Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

hayirli olsun canm bizdede sperm problemi var bizde bahçeciyi düşünüyoruz eylül ekim gibi insallah Allah bebegini saglikli kucagna almayi nasp etsin

hayirli olsun canm bizdede sperm problemi var bizde bahçeciyi düşünüyoruz eylül ekim gibi insallah Allah bebegini saglikli kucagna almayi nasp etsin

Canım erkekte sorun olduğunda bahçeci gibi merkezler daha iyi çünkü IMSI teknolojisi kullanıyorlar. Yani spermleri özel bir cihazla 8000 kata kadar büyütüp inceliyorlar ve sağlıklılarını seçip, mikro enjeksiyon yapıyorlar. Birçok merkez hareketli spermleri özel bir ilac solüsyonu ile seçerek yapıyor bu işlemi, dolayısı ile sağlıklı olmayan sperm yumurtayı döllese bile embriyo tutunamayabiliyor.

Bir de her yer tamamen mikro enjeksiyona geçmemiş sanırım, halen klasik tüp bebek yapan yerler varmış, bahçeci her hastasına mikro yapıyor...

bunlar bana umut oluo insallah jhayirlisiyla bizim de olur dua et bizede canim

Canım bizdede eşimde azopermi var bahçeciyi düşünüyorum fiyatlarını araştırıyorum. Sizin ne kadar tuttu

Canım kliniğe ödediğimiz para 5900, ayrıca ilaçlar 2000 falan tutuyo. her ihtimale karşı gebelik aşısı yaptırdım ben, 700 tl idi oda. yol masrafı vs. derken yaklaşık 9000 falan tuttu.

Canım kliniğe ödediğimiz para 5900, ayrıca ilaçlar 2000 falan tutuyo. her ihtimale karşı gebelik aşısı yaptırdım ben, 700 tl idi oda. yol masrafı vs. derken yaklaşık 9000 falan tuttu.

Canım benim çok teşekkür ederim . Allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın canım sizde sorun neydi topiği okuma fırsatım olmadıda

Canım benim çok teşekkür ederim . Allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın canım sizde sorun neydi topiği okuma fırsatım olmadıda

Amin canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Benim eşimin sperm sayısı azdı, hareket yetersizliği ve anormal sperm sayısı oldukça fazlaydı. 1 aşılama yaptık tutmadı, aşılama yaptırdığım hastanede öyle sıkıntılar çektim ve beni normal doğum yapar gibi çığlık çığlığa öyle ağlattılar ki aşılama işlemi sırasında, sonra hemen tüp bebeğe geçmeye karar verdim.

Canım benim yaa allah sonunda yüzüne gülmüş yaş 33 benim 22 abla inşallah allah kucağına almayı nasip eder şimdi ne kadarlık

Canım benim yaa allah sonunda yüzüne gülmüş yaş 33 benim 22 abla inşallah allah kucağına almayı nasip eder şimdi ne kadarlık

Klinikte o kadar çok insan gözlemledim ki, 50 yaşına merdiven dayamış bayanlar gördüm hamilelerdi...Canım benim, yaşın çok gençmiş. Eğer eşinde sağlıklı sperm azda olsa çıkıyorsa ve sende sorun yoksa yaşının genç olması çok büyük avantaj senin için, inşallah rabbim nasip eder tek denemede.

Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de ilk tüp bebek denemem ve 11. Gün degerim 541 13. Gün 1192 😄 perşembe hayırlısıyla keseyi görcezzz... Hayırlısıyla isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu rabbim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin ablacım ama eşimde 87 milyon sperm var içlerinde hiç canlı sperm yok direk tüp bebek öneriyor doktorlar İnşallah tüp bebekle olur diye umutlanıyoruz.

hayırlı uğurlu olsun canım....tanrı bebeğine kavuştursun...hangi şehirdesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…