4 yillik evliyim yas 35 kaybedecek zamanimiz yok aslinda ama paea olmayinca yapacak birseyde yok allh hayirlisini nasip etsin diyorum.senin adina cok sevindim arabada neymis kucagun bos olduktan sonra hicbirseyin onemi en iyisini yapmissiniz insallh dogumunuda yazarsin hep birlikte sevuniriz bu arada senin yas kachayırlısı olsun canım... Bizim de bir miktar paramız vardı düğünden kalan takıları bozdurmuştuk, bir de bir miktar kredi çekmiştik. Araba almayı planlıyorduk ama eşimin tahlil sonuçları böyle çıkınca arabayı iptal ettik, arabasız da olur ne yapalım. Kaç yıllık evlisin canım, bildiğim kadarıyla 3 yıllık evli olmak şart devletten rapor almak için.
tebrik ederim. sizin adınıza çok mutlu oldum.. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
4 yillik evliyim yas 35 kaybedecek zamanimiz yok aslinda ama paea olmayinca yapacak birseyde yok allh hayirlisini nasip etsin diyorum.senin adina cok sevindim arabada neymis kucagun bos olduktan sonra hicbirseyin onemi en iyisini yapmissiniz insallh dogumunuda yazarsin hep birlikte sevuniriz bu arada senin yas kac
Allahım tamamını erdirsin canım. Spermler için genetik test yapıldı mı? eğer yapıldı ise o yüzden fiyat pahalı olabilir
Canım, doktorum Gürkan Arıkan... Gayet pozitif ve şeker gibi bir doktor :) Gece gündüz haftasonu demeden bakar telefonlarına, her daim ulaşırsın...
Bende Güvenç Bey'den aldim randevumu, bir çok videosunu izledim ve anca öyle karar verebildim umarim Rabbim dogru seçim yaptirmistir..
Canım Güvenç bey de çok iyi bir doktor... Hayırlısı olsun hakkında, inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine :)
Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana
Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...
Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....
Insallah canim, Rabbim sanada saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin insallah
Tebrik ederim cnm darisi basimiza ins bn daha hic denemedim agustosta bnde ilk denememi yapcam ins bnmde ilk denemede tutar cok heyecanliyim bir yandanda korkuyrum esimde sprm azligi var allhim bizimde yuzumuzu guldursun kimsenin kucagini bos birakmsin hayirli ewlatlar nasip etsin ins
Tebrik ederim cnm darisi basimiza ins bn daha hic denemedim agustosta bnde ilk denememi yapcam ins bnmde ilk denemede tutar cok heyecanliyim bir yandanda korkuyrum esimde sprm azligi var allhim bizimde yuzumuzu guldursun kimsenin kucagini bos birakmsin hayirli ewlatlar nasip etsin ins
Bu arada benim de eşimde sıkıntı vardı, tuttu şükürler olsun ki...
Gercektenmi bn kadikoy florance ye gitcem nuri delikara doktorum cok iyi geldi okadar cok arastirma yaptik orasi bna daha iyi geldi sanki ilk once rabbim istesin uzin vrsin olur ins nnde mutlu olmak istyrum 25 ysindayim daha 1senelik ewliyim ewlilgimin 4ayi ogrendik o gun bugun cok farkliyi.m. zamn yaklastikca heyecanlniyrum o igneleri nasil vurdun cnm senin nekadar tuttu
Çok gençsin canım. Sende de bir problem yokmuş. Tutması yüksek ihtimal. Benim yaşım olduğu halde ilk denemede tuttu çünkü benim yumurtlamam da problem yoktu. Eşimde de çok bi sıkıntı yoktu gerçi ama yine de az da olsa hareket azlığı vardı. Kadının yumurtlamasında problem yoksa daha yüksek ihtimal oluyor. İnşallah senin de ilkinde olacak. Hayırlı haberler alırsın bizle de paylaşırsın dilerim. İyi şanslar 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gercektenmi bn kadikoy florance ye gitcem nuri delikara doktorum cok iyi geldi okadar cok arastirma yaptik orasi bna daha iyi geldi sanki ilk once rabbim istesin uzin vrsin olur ins nnde mutlu olmak istyrum 25 ysindayim daha 1senelik ewliyim ewlilgimin 4ayi ogrendik o gun bugun cok farkliyi.m. zamn yaklastikca heyecanlniyrum o igneleri nasil vurdun cnm senin nekadar tuttu
Çok gençsin canım. Sende de bir problem yokmuş. Tutması yüksek ihtimal. Benim yaşım olduğu halde ilk denemede tuttu çünkü benim yumurtlamam da problem yoktu. Eşimde de çok bi sıkıntı yoktu gerçi ama yine de az da olsa hareket azlığı vardı. Kadının yumurtlamasında problem yoksa daha yüksek ihtimal oluyor. İnşallah senin de ilkinde olacak. Hayırlı haberler alırsın bizle de paylaşırsın dilerim. İyi şanslar 😄
Bu arada iğne kısmını hiç takma. O kadar minik bişi ki hiç hissetmiyosun inan... Dikkat etmen gereken tek şey her gün aynı saatte vurmak ve soğuk zinciri bozmamak. Bunun dışında yapabilceğin bir hata yok demişti tüp bebek hemşirem bana...
Canım, yaşın genç ve yumurtlamanda da sıkıntı yok. dolayısı ile ilkinde tutma olasılığı çok yüksek.
iğnelerden hiç korkma canım, inan ağrılı sızılı bir işlem değil.
toplamda 9000 falan buldu bizim.
Kizlarrrr tesekkur ederimm bnm troidim var sadece doktor bana kilo vermm gerktigini soledi bebegin icin azim eettim 4ayda 22 kilo verdim troidlerim duzene girdi sukurler olsun o igneler biraz bni tirsittiriyr cunku her ay kan verrken bile gozlerim kapali disimi sika sika veriyrum allh yardimcimiz olsun ama mutlu haberler duyunca bnmde umudum artyor allh bebiklerinizi kucaginiza sag salim almayi nasip etsin bnde ins yazarim bole guzel haberler konusuruz inssss rabbim kimsenun kucagini bos birakmasin 9000 nasil harcadin okadar bna hastanede en fazla 7000 tutar dedi ama tabi uzak git gel yolda harcama falan belki bizimde okadar bulurmu bnmde yumurtlamammda sikinti allha hamd olsun normalde cift yumurta atiyrum normal olsaydi belkide ikiz olurdu bn doktorunla yumurta takibi yapmisstim genimizde 2 varmi demisti cift yumurtladigimi solmisti ama ise yaramuyr iste suan allh izin verrse tedavuye basladigimizda mutlu haberler verririm cok heyecanliyimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrr tesekkur ederimm bnm troidim var sadece doktor bana kilo vermm gerktigini soledi bebegin icin azim eettim 4ayda 22 kilo verdim troidlerim duzene girdi sukurler olsun o igneler biraz bni tirsittiriyr cunku her ay kan verrken bile gozlerim kapali disimi sika sika veriyrum allh yardimcimiz olsun ama mutlu haberler duyunca bnmde umudum artyor allh bebiklerinizi kucaginiza sag salim almayi nasip etsin bnde ins yazarim bole guzel haberler konusuruz inssss rabbim kimsenun kucagini bos birakmasin 9000 nasil harcadin okadar bna hastanede en fazla 7000 tutar dedi ama tabi uzak git gel yolda harcama falan belki bizimde okadar bulurmu bnmde yumurtlamammda sikinti allha hamd olsun normalde cift yumurta atiyrum normal olsaydi belkide ikiz olurdu bn doktorunla yumurta takibi yapmisstim genimizde 2 varmi demisti cift yumurtladigimi solmisti ama ise yaramuyr iste suan allh izin verrse tedavuye basladigimizda mutlu haberler verririm cok heyecanliyimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım teşekkür ederiz... Biz de senin hayirlisiyla güzel haberlerini alırız inşallah canım.. Tüp bebekte de ikiz olabilir. Aman ikiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsunn hiç farketmez.. Allah sağlık versin...
Rica ederiz canım ne demek, aslında yaklaşık 8000 ama hem dediğin gibi yol parası hem de ben ilave olarak gebelik aşısı yaptım, 750 ye, aşağı yukarı 9000 tuttu işte. İnşallah en kısa sürede tedavin olumlu sonuçlanır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?