Yok canim yaa benim umudum. Yoktu zaten yapmadanda bildim hassalardan yaptim bide kesin degilimanladım canım daha vaktimiz olduğu içindir belki üzme kendini adet olmadan bilemezsin
öyle canım hayırlısı olsun inşallah üzülme lütfen...Yok canim yaa benim umudum. Yoktu zaten yapmadanda bildim hassalardan yaptim bide kesin degilimhayırlısı artik rabbim ne zamn ol derse insallah
Tamam saolasin canim uzulmemeye calisirim artik dusnmemeye çalışacağımöyle canım hayırlısı olsun inşallah üzülme lütfen...
Hadi ya masallah canim benim ilk gebeligim tek seferde oldu suan 3 ay oldu bisey cikmadiBenim adetime 10 gun vardi kanda tahlilde 0.100 cikmisti.bendeki tek belirti asiri yorgunluktu bacaklarim kesiliyordu.birde aniden kasiklarimda sanci oluyirdu boyle asagiya cekilir gibi sonra hamile oldugumu ogrendim zaten
Adetim 8 gun gecikti ben nasi olsa doktor kanda bakti yoktur die uzerine dusmedim esimin israriyla test yapinca ogrendimsonra nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu
Adetiniz gecikmismiydi adetten once kan testi bazen dogru sonuc vermiyor benimde doktor yok demisti o zaman degerim yukselmis sonraHadi ya masallah canim benim ilk gebeligim tek seferde oldu suan 3 ay oldu bisey cikmadi
Adetime daha 4 gunum var ama ben hassas testlerden yaptim %99 kesinlik orani var negatif cikti maalesefAdetiniz gecikmismiydi adetten once kan testi bazen dogru sonuc vermiyor benimde doktor yok demisti o zaman degerim yukselmis sonra
Ozaman hayirlisi olsun ama gecikirseniz bence kesinlikle kan testi yaptirinAdetime daha 4 gunum var ama ben hassas testlerden yaptim %99 kesinlik orani var negatif cikti maalesef
Aynen oyle tamam insallah nasip ☺Ozaman hayirlisi olsun ama gecikirseniz bence kesinlikle kan testi yaptirin
Nasip canimm yaa sıkma canini havalardanda birde cok sıcak tabi psikolojik de cok mu kafaya takioruz ne ondanda olmuyorGünaydın canım... dün testim silik çizgi çıkmıştı ya bugün sabah sulu kahverengi gibi akıntım geldi sanırım adet olacağım bu ay yine tutmadı
yerleşme kanaması mı acaba birde bu aklıma takılıyor sulu kahverengi gibi bir akıntıydı şuan hiç birşey yokNasip canimm yaa sıkma canini havalardanda birde cok sıcak tabi psikolojik de cok mu kafaya takioruz ne ondanda olmuyor
Öyle biseyi bilemiyorumki biraz bekle bakalim ne olacakyerleşme kanaması mı acaba birde bu aklıma takılıyor sulu kahverengi gibi bir akıntıydı şuan hiç birşey yok
bekliyorum canım çünkü adet için çok erkenÖyle biseyi bilemiyorumki biraz bekle bakalim ne olacak
Yükselebilir değer demek canım. Bekle adetinin geçmesiniAdetime 1 hafta kala test sonucum 5.219 ne demek acaba
Hamilesin canımAdetime 1 hafta kala test sonucum 5.219 ne demek acaba
Ben. Hasta oldum canimbekliyorum canım çünkü adet için çok erken
Bende olacağım sanırım canımBen. Hasta oldum canim
Nasip canim insallah hayirli zamnda gelir bebislerBende olacağım sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?