• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama pek sanmıyorum kasıklarıma inceden ağrılar geldi :) denediğimiz ilk aydı ilk ayda şansın dusuk olduğunu biliyorum ama regl gecikmesi neden oldu onu çözemedim
Doktor der ki gebelik bekleyip psikolojimizi ona hazırladığımız için aslında biz geciktiriyoruz... Geçen ay 3 gün geciktim ben de... Bu ayı bekliyorum bakalım ne olacak

Cnm benim 2 gün geçtiğinde testim ikiside kırmızıydı seninki 5 gün geçmesine rağmen baya silik geldi bana geç döllenme falanmi oldu acaba

Merhaba arkadaşlar en burada yeniyim yardımcı olur musunuz lütfen ?🙏🏻
adet tarihim 26sı 5günüm geçti daha adet olmadım
1 Haftadır çok yoğun beyaz akıntım var kasıklarım ve belim çok ağıyor adet olacakmış gibi bir ağrım var sizce test yapayım mı ?
6 aylık evliyim ilk defa gecikme oluyor ve beyaz sulu akıntım hiç olmamıştı bekarken de evliyken de 🤷🏻‍♀️

1 Haftadır çok yoğun beyaz akıntım var kasıklarım ve belim çok ağıyor adet olacakmış gibi bir ağrım var sizce test yapayım mı ?
6 aylık evliyim ilk defa gecikme oluyor ve beyaz sulu akıntım hiç olmamıştı bekarken de evliyken de 🤷🏻‍♀️
Ben şimdiye kadar 10 kere yapardım 🤗

Boğa burcuyum hevesim çok çabuk kırılır istediğim herşey kursağımda kaldığı için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🙏🏻💔
O yüzden bi kaç gün daha mı beklesem diye düşünüyordum ama ağrılarım çoğaldı dayanamayacam sanırım😊
Düşünceniz için çok teşekkür ederim Allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻♥️

Kızlar beklenen bat 20 aralıktı hala regl olmadım 5 gün gecikti az önce test yaptım bi bakar mısınız ben inanamıyorum göz yanılması mı🙄 yoksa bu testte hep böyle mi çıkıyor markası devita
Ben ilk öğrendiğimde daha silikti canım Allah tamamına erdirsin inşAllah 🥰

Belirtilerin gebelik gibi geldi canm test yapmani öneririm

Back