- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
Teşekkür ederim eczanede bi arkadaş var ona sordum oda gebe benimde böyleydi hiç şikayet almadım daha önce böyle çıkıp hamile olmayanı duymadım dedi daha bi içim rahatladı yarın sabah ilk idrarla yine yapıcam bakalım hayırlısıBelki geç döllenmedir o yüzden siliktirama bencede hamilesiniz
İnşAllah vardır tebrik ederim şimdidenTeşekkür ederim eczanede bi arkadaş var ona sordum oda gebe benimde böyleydi hiç şikayet almadım daha önce böyle çıkıp hamile olmayanı duymadım dedi daha bi içim rahatladı yarın sabah ilk idrarla yine yapıcam bakalım hayırlısı
Başka test yaptım az önce negatif.. Kızlar devita marka gebelik testlerine güvenmeyinBelki geç döllenmedir o yüzden siliktirama bencede hamilesiniz
Canım gebelik belirtin neydi benimadetime 4 gün var ve normalde adete 1 hafta kala biten kasık ağrılarım hâlâ devam ediyor karnımın sağ alt tarafı ağrıyor gebelik belirtisi olabilir mi lütfen cevap verin (sağlıkla kucağına al inşallah mutlaka kan testi yap yarın )Suan ki hali bu Kızlar su damlattım hala duruyor çizgi
Canım gebelik belirtin neydi benimadetime 4 gün var ve normalde adete 1 hafta kala biten kasık ağrılarım hâlâ devam ediyor karnımın sağ alt tarafı ağrıyor gebelik belirtisi olabilir mi lütfen cevap verin (sağlıkla kucağına al inşallah mutlaka kan testi yap yarın )
Miratech bende 2 defa yalancı pozitif çıkardı kan verdim negatiftiBence de hamilesin ☺ Miratech markasına da güvenilir değil diyorlar ama onunla hamileliğini öğrenen çok var çiZgi hemen çıktıysa bence var sağlıcakla al kucağına inşallah
Ya geçen gün biri attı pozitifti , kan da verdi pozitif çıktı ah bu testlerMiratech bende 2 defa yalancı pozitif çıkardı kan verdim negatifti
Arada bir tutturuyo demek ki yanlış saat gibi benim adetime 10 gün vardı pozitif çıktıYa geçen gün biri attı pozitifti , kan da verdi pozitif çıktı ah bu testler
Buda bu sabah yaptığım test akşam yaptığım negatif çıkmıştı ben anlamadım corba olduYeni seneye kalabalık giriyorsunuz Teste bakılırsa hayırlı olsun
Kan versenız daha saglıklı olurBuda bu sabah yaptığım test akşam yaptığım negatif çıkmıştı ben anlamadım corba oldu
Bozuk değil test İdrar yeri o.Son yaptıgınız test bozuk kırmızı beyaz birbirine girmiş
Merhaba canım merak ettim kan verdin mi durum neBozuk değil test İdrar yeri o.
Kan testi yaptın mıBozuk değil test İdrar yeri o.
Merhaba canım merak ettim kan verdin mi durum ne
Kan testi yaptın mı
20 gun gecikme ileöğrenenler var bekle canım biraz dahamethaba evet 3. Gün önce yaptırdım negatifti. Hala adet olmadım bugün 8. Gündü adet olmam gereken güne kadar gün aşırı ilişki oldu. Bugün8. Gündü gecikmemin hala adet olmadım
Sabah lekelenmem oldu koyu kahverengi normalde adet olacağım zaman da olur ama hemen peşine ped takarım doldurur. Bu saat oldu gelen giden yok hala. Gerçekten gerilmeye başladım20 gun gecikme ileöğrenenler var bekle canım biraz daha
Bu kist de olabilr canım adet gecikmesi ve kahveekenmeler yaparSabah lekelenmem oldu koyu kahverengi normalde adet olacağım zaman da olur ama hemen peşine ped takarım doldurur. Bu saat oldu gelen giden yok hala. Gerçekten gerilmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?