Merhabalar anne adaylari.. Sat 8 subat. Henuz dr. gitmedim idrar testi, kan tahlili yaptirdim her ikiside pozitif. BETA 290.05 degerlerim nasil? Nisan basinda gitmeyi dusunuyorum. Daha once bi kurtaj gecirdim bu yuzden tedirginim. Ve bu hamileligimde kasiklarimda cok batma var ve karnima kramplar giriyor surekli..
Hayırlı olsun canım bende kürtaj oldum benimde korkularım var Rabbim hayırlısıni versin inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur benimde 200 lerdeydi kan değerim önemli olan iki gün sonraki artışı iki katı olması gerek
canım hayırlı olsun..
benimde beta hcg >1364,00 mIU/mL bu şekilde çıktı. acaba ne demek oluyor?
Allahim hakkimizda hayirlisi nasip etsin insallah degerler yuksektir. Sen ne zaman muayane oldun canim?
canım hayırlı olsun..
5+6yken gittim doktora bekledim ben korktum gitmeye kurtajdan 1 ay sonra hamile kaldım biraz tedirgindim hamile değilimdir diyodum 5+6yken gittiğimde kalp atisini dinlettigi an dünya benim oldu inşallah seninde hersey yolunda gidecek duyarsın bebeğinin minik kalbinj
Ben ekimde kurtaj olmustum. 3 ay korunma suresinden sonra cok sukur. Insallah duyurur bize sesini. Saglicakla kucagina al bebegini canim ..
Tarihlerimiz yakinmis canim 18 ekim de benim, adet 13kasim.. Amin aminn....Bende 12 ekimde oldum kürtaj 12 kasımda ilk adetimi oldum.. hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza inşallah canimmmmmm amin
Canım hayırlı olsun normalde hcg1.000 olunca kese görünüyor senin geçmiş bence doktora git en kısa zamandacanım hayırlı olsun..
Adetin kaç gün gecti
sağol canım:) bu akşam randevu aldım doktorumdan gidip tanışıcaz meleğimizle:)Canım hayırlı olsun normalde hcg1.000 olunca kese görünüyor senin geçmiş bence doktora git en kısa zamanda
sağol canım:) bu akşam randevu aldım doktorumdan gidip tanışıcaz meleğimizle:)
canım korkma anlıyorum seni bende düşük yaptım tekrar hamile kalsam senin gibi düşünürüm doktora erkenden gitmem sanırım. değerin iyi bence artıyordur hergün ama beta hcg 1000 geçince git doktora korkma sakınMerhabalar anne adaylari.. Sat 8 subat. Henuz dr. gitmedim idrar testi, kan tahlili yaptirdim her ikiside pozitif. BETA 290.05 degerlerim nasil? Nisan basinda gitmeyi dusunuyorum. Daha once bi kurtaj gecirdim bu yuzden tedirginim. Ve bu hamileligimde kasiklarimda cok batma var ve karnima kramplar giriyor surekli..
hamilesin canım hayırlı olsun alttaki hamilelik imzana bakınca bebeğin benim doğum gnümde doğacakcanım hayırlı olsun..
canım kay aylıkken dşürdün bebeğiniBen ekimde kurtaj olmustum. 3 ay korunma suresinden sonra cok sukur. Insallah duyurur bize sesini. Saglicakla kucagina al bebegini canim ..
sağol canım teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. burcun akrep mi?hamilesin canım hayırlı olsun alttaki hamilelik imzana bakınca bebeğin benim doğum gnümde doğacak
benim 11 şubattı adetimin başlangıç tarihi canım..Hayırlı olsun. Son adet tarihiniz ne zamandi ? Benim 13 Şubat ti. 16 mart ta beta 30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?