Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah vardır tebrik ederim şimdiden

Suan ki hali bu Kızlar su damlattım hala duruyor çizgi
Canım gebelik belirtin neydi benimadetime 4 gün var ve normalde adete 1 hafta kala biten kasık ağrılarım hâlâ devam ediyor karnımın sağ alt tarafı ağrıyor gebelik belirtisi olabilir mi lütfen cevap verin (sağlıkla kucağına al inşallah mutlaka kan testi yap yarın )

canım benim adetim tam 5gun geçti sanırım ben hamilem değilim ama sen insallah öylesindir. geçtiği günün öncesinden beri hatta yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ve bel ağrısı var. Akıntım çok fazla. Göğüslerim acayip sis ve damarlanmalar gün gün artıyor. Kasık bölgem çok şiş ve sert. Sürekli idrara çıkıyorum Ve doğru dürüst gelmiyor..çok aşırı yorgunluk hissediyorum

Kasıklarda bitmeyen ağrı qöğüs hassasiyeti ağrı sıfır wc desen normalde de çıkmam evden tek şüphem yoğun ve bitmeyen kasık ağrısı inşallah ikimiz de gebeyizdir 3 yılım olacak neredeyse çok istiyorum olsun

Adet hala yok, gelene kadar bir umut vardır dimi Kızlar. Eşim iş dolayısıyla bi ara yoktu. Geldiginde de yumurtlama döneminden 3 gün falan geçmişti sanırım 15 iydi. Bi o iliskiden şüpheleniyorum eğer o ise idrarda 2 3 güne çıkar galiba bekliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…