• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm yardim lütfen!

Selam kızlar
Daha yeni taze üyeyim ama bi konuda sizden fikir almak istiyorum
3 aylık evlıyım bu ay adetımın gelmesıne 9 gün var ve ben son bir haftadır obez gıbı sade yemek yiyorum cok halsızım ısyerınde kafamı nereye koysam yatıyorum dün itibarıylede midem cok kotu eksıyor ve bulanıyor kasıklarım cok agrıyor ve acayıp derece sıcak basıyor bana devamlı soguk suyla yıkıyorum elımı yuzumu
sızce test için daha beklesem mı yoksa desememı test yapmayı ?
(gecen ay kan testı yaptırmıstım negatıftı ve bı gun sonra adet gordum )

Selam kızlar
Daha yeni taze üyeyim ama bi konuda sizden fikir almak istiyorum
3 aylık evlıyım bu ay adetımın gelmesıne 9 gün var ve ben son bir haftadır obez gıbı sade yemek yiyorum cok halsızım ısyerınde kafamı nereye koysam yatıyorum dün itibarıylede midem cok kotu eksıyor ve bulanıyor kasıklarım cok agrıyor ve acayıp derece sıcak basıyor bana devamlı soguk suyla yıkıyorum elımı yuzumu
sızce test için daha beklesem mı yoksa desememı test yapmayı ?
(gecen ay kan testı yaptırmıstım negatıftı ve bı gun sonra adet gordum )
Yap canim bi bakalim ne kaybedersin hassas tetsler var 10 liralik onlar kesin sonuc veriyor

kafam cok karıstı evet bısey kaybetmıcem ama yoksa cok uzulucem bılıyorum ve ısın enteresan tarafı esım daha erken oldugu ıcın cocuk ıstemıyor ve ben o yuzden sonuctan bıraz daha korkuyorum

kafam cok karıstı evet bısey kaybetmıcem ama yoksa cok uzulucem bılıyorum ve ısın enteresan tarafı esım daha erken oldugu ıcın cocuk ıstemıyor ve ben o yuzden sonuctan bıraz daha korkuyorum
Uzlmezsin ins canim insallah daha çok yenisiniz istersen 4 gun daha bekle kafandan soru isaretleri kalksin ben yeni evliyken olmadigini bilememe ragmen yapardim testleri hep ama uzulmedim

Aslında beklemekte ıstemıyorum cunku yarın anestesı almam gerekıcek sanırım ufak bı operasyon ıcın varsa ve cıkmazsa zarar gelırmı bebege dıyede dusunuyorum aslında sızde etkısı olurmu anestezının

Aslında beklemekte ıstemıyorum cunku yarın anestesı almam gerekıcek sanırım ufak bı operasyon ıcın varsa ve cıkmazsa zarar gelırmı bebege dıyede dusunuyorum aslında sızde etkısı olurmu anestezının
Olabilir belki ne operasyonu istersen şüphelendigini doktoruna soyle canım testle cikmayabilir yalniz

:) cok teşekkür ederim yardımcı oldugun ıcın aksam ıs cıkısı bı test alıcam bakalım hayırlısı hakımızda

:) cok teşekkür ederim yardımcı oldugun ıcın aksam ıs cıkısı bı test alıcam bakalım hayırlısı hakımızda
Rica ederim ama dedigim gibi cikmayabilir hassas testlerde bile adet gununden 6 gun onceye kadar sonuc veriyor sen yine doktoruna soyle

Aaa yapma canim boyle daha kotu durumda olanlar var cok sukur saglimiz yerinde sadece dusunme ne olacak ne de olmayacak hic bisey düşünme mutlu olmaya bak esinle o zamn cocuk oluyormus tecrubeli bir kac arkadasdan aldigim nasihat canim ani yasa mutlu etmeye cabala kendini

Merhaba arkadaşlar 6 ay once dusuk yaptim ve simdi iki aydir çocuk dusunuyoruz nasipse gecen ay bisey cikmadi fakat bunay kendimi tuhaf hissediyorum göğüslerimde fena halde hassasiyet var 3 yada 4 gundur ve adetime 9 gunum var sizce suphelenmelimiyim test yaparsam cikar mi
canm naptın test yaptırdınmı sonuç ne çıktı bizede umut ol bari benim daha bi haftam var meraktan çatlıycam

canm üzülme demekki zamanı var rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin..
insan sabırsızlaniyo işte en kısa zamanda annelik duygusunu tatmak istiyo

canm üzülme demekki zamanı var rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin..
insan sabırsızlaniyo işte en kısa zamanda annelik duygusunu tatmak istiyo
Amin insallah hep birlikde Aynen canım oyle oluyor dediğin gibi zamani var evet

Back
X