hamilemiyimmmm

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm

ne jeli kullanıyordun bilmiyorum ama ilaçlar bazen yanılmalara sebep oluyormuş inşallah hamişsindir adet günün nezamandı senin.

[color=[font="arial black"][/font]inşallah hamilesindir arkadaşim.benimde bugün 15,günüm ama cesaret edipte tahlil yapamiyorum

jellerin bir etkisi yoktur. yanlış kulaktan dolma şeylere aldanmayın. %99 ihtimalle hamilesiniz. hayırlı olsun. :)

Hayırlısı olsun canım inşallah yarın kan değerlerinde süper gelir ve iyice için rahat eder. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

jellerin bir etkisi yoktur. yanlış kulaktan dolma şeylere aldanmayın. %99 ihtimalle hamilesiniz. hayırlı olsun. :)

allahım inşallah öyledir gercekten... eşime bile demedim henüz, boş yere umutlanmasın diye... yarını bekleyeceğim ama zaman şimdi daha da zor geçiyor sanki

canım kullandığın jelle hiçbir alakası yok. düşün ben transferimin 8. günü yapmıştım idrar testini çıkmıştı. bence sende hamilesin hadi gözün aydın.:1hug:

bence doğrudur canım ya hemen kötü düşünme hadi gözünüz aydın diyeyim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin....

bende crinone kullanıyorum ama normal yoldan gebelik deniyoruz eşimin spermlerinde biraz düşüklük var destek olsun diye vermişti doktor bu 2. ayım inşallah bende en kısa zamanda hamiş kalabilirim allah isteyen herkeze nasip etsin....

canım kullandığın jelle hiçbir alakası yok. düşün ben transferimin 8. günü yapmıştım idrar testini çıkmıştı. bence sende hamilesin hadi gözün aydın.:1hug:

ya bilmiyorum işte korkuyorum ya yanıltıyorsa beni diye... boşuna heveslenirsem daha kötü olur çünkü...desteğin içinb sağol..umarım sende bebişlerini sag salim kucagına alırsın...

inşallah canım hiç bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın... allahım her bebek isteyene tez zamanda verir inşallah...

canım ben de 9. gün yapmıştım ve çıkmıştı. hiçbir yanılma da olmadı. değerin yüksek olduğunda erken çıkabiliyor işte. hayırlı uğurlu olsun. ben de sadace eşime söylemiştim, başka kimseye söylememiştim. sen yarın yine test sonucunu bildir.
SAĞLIKLI HAMİLELİKLERRRRRRR..........

inşallah hamilesindir, ben kan tahlili yaptırdıktan pozitif sonucu aldıktan sonra yapmıştım idrar testi 2. çizgi o zaman bile çok net değildi. sen de var sanki bebiş :)

Bende de belirti yok iki gece üst üste adet sancisi çektim.onun dişinda ne hamilelikle ilgili bir belirti ne da adetle ilgili bir belirtim yok

heyyyy ben o çift çizgiyi nezaman göreceğimmm.Ben şimdiden Tebrik etmek isterim allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah....İlk tüp bebek denemenmiydi nerde yaptırsın canım?Benim adetime 3 gün var ama hiç kendimi hamileymişim gibi hissetmiyorum..BENCE BU AY DA BANA HEDİYE YOK RABBİMDEN....:)

merhaba
bende dayanamayıp transferimin 10.günü idrar tahlili yapmıştım 2.çizgi biraz silik çıkmıştı ama hamileydim bende kimseye söyleyememiştim ya aksi çıkarsa diye :)
Büyük ihtimalle hamile olmalısın canım inşallah kan tahlilinde yüksek değerler görürsün
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:) güzel haberlerini bekliyoruz

inş hamilesindir canım benim ....
selametle al kucağın ainş...mutluluklar ...bence yanılmıyordur...bi arkadaşla yapmıştı
çift di ama biri az silikti...ama hamile ydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…