merhaba bayanlar
benim sorum şu eşimle daha yeni evlendik ve ama evlenmeden önce birlikte olmuştuk ama şüpheleniyorum yani aslında gerekli önlermleri almıştık tabikide ama ben azda olsa sperm bulaşmış olabilceğinden korkuyorum eğer varsa bile şuanda 11.haftası ffalan ama 3ay düzenli adet gördüm ve 6 tane idrar testi yaptım hepside negatif yinede kendime engel olamıyorum korkuyorum nedense eğer öyle bir şey varsa evlenmeden önce olduğunu kesin anlarlar yardım edin lüten :/ 6 testte yanılabilir mi
merhaba bayanlar
benim sorum şu eşimle daha yeni evlendik ve ama evlenmeden önce birlikte olmuştuk ama şüpheleniyorum yani aslında gerekli önlermleri almıştık tabikide ama ben azda olsa sperm bulaşmış olabilceğinden korkuyorum eğer varsa bile şuanda 11.haftası ffalan ama 3ay düzenli adet gördüm ve 6 tane idrar testi yaptım hepside negatif yinede kendime engel olamıyorum korkuyorum nedense eğer öyle bir şey varsa evlenmeden önce olduğunu kesin anlarlar yardım edin lüten :/ 6 testte yanılabilir mi
kız kalsanda 7aylık dersin kime ne anası belli babası belli
kesinlikle takıntı bendeki sanırım ama alıkoyamıoyurm kendimi kendimi cok kötü hissediyorum en cok sahip olmak istediğim şeyi şimdi istemiyorum ama sizce 6 testte negatif cıkabilir mi yani böyle bişi mümkün mü sizce ki hic bi belirtide yok yani bana var gibi geliyor ama bunu anlatıığm tek insan kuzenim psikoljin bozulmuş senin böyle hissetmen normal kimse senin kadar kolay hamilelik cekmez ki değilsin dedi ama rahat edemiyorum galiba cidden psikolojim bozuldu :/
ya bugün bi test daha yapıcam ama sanki karnımın altında iceri bastırdığımda bişi varmış gibi geliyo :/ ama tabki organda olabilir tabi off kafayı yedim sanırım.
yaptım tek çizgi cıktı ama sanki 2.çizginin olduğu yerde belli oluyor arkdaşım göremiyo ama ki oda beyaz yani sadece cizgi yeri onu görmek icinde ışığa falan tutuyorum öyle görüyorum :/