kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm
ya bilmiyorum işte korkuyorum ya yanıltıyorsa beni diye... boşuna heveslenirsem daha kötü olur çünkü...desteğin içinb sağol..umarım sende bebişlerini sag salim kucagına alırsın...
herkesin duasına ihtiyacım var yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam... şimdiden yüreğim heyecandan pırpır...inşallah yarın da hayırlı haberi alırım da buradan gene sizlerle paylaşırım...
allahım inşallah öyledir gercekten... eşime bile demedim henüz, boş yere umutlanmasın diye... yarını bekleyeceğim ama zaman şimdi daha da zor geçiyor sanki
kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm