Benimde biraz olsun acisi azaldi dokunamiyordum resmen ama ya ben pek iyi deilim galiba merakdanmi desem ümitsizlige düşmekdenmi bilemedim düşünmek istemiyorum artikyok canım benim olmadı öyle gögüslerimde çok acımıyor
Benimde biraz olsun acisi azaldi dokunamiyordum resmen ama ya ben pek iyi deilim galiba merakdanmi desem ümitsizlige düşmekdenmi bilemedim düşünmek istemiyorum artik
canım benim çizgi tamamen belli oluyor artık inşallah sağlıklı gebelik olur sende test yap artık
Aaa ciddimi bana gonderebilirmisin rabbim hayirli kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim sanki ben hamile kalmis gibi oldum inancanım benim çizgi tamamen belli oluyor artık inşallah sağlıklı gebelik olur sende test yap artık
Tamam yapalim bakalim yalniz umutlarim azaldi benim ilk seferki gibi degilHamile olabilirsin fakat test yaptırmanda fayda var
gönderim bekle canımAaa ciddimi bana gonderebilirmisin rabbim hayirli kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim sanki ben hamile kalmis gibi oldum inan
Evet var birşeyler hayirli olsun canim gözün aydin eşine haber vermek icin sabirsizlaniyorusndur şimdi ☺bu canım
söyledim bile ama fazla ümitlenme dedim ben onsuz doktora gitcem testin sonucunu alıp süpriz yapcamEvet var birşeyler hayirli olsun canim gözün aydin eşine haber vermek icin sabirsizlaniyorusndur şimdi ☺
Cok guzel olur iyi yapmissin ☺söyledim bile ama fazla ümitlenme dedim ben onsuz doktora gitcem testin sonucunu alıp süpriz yapcam
hadi artık sende yapCok guzel olur iyi yapmissin ☺
Tamam birazdan cikip alacagim mesaj atarim canim☺hadi artık sende yap
tamam bekliyorum dört gözleTamam birazdan cikip alacagim mesaj atarim canim☺
canim ben yaptim testimi sen ne yaptin gittinmi doktoratamam bekliyorum dört gözle
Yok canım ben adetimin geçmesini bekleyeceğim senin ne çıktıcanim ben yaptim testimi sen ne yaptin gittinmi doktora
Ben de bişey yok negatif çıktı yani hamile falan degilimYok canım ben adetimin geçmesini bekleyeceğim senin ne çıktı
sonra nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzuBenim adetime 10 gun vardi kanda tahlilde 0.100 cikmisti.bendeki tek belirti asiri yorgunluktu bacaklarim kesiliyordu.birde aniden kasiklarimda sanci oluyirdu boyle asagiya cekilir gibi sonra hamile oldugumu ogrendim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?