• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyimmmmm lütfen bir bakın tecrubelıler yardıma ıhtıyacımm var

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
$DSC_5245.jpg $DSC_5252.jpg

adetim baya gectı bnde bugun test yaptm yarım saat bı saat sonra baktıgımda ıkıncı cızgıyı cok sılıkte olsa gordum dıger testlerde ne kadar beklesemde boyl ıkıncı cızgıyı belırsız bıle gormedım .. hıc boyle olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı lutfen yardımcı olun sızce olabılır mı ????acillll ...

canım ben hamile olmadım ama arkadaşım öle olmuştu çok hafif ti ama seni ümitlendirmek istemem hemen kan tahlili ver anlarsın var mı
diye düşünmessin eger hamileysende hayırlı olsun değilsede hayırlı olur yine inşALLAH

cok tsk ederım cnm hayırlısyıla sende bende bızım gb bekleyenler ıcınde allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bn pco hastasıyım 3 yıllık evlıyım adetlerım cok cok duzensız yumurtlama tembellıgımvar 8 9 aydır dusunuoruzfakat daha olmadı en son tarıhım 10 ekımdı ama duzensız oldugum ıcın onemsemedım bugun ıcıme dogdu sankı kalktm yaptım baktım bı ıkı saat snra ıkıncı cızgı bole olmus sok oldum dıger yaptıgım testlerede bakardım boyle bırsey ılk defa oluyo cnm yarın sabah kan testı yapayım en ıyıısı bu suphe bııtırır benı :)

çok silik çıkmış ama adetiniz gecikeli sadece bir kaç gün olmuşsa, ya da beklediğiniz adet tarihinden tam 12-14 gün önce ilişkiye girdiyseniz hamile olabilirsiniz. 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz, ya da sabredemezseniz kan tahlili yaptırıp öğrenebilirsiniz.. hayırlısı olsun:)

cok tsk ederım cnm hayırlısyıla sende bende bızım gb bekleyenler ıcınde allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bn pco hastasıyım 3 yıllık evlıyım adetlerım cok cok duzensız yumurtlama tembellıgımvar 8 9 aydır dusunuoruzfakat daha olmadı en son tarıhım 10 ekımdı ama duzensız oldugum ıcın onemsemedım bugun ıcıme dogdu sankı kalktm yaptım baktım bı ıkı saat snra ıkıncı cızgı bole olmus sok oldum dıger yaptıgım testlerede bakardım boyle bırsey ılk defa oluyo cnm yarın sabah kan testı yapayım en ıyıısı bu suphe bııtırır benı :)

Bnm ilk testim bundan daha silikti canimm. Eger adetlerin duzenli degilse normal silik cikmasi. Yarin kana gt netlestir. Hayirli olsunn;))

tsk ederm cnm emın dayansamda esım dayanamayacak galıba en ıyısı yarın sabah kan testı yapıp kurtulmak :):53:

Bnm ilk testim bundan daha silikti canimm. Eger adetlerin duzenli degilse normal silik cikmasi. Yarin kana gt netlestir. Hayirli olsunn;))

insallah cnm ya dua edın ınsallah vardır evet adetlerım cok duzensız ılac kullanmadan adet olamıyodum o nedenle ecıkmelere takılmıyordum nıtekım bu ayda ole oldu on kasımda olmam gerekıyordu hala bıse yok dun gece ruyamda cıcek fıdelerı gordum cocuga ısaretmıs bnde baktm evde test var bısmıllah dedım baktım bu cıktı bakalım artık ınsallah vardır ya :))

aynen ben de var o kist pco gitmiyor bir türlü ilaç iç iç bıktım doktora git gel fenalık geldi ben eylülde hastalandım 2 ay olmadım daha yeni oldum böyle nereye sürecek bilmiom bende hastalanmadıgım saman hemen gidip test alıodum artık eczacı anlıodu ne alcagımı hemen testi verio :) şimdi klomen kulanıom soğan kürüne başladım tarçın bal çörek otuna başladım öyle işte üzülme hiç takma kafana da eger deilsende hayırlısı de sözlerin bitti an oluyor ozamanda ..sıkma canını ama yarın mutluka ver test ..

oyle cnmcm ya pco cok ayrı bırsey aslında hayatın boyunca adet olmak ıcın ılac ıcmek zorundasın adet gunun bellı deıl amıle kalacagın gunler bellı deıl sabrımız bıraz fazla mı sınanıyor nedır ? allah sana da bana da dıger kardeslermızede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasıp etsın bana yarın olmaz artık ya attım kendımı foruma :54: :)

Eki Görüntüle 875861 Eki Görüntüle 875862

adetim baya gectı bnde bugun test yaptm yarım saat bı saat sonra baktıgımda ıkıncı cızgıyı cok sılıkte olsa gordum dıger testlerde ne kadar beklesemde boyl ıkıncı cızgıyı belırsız bıle gormedım .. hıc boyle olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı lutfen yardımcı olun sızce olabılır mı ????acillll ...

Silik 2.çizginin pozitif olduğunu biliyorum ben.. Ben de başkalarından gördüğüm kadar canım yoksa ben de hamile olmadm malesef

darısı senınde basına canım aynen bu bnm ılk tecrubem cok heyecanlıyım o nedenle

oyle cnmcm ya pco cok ayrı bırsey aslında hayatın boyunca adet olmak ıcın ılac ıcmek zorundasın adet gunun bellı deıl amıle kalacagın gunler bellı deıl sabrımız bıraz fazla mı sınanıyor nedır ? allah sana da bana da dıger kardeslermızede hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasıp etsın bana yarın olmaz artık ya attım kendımı foruma :54: :)

cnm senin belirtilern varmıydı hiç

bende öyle valla aminn ben 2 senedir ugraşıom valla bilmiom çok sinirim bozuluyor artık

kendını rahat bırak cnm ınan hep stresten oluyor bunlar once kafanın rahatlaması lazım teekkul etmek lazım eger bnm dogru cıkarsa tatılıme baglıcam cunku bnde senın gbydım bebek lafı edılse bıle sınır olur zoruma gıderdı bıde sankı herkes kınayelı bakıo gb hıssederdım dedım ya pskolojık bu ay karddesımn yanına tatıle gıttım yenılendım geldım hıc takmadım dıyebılırım

Ben ilk baktıgım resimde 2 cizgiyi gordum 2.resimde göremedim ışık ta belli oluo mu ?

cnm senin belirtilern varmıydı hiç

bnm bı hafta oncesıne kadar gogus uclarımda agrı vardı ama onemsemdım adettendır dıye dusundum adetımde gecıkrtı baya onuda onemsemedım cunku pcoluyum bu normal bırsey yanı bızde bu aralar gecelerı atesım oluyo sankı sıcaklıyorum o kadar tabı kesın bısey yok daha psk olabılır

bnm bı hafta oncesıne kadar gogus uclarımda agrı vardı ama onemsemdım adettendır dıye dusundum adetımde gecıkrtı baya onuda onemsemedım cunku pcoluyum bu normal bırsey yanı bızde bu aralar gecelerı atesım oluyo sankı sıcaklıyorum o kadar tabı kesın bısey yok daha psk olabılır

bnmde her ay adet gecikmem oluyo ama bu ay kasıklarımda şiddtli ağrı var buarada bnm bi hamileliğim oldu ama sonrasnda düşük yaptım testmde böyle silikti kanda pozitif cıkmıstı

canım çok hafif bir çizgi görüyorum ama bu bile çok önemli hamile olmasan silikte olsa o çizgi çıkmazdı

Back