hamilemiyimmmm

kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm

canim bence kesin hamilesindir.....

herkesin duasına ihtiyacım var yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam... şimdiden yüreğim heyecandan pırpır...inşallah yarın da hayırlı haberi alırım da buradan gene sizlerle paylaşırım...

ya bilmiyorum işte korkuyorum ya yanıltıyorsa beni diye... boşuna heveslenirsem daha kötü olur çünkü...desteğin içinb sağol..umarım sende bebişlerini sag salim kucagına alırsın...

korkma canım iyi düşün iyi olsun.bence hamilesin.allah gönlüne göre versin.allah hepimize kucağımıza almamızı nasip etsin.

tabiki pozitif düsünmen en güzeli arkadasım ama tüp bebek olduğuna göre yumurta baskılayıcı iğne kullanmışssındır ve bu iğnenin üstünden 12-13 gectiyse kesin sonucu alırsın ..ve bencede hamilesinn tek te değil gibi idrarda erken cıktığına göre:))

herkesin duasına ihtiyacım var yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam... şimdiden yüreğim heyecandan pırpır...inşallah yarın da hayırlı haberi alırım da buradan gene sizlerle paylaşırım...

canim bence kesin hamilesin bir gun yuzunden yanlislik olmaz hem ben seni hamisler listesine ekledim bile:emir_bebek: hadi hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin insallah....a.s.

kızlar selam benimde bugün 7.günüm transferde ama birkaç gündür adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum tutmadımı acaba yardım edin yaşayan varmı böle bişiii.

Canim bilgilerime göre gebelik belirtileriyle adet sancisi birbirine çok benziyormuş.belkide bebeklerin sana tutunuyor da sen onun sancisini adet sancisi saniyorsundur.

inşallah caycay ama çok korkmaya başladım yatıyorum sürekli stressten ölecem ne zor işler yarabbim
arada bir giriyo sancıda sürekli değil.

galeta gözün aydın canım, bence test sonucu doğrudur, kan değeri 50nin üzerinde olursa idrarda çıkıyormuş zaten. demekki senin değerin epey yüksek. Senin transferin ayın kaçında olmuştu canım? Benim teransferim !5 temmuzda olmuştu bende fazla sabırsızım galiba sabah ezanıyla idrarda baktım ama bişey çıkmadı :KK43: biraz moralim bozuldu ama 7. gündede nasıl çıksın di mi?
Yarın kan sonucunu mutlaka bildir, şimdiden gözün aydın.

allahım inşallah öyledir gercekten... eşime bile demedim henüz, boş yere umutlanmasın diye... yarını bekleyeceğim ama zaman şimdi daha da zor geçiyor sanki

tebrik ederim arkdşım o duyguyu yaşayabilmek seni nekadar özel kılıyor lütfen şüphe sokma içine çift çizgiyi görmüşsün ya geriside gelirr .sağlıklı gebelik inşlh

Yarin ii haberlerini bekliyoruz..
Bencede hamişsin :) gözünaydin olur inşallah allah kucağina almayida nasip eder :)

inş hamilesindir canım ya eğer hamile isen ki inş öyle bizede çok dua et hamile kadının duası kabul olurmuş

kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm

:teytey::teytey: kesinnnnn hamilesin, inşallah değerlerinde güzel çıkar, sende umut vardı zaten biliyodum biliyodummmmm:dance:

canım bırak endişeleri mutluluğun tadını çıkar. kesin hamilesin işte iki çizgi.ilaç hiçbir şekilde sonucu etkilemez endişe etme. biliyormusun kaç gündür burada konuları okurken senin endişelerine heyecanına şahit olmuştum ve kendi kendime kesin hamile diye düşünmüştüm.yanılmadım çok sevindim. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh....hadi bırak endişeyi sevinme zamanı. sanırım bu saatlerde kesin sonucu da öğrendin. hayırlı olsuuuuunnn.. çıkan değerini yaz mutlaka bizlere merakta bırakma.

galatea nerelerdesin kan tahlilini yapptırdınmı sonucun nedir merak ediyorum seni. inşallah süper bir sonuçla gelirsin.

X