gidiyorum.esinizde alabilir bence.

Gönderebilirim istersen bende o kurabiyenin hastasıyım 😇 yaptığınla tatmin olmazsan özelden yaz gönderirim hamile halimle bide ben hamile duası alırım
Gerçekten çok ponçiksiniz 🌸 arkadaşımla anlaştık yarın akşam iş çıkışı otobüse verecek. Bayrampaşa avm den alıp Bayrampaşa otogarına. Metroyla kolay da olacak. Gerçekten sağolun teklifiniz bile yeter :anne:

Bilirim aşerme illetini. Tiksindiğim halde ilk kızımda ciğer, karides, kokoreç ve gerdan çorbası aşermiştim. Ya insanın canı tadını bilmediği şeyi nasıl aşerir? Allah yardımcın olsun, google da fırının sitesinde buldum kurabiyeyi, birkaç yemek sitesinde de var tarif ama uyar mı bilmiyorum. Malûm fırınlardakilrrin içeriği farklı oluyor.
Evet yok tutmuyor her gördüğümü denedim kurabiye fırınına döndü mutfak. Yok! O tat olacak, poşette komşu fırın yazacak! Hamilelik tam bir delilik imiş.

Back
X