- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
evet canım akrebimsağol canım teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. burcun akrep mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım akrebimsağol canım teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. burcun akrep mi?
canım korkma anlıyorum seni bende düşük yaptım tekrar hamile kalsam senin gibi düşünürüm doktora erkenden gitmem sanırım. değerin iyi bence artıyordur hergün ama beta hcg 100y0 geçince git doktora korkma sakın
Sagol canim. Nisan da gitcem canim..Dusuk degil kurtaj oldum. 11 haftalikken gelisme geriligi nedeniyle..
Merhaba
bende aynı sebeple kürtaj oldum bugün yaptığım test sonucum 237 Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
zeynooom hadi inşallah hamişsindir
canım benim seviliyosun sıkma o güzel canını
zeynooom hadi inşallah hamişsindir
canım benim seviliyosun sıkma o güzel canını
Ayy sagol guzelimm :) Cok heyecanliyim nisanin basinda dr gitcem ya :)) Sende seviliyosun tatliisss. Tutkuumm sana mesaj atmaya calisiyorum bi turlu beceremiyorum tel. girdigim iciin..
Gecmis olsun canimm. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Dr gittin mi ?
aaaa tesadufe bak ne guzel. Benimde ilk. insallah saglikla kavusuruz yavrularimizaKaraman benimde son adet tarihim 17 şubat ve ilk gebelik:) Rabbim inşaallah hayırlı ve sagliklisi ile kucagimiza almayı nasip eder bütün isteyenlerin...
o nisan basi gelmek bilmezki simdii :)
mesajlarimi sileyim canim o yuzden gonderilmiyodur belki.
yaa bende hamisim.cok sukur zeynom 3 hafta oldu sanirim ogreneli.
hayirlisiyla hayirlisiyla helimiz atlatsak su donemleri bebisler gelse :)
guzel haberlerini.bekliyorun canimcim
Amin canım cumlemiz inşallah yarın gidip betayi tekrarliycam eğer artışta bir sorun yoksa bebeğin kalp atışı duyulana kadar gitmemeyi düşünüyorum yani iki hafta falan.
bende geldim aranıza ..aşılama ile ikiz kızlarım oldu 2013 mart ta.şimdide tekrar kendiliğinden hamiş kaldım..hem korkuyorum hem mutluyum karışık duygular içindeyim. sat 6 şubattı.perşembe gidicem dr a