Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama pek sanmıyorum kasıklarıma inceden ağrılar geldi :) denediğimiz ilk aydı ilk ayda şansın dusuk olduğunu biliyorum ama regl gecikmesi neden oldu onu çözemedim
Doktor der ki gebelik bekleyip psikolojimizi ona hazırladığımız için aslında biz geciktiriyoruz... Geçen ay 3 gün geciktim ben de... Bu ayı bekliyorum bakalım ne olacak

Cnm benim 2 gün geçtiğinde testim ikiside kırmızıydı seninki 5 gün geçmesine rağmen baya silik geldi bana geç döllenme falanmi oldu acaba

Merhaba arkadaşlar en burada yeniyim yardımcı olur musunuz lütfen ?
adet tarihim 26sı 5günüm geçti daha adet olmadım
1 Haftadır çok yoğun beyaz akıntım var kasıklarım ve belim çok ağıyor adet olacakmış gibi bir ağrım var sizce test yapayım mı ?
6 aylık evliyim ilk defa gecikme oluyor ve beyaz sulu akıntım hiç olmamıştı bekarken de evliyken de

Ben şimdiye kadar 10 kere yapardım

Boğa burcuyum hevesim çok çabuk kırılır istediğim herşey kursağımda kaldığı için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
O yüzden bi kaç gün daha mı beklesem diye düşünüyordum ama ağrılarım çoğaldı dayanamayacam sanırım
Düşünceniz için çok teşekkür ederim Allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin

Kızlar beklenen bat 20 aralıktı hala regl olmadım 5 gün gecikti az önce test yaptım bi bakar mısınız ben inanamıyorum göz yanılması mı yoksa bu testte hep böyle mi çıkıyor markası devita
Ben ilk öğrendiğimde daha silikti canım Allah tamamına erdirsin inşAllah

Belirtilerin gebelik gibi geldi canm test yapmani öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…