Hamilemiyimmm yardim lütfen!

anladım canım daha vaktimiz olduğu içindir belki üzme kendini adet olmadan bilemezsin
Yok canim yaa benim umudum. Yoktu zaten yapmadanda bildim hassalardan yaptim bide kesin degilimhayırlısı artik rabbim ne zamn ol derse insallah

Benim adetime 10 gun vardi kanda tahlilde 0.100 cikmisti.bendeki tek belirti asiri yorgunluktu bacaklarim kesiliyordu.birde aniden kasiklarimda sanci oluyirdu boyle asagiya cekilir gibi sonra hamile oldugumu ogrendim zaten
Hadi ya masallah canim benim ilk gebeligim tek seferde oldu suan 3 ay oldu bisey cikmadi

Adetiniz gecikmismiydi adetten once kan testi bazen dogru sonuc vermiyor benimde doktor yok demisti o zaman degerim yukselmis sonra
Adetime daha 4 gunum var ama ben hassas testlerden yaptim %99 kesinlik orani var negatif cikti maalesef

Günaydın canım... dün testim silik çizgi çıkmıştı ya bugün sabah sulu kahverengi gibi akıntım geldi sanırım adet olacağım bu ay yine tutmadı

Günaydın canım... dün testim silik çizgi çıkmıştı ya bugün sabah sulu kahverengi gibi akıntım geldi sanırım adet olacağım bu ay yine tutmadı
Nasip canimm yaa sıkma canini havalardanda birde cok sıcak tabi psikolojik de cok mu kafaya takioruz ne ondanda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…