hayırlı uğurlu olsun canım....tanrı bebeğine kavuştursun...hangi şehirdesin...
Saol canım, istanbul demeyi çok isterdim ama maalesef İzmit :) doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendikten sonra İzmite taşındım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı uğurlu olsun canım....tanrı bebeğine kavuştursun...hangi şehirdesin...
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de ilk tüp bebek denemem ve 11. Gün degerim 541 13. Gün 1192 😄 perşembe hayırlısıyla keseyi görcezzz... Hayırlısıyla isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu rabbim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canım, istanbul demeyi çok isterdim ama maalesef İzmit :) doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendikten sonra İzmite taşındım.
Seninde bebişin hayırlı olsun canım... Ama senin ki ikiz olabilir :)
Ewtt sanırım olabilir. Tüp bebek hemşirem ultrasound için gün verirken perşembe keseleri görmeyi umuyoruz dedii 😄 sormadım ama şüphelendim ben de. İkiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı olsunnn... Senin ultrasound ne zaman belli mi???
Ablacım İzmitten istanbula tedaviyemi geldinız maşallah :) bende merkez olarak bahçeci umut tüp bebeği düşünüyorum tavsiye edermisiniz
Ewtt sanırım olabilir. Tüp bebek hemşirem ultrasound için gün verirken perşembe keseleri görmeyi umuyoruz dedii �� sormadım ama şüphelendim ben de. İkiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı olsunnn... Senin ultrasound ne zaman belli mi???
canım, aynen, her hafta iki-üç defa İstanbuldaydım, ama benim için çok iyi oluyordu çünkü istanbul benim memleketim :) Ben de ilk etapta kararsız kaldım, umut mu yoksa fulya mı diye... Çünkü umut kliniği annemlerin evine çok yakın... sonra bahçecideki doktorların daha iyi olduğunu duydum ve orayı tercih ettim.
Çok sevindim sizlerin adına allah kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin hangi merkezde yaptırdınız problem neydi sizin
Çok sevindim sizlerin adına allah kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin hangi merkezde yaptırdınız problem neydi sizin
Umuttda bahçeciye bağlı merkez değilmi İsim olarak öyle geçiyor Bahçeci sağlık grubu fulya umut v.b. bir kaç tane daha bunlar bahçeciye bağlı merkez . Bahçeci dediğin merkez nerdeki ablacım nişantaşındakimi
Teşekkürler canım. Çok fazla olmamakla birlikte eşimin spermlerinde hareket azlığı vardı. Yaşım 35. Tüp bebek ihtimalleri bu yaştan sonra azaldığı için doktorum acele etmemizi söledi...
Hemen hemen aynıymış problemimizde :) tranfer dönemi de vee muhtelemen doğum dönemi de :)![]()
![]()
![]()
😄 inşallah bundan sonra da hep güsel haberlerimizi paylaşırız canımm...
hayırlı olsun..
allah kucağına almayıda kısmet etsin...
Amiiinnn canıımm :) Keseleri görünce haber ver mutlaka :)
Canım, Bahçeci Umut var, bir de Bahçeci Fulya... ikisi de Prof. Mustafa Bahçeci'nin hastanesi. Benim tercihim Bahçeci fulya oldu.
Her ikisinde de aynı teknoloji kullanılıyor, fark yok yani..
Çok teşekkür ederim ablacım ilgin için biraz yordum seni iki canınla![]()