- 10 Aralık 2019
- 386
- 544
- 23
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr belki 10 tane test yaptım onuda böyle bat belli değik yani ya 2 günüö yada 5 6 günğm var kestiremiyorm ne bu kafayı yicemKızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim
Canm testin bozuk malesef tekrarlaman gerek bu hatalıKızlarrr belki 10 tane test yaptım onuda böyle bat belli değik yani ya 2 günüö yada 5 6 günğm var kestiremiyorm ne bu kafayı yicem
Canım test bozuk diysun da 10 taneside mi silik olurCanm testin bozuk malesef tekrarlaman gerek bu hatalı
buda akşam yaptıgımCanm testin bozuk malesef tekrarlaman gerek bu hatalı
İdrarı fazla damlatıyorsunuz sanırım. Prospektüste yazdığı şekilde uygulayın.
İdrarı fazla damlatıyorsunuz sanırım. Prospektüste yazdığı şekilde uygulayın.
buda akşam yaptıgım
Önerin için teşekkür ederim canım ama maalesef negatif çıktıBelirtilerin gebelik gibi geldi canm test yapmani öneririm
Yaptım canım maalesef negatif
Bugünle beraber 6 gün oldu ve beyaz akıntım çok yoğun ped kullanıyorumSeDa HaBiB anladım canım kaç gün gecikme oldu