cok tsk ederım cnm hayırlısyıla sende bende bızım gb bekleyenler ıcınde allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bn pco hastasıyım 3 yıllık evlıyım adetlerım cok cok duzensız yumurtlama tembellıgımvar 8 9 aydır dusunuoruzfakat daha olmadı en son tarıhım 10 ekımdı ama duzensız oldugum ıcın onemsemedım bugun ıcıme dogdu sankı kalktm yaptım baktım bı ıkı saat snra ıkıncı cızgı bole olmus sok oldum dıger yaptıgım testlerede bakardım boyle bırsey ılk defa oluyo cnm yarın sabah kan testı yapayım en ıyıısı bu suphe bııtırır benı :)
Bnm ilk testim bundan daha silikti canimm. Eger adetlerin duzenli degilse normal silik cikmasi. Yarin kana gt netlestir. Hayirli olsunn)
cok tsk ederım cnm hayırlısyıla sende bende bızım gb bekleyenler ıcınde allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bn pco hastasıyım 3 yıllık evlıyım adetlerım cok cok duzensız yumurtlama tembellıgımvar 8 9 aydır dusunuoruzfakat daha olmadı en son tarıhım 10 ekımdı ama duzensız oldugum ıcın onemsemedım bugun ıcıme dogdu sankı kalktm yaptım baktım bı ıkı saat snra ıkıncı cızgı bole olmus sok oldum dıger yaptıgım testlerede bakardım boyle bırsey ılk defa oluyo cnm yarın sabah kan testı yapayım en ıyıısı bu suphe bııtırır benı :)
Eki Görüntüle 875861 Eki Görüntüle 875862
adetim baya gectı bnde bugun test yaptm yarım saat bı saat sonra baktıgımda ıkıncı cızgıyı cok sılıkte olsa gordum dıger testlerde ne kadar beklesemde boyl ıkıncı cızgıyı belırsız bıle gormedım .. hıc boyle olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı lutfen yardımcı olun sızce olabılır mı ????acillll ...
oyle cnmcm ya pco cok ayrı bırsey aslında hayatın boyunca adet olmak ıcın ılac ıcmek zorundasın adet gunun bellı deıl amıle kalacagın gunler bellı deıl sabrımız bıraz fazla mı sınanıyor nedır ? allah sana da bana da dıger kardeslermızede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasıp etsın bana yarın olmaz artık ya attım kendımı foruma:)
bende öyle valla aminn ben 2 senedir ugraşıom valla bilmiom çok sinirim bozuluyor artık
oyle cnmcm ya pco cok ayrı bırsey aslında hayatın boyunca adet olmak ıcın ılac ıcmek zorundasın adet gunun bellı deıl amıle kalacagın gunler bellı deıl sabrımız bıraz fazla mı sınanıyor nedır ? allah sana da bana da dıger kardeslermızede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasıp etsın bana yarın olmaz artık ya attım kendımı foruma:)
cnm senin belirtilern varmıydı hiç
bnm bı hafta oncesıne kadar gogus uclarımda agrı vardı ama onemsemdım adettendır dıye dusundum adetımde gecıkrtı baya onuda onemsemedım cunku pcoluyum bu normal bırsey yanı bızde bu aralar gecelerı atesım oluyo sankı sıcaklıyorum o kadar tabı kesın bısey yok daha psk olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?