• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyiimm..

canım korkma anlıyorum seni bende düşük yaptım tekrar hamile kalsam senin gibi düşünürüm doktora erkenden gitmem sanırım. değerin iyi bence artıyordur hergün ama beta hcg 100y0 geçince git doktora korkma sakın

Sagol canim. Nisan da gitcem canim..Dusuk degil kurtaj oldum. 11 haftalikken gelisme geriligi nedeniyle..

zeynooom hadi inşallah hamişsindir:nazar:
canım benim seviliyosun sıkma o güzel canını:KK19:

Kizlar benimde son adetim 17 subatti. Test yaptim pozitif cikti. Cok guzel bir duyguymus o cift cizgiyi gormek :)) ilk gebeligim allahin izniyle saglikla kavusalim yavrularimiza. Bie bisey sorcam bu hamilelik takvimini nasil yapiyoruz anlamadim

zeynooom hadi inşallah hamişsindir:nazar:
canım benim seviliyosun sıkma o güzel canını:KK19:

Ayy sagol guzelimm :) Cok heyecanliyim nisanin basinda dr gitcem ya :)) Sende seviliyosun tatliisss. Tutkuumm sana mesaj atmaya calisiyorum bi turlu beceremiyorum tel. girdigim iciin..

Ayy sagol guzelimm :) Cok heyecanliyim nisanin basinda dr gitcem ya :)) Sende seviliyosun tatliisss. Tutkuumm sana mesaj atmaya calisiyorum bi turlu beceremiyorum tel. girdigim iciin..

o nisan basi gelmek bilmezki simdii :)
mesajlarimi sileyim canim o yuzden gonderilmiyodur belki.

yaa bende hamisim.cok sukur zeynom 3 hafta oldu sanirim ogreneli.

hayirlisiyla hayirlisiyla helimiz atlatsak su donemleri bebisler gelse :)

guzel haberlerini.bekliyorun canimcim

Gecmis olsun canimm. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Dr gittin mi ?

Amin canım cumlemiz inşallah yarın gidip betayi tekrarliycam eğer artışta bir sorun yoksa bebeğin kalp atışı duyulana kadar gitmemeyi düşünüyorum yani iki hafta falan.

Karaman benimde son adet tarihim 17 şubat ve ilk gebelik:) Rabbim inşaallah hayırlı ve sagliklisi ile kucagimiza almayı nasip eder bütün isteyenlerin...

Karaman benimde son adet tarihim 17 şubat ve ilk gebelik:) Rabbim inşaallah hayırlı ve sagliklisi ile kucagimiza almayı nasip eder bütün isteyenlerin...
aaaa tesadufe bak ne guzel. Benimde ilk. insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza

o nisan basi gelmek bilmezki simdii :)
mesajlarimi sileyim canim o yuzden gonderilmiyodur belki.

yaa bende hamisim.cok sukur zeynom 3 hafta oldu sanirim ogreneli.

hayirlisiyla hayirlisiyla helimiz atlatsak su donemleri bebisler gelse :)

guzel haberlerini.bekliyorun canimcim

Cok sevindim tutkum gercekten :)) Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin :nazar: Dr gittin mi peki beybisiii :)

Amin canım cumlemiz inşallah yarın gidip betayi tekrarliycam eğer artışta bir sorun yoksa bebeğin kalp atışı duyulana kadar gitmemeyi düşünüyorum yani iki hafta falan.

Anladim canim. Ya ben betayi tekrarlamadim, 11 mart yaptirmistim. Hesabima gore 6+1 gunluk suan.. Bi sorun olsa belirtisi olurdu diye dusunuyorum. Ama icim yine bi tedirgin. Kan testi yerine idrar yapsam miikii :(

Gebeliğin sağlıklı olup olmadığını iki günde bir yapılan beta değerinden doktorlar anlayabiliyor ama yapmasan da olur çünkü düşük olmadığı sürece beta az artsa bile her halukarda 8. Haftaya kadar bekletiyolar

bende geldim aranıza ..aşılama ile ikiz kızlarım oldu 2013 mart ta.şimdide tekrar kendiliğinden hamiş kaldım..hem korkuyorum hem mutluyum karışık duygular içindeyim. sat 6 şubattı.perşembe gidicem dr a

bende geldim aranıza ..aşılama ile ikiz kızlarım oldu 2013 mart ta.şimdide tekrar kendiliğinden hamiş kaldım..hem korkuyorum hem mutluyum karışık duygular içindeyim. sat 6 şubattı.perşembe gidicem dr a

Hayırlı olsun canım ne güzel Rabbim bunu da kucağına almayi nasip etsin

Back
X