• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm yardim lütfen!

anladım canım daha vaktimiz olduğu içindir belki üzme kendini adet olmadan bilemezsin :KK19:
Yok canim yaa benim umudum. Yoktu zaten yapmadanda bildim hassalardan yaptim bide kesin degilim:KK43:hayırlısı artik rabbim ne zamn ol derse insallah

Benim adetime 10 gun vardi kanda tahlilde 0.100 cikmisti.bendeki tek belirti asiri yorgunluktu bacaklarim kesiliyordu.birde aniden kasiklarimda sanci oluyirdu boyle asagiya cekilir gibi sonra hamile oldugumu ogrendim zaten
Hadi ya masallah canim benim ilk gebeligim tek seferde oldu suan 3 ay oldu bisey cikmadi

Günaydın canım... dün testim silik çizgi çıkmıştı ya bugün sabah sulu kahverengi gibi akıntım geldi sanırım adet olacağım bu ay yine tutmadı :cry::cry::KK61::110:

Günaydın canım... dün testim silik çizgi çıkmıştı ya bugün sabah sulu kahverengi gibi akıntım geldi sanırım adet olacağım bu ay yine tutmadı :cry::cry::KK61::110:
Nasip canimm yaa sıkma canini havalardanda birde cok sıcak tabi psikolojik de cok mu kafaya takioruz ne ondanda olmuyor

Back
X