Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

4 yillik evliyim yas 35 kaybedecek zamanimiz yok aslinda ama paea olmayinca yapacak birseyde yok allh hayirlisini nasip etsin diyorum.senin adina cok sevindim arabada neymis kucagun bos olduktan sonra hicbirseyin onemi en iyisini yapmissiniz insallh dogumunuda yazarsin hep birlikte sevuniriz bu arada senin yas kac

Rabbim sana da nasip etsin canım, aynen araba mal mülk hiç birşey... 33 olcam önümüzdeki ay canım.

Allahım tamamını erdirsin canım. Spermler için genetik test yapıldı mı? eğer yapıldı ise o yüzden fiyat pahalı olabilir

Genetik test hemen yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Özel bir teknoloji ile büyütülüp şekil bozukluğu olmayanlar seçildi. şekil bozukluğu olanlarda genetik bozuklukta oluyomuş...

Canım, doktorum Gürkan Arıkan... Gayet pozitif ve şeker gibi bir doktor :) Gece gündüz haftasonu demeden bakar telefonlarına, her daim ulaşırsın...

Bende Güvenç Bey'den aldim randevumu, bir çok videosunu izledim ve anca öyle karar verebildim umarim Rabbim dogru seçim yaptirmistir..

Bende Güvenç Bey'den aldim randevumu, bir çok videosunu izledim ve anca öyle karar verebildim umarim Rabbim dogru seçim yaptirmistir..

Canım Güvenç bey de çok iyi bir doktor... Hayırlısı olsun hakkında, inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine :)

Tebrik ederim cnm darisi basimiza ins bn daha hic denemedim agustosta bnde ilk denememi yapcam ins bnmde ilk denemede tutar cok heyecanliyim bir yandanda korkuyrum esimde sprm azligi var allhim bizimde yuzumuzu guldursun kimsenin kucagini bos birakmsin hayirli ewlatlar nasip etsin ins

Rabbim ilk denemede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.

Bu arada benim de eşimde sıkıntı vardı, tuttu şükürler olsun ki...

Bu arada benim de eşimde sıkıntı vardı, tuttu şükürler olsun ki...

Gercektenmi bn kadikoy florance ye gitcem nuri delikara doktorum cok iyi geldi okadar cok arastirma yaptik orasi bna daha iyi geldi sanki ilk once rabbim istesin uzin vrsin olur ins nnde mutlu olmak istyrum 25 ysindayim daha 1senelik ewliyim ewlilgimin 4ayi ogrendik o gun bugun cok farkliyi.m. zamn yaklastikca heyecanlniyrum o igneleri nasil vurdun cnm senin nekadar tuttu

Çok gençsin canım. Sende de bir problem yokmuş. Tutması yüksek ihtimal. Benim yaşım olduğu halde ilk denemede tuttu çünkü benim yumurtlamam da problem yoktu. Eşimde de çok bi sıkıntı yoktu gerçi ama yine de az da olsa hareket azlığı vardı. Kadının yumurtlamasında problem yoksa daha yüksek ihtimal oluyor. İnşallah senin de ilkinde olacak. Hayırlı haberler alırsın bizle de paylaşırsın dilerim. İyi şanslar 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada iğne kısmını hiç takma. O kadar minik bişi ki hiç hissetmiyosun inan... Dikkat etmen gereken tek şey her gün aynı saatte vurmak ve soğuk zinciri bozmamak. Bunun dışında yapabilceğin bir hata yok demişti tüp bebek hemşirem bana...

Canım, yaşın genç ve yumurtlamanda da sıkıntı yok. dolayısı ile ilkinde tutma olasılığı çok yüksek.

iğnelerden hiç korkma canım, inan ağrılı sızılı bir işlem değil.

toplamda 9000 falan buldu bizim.

Kizlarrrr tesekkur ederimm bnm troidim var sadece doktor bana kilo vermm gerktigini soledi bebegin icin azim eettim 4ayda 22 kilo verdim troidlerim duzene girdi sukurler olsun o igneler biraz bni tirsittiriyr cunku her ay kan verrken bile gozlerim kapali disimi sika sika veriyrum allh yardimcimiz olsun ama mutlu haberler duyunca bnmde umudum artyor allh bebiklerinizi kucaginiza sag salim almayi nasip etsin bnde ins yazarim bole guzel haberler konusuruz inssss rabbim kimsenun kucagini bos birakmasin 9000 nasil harcadin okadar bna hastanede en fazla 7000 tutar dedi ama tabi uzak git gel yolda harcama falan belki bizimde okadar bulurmu bnmde yumurtlamammda sikinti allha hamd olsun normalde cift yumurta atiyrum normal olsaydi belkide ikiz olurdu bn doktorunla yumurta takibi yapmisstim genimizde 2 varmi demisti cift yumurtladigimi solmisti ama ise yaramuyr iste suan allh izin verrse tedavuye basladigimizda mutlu haberler verririm cok heyecanliyimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Amin canım teşekkür ederiz... Biz de senin hayirlisiyla güzel haberlerini alırız inşallah canım.. Tüp bebekte de ikiz olabilir. Aman ikiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsunn hiç farketmez.. Allah sağlık versin...

Rica ederiz canım ne demek, aslında yaklaşık 8000 ama hem dediğin gibi yol parası hem de ben ilave olarak gebelik aşısı yaptım, 750 ye, aşağı yukarı 9000 tuttu işte. İnşallah en kısa sürede tedavin olumlu sonuçlanır canım.

Aminnnnn cnm bnm ikiz olmaz sanirim yasim geregi 1adet embriyo koyuyrlar aman hayrlisi allhtan valla artik yoruldum hergece sabaha kadar bebegimi kollarima alip emziriyrum sabah kalktigimda bi uyaniyorum kollarim bom bos allh dermanini versin herkese cnm zorrrrr cokkk zorrr yasayan bilir .... disardan gulluk gulistanlik hersey ...

Gebelik asisi nedir tatlim banada ypcaklarmi ne ise yariyr tup bebege baslamadan once birseyler yaptinmi burda bi kac arkim folik asite baslmis bn bi ara kullndim folike 1 ayda 8 kilo aldim zaten 20 kiloyu zor verdim k tekrar almk istemiyorum suan sen neler yaptin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…