• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim

Kızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim
Kızlarrr belki 10 tane test yaptım onuda böyle bat belli değik yani ya 2 günüö yada 5 6 günğm var kestiremiyorm ne bu kafayı yicem

Eklentiler

• A1431590-2F9D-4454-87D0-4D4F18184353.jpeg
    A1431590-2F9D-4454-87D0-4D4F18184353.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 95
Abi direk kan verin bu testlere neden para veriyorsunuz kii kanda kesin çıkar bitanem kan versene gününde geçmiş sanırım

Yahu benimde günüm gectii lakinn test yapmaya korkuyorum kan vermeyede napicam hiç bir fikrim yok 36 . Gundeyim adetim bittikten sonra saymaya başladım napim sizce adette olmadım beyaz akıntım var bide adet agrilari gibi iste

Back