hamilemiyim ?

Arkadaslar Merhaba pazartesi doktora gidecem ama meraktan sizlere yazmak istedim iki aydır korunmuyoruz bu ay her zaman kimden farklı şeyler yaşadım önce mide bulantilari sonra ise pempesi bir leke bu leke den sonra ise kahverengi leke geldi bende iki gün sonra doktora gittim kan tahlili verdim 3.2 çıktı ertesi gün ise adet oldum ama normalde 6 gün olurum bu sefer 3 gün sürdü buna benzer şeyler yaşayan var mı umarım bebek isteyen herkese hayırlı saglikli bebek verir

Arkadaslar Merhaba pazartesi doktora gidecem ama meraktan sizlere yazmak istedim iki aydır korunmuyoruz bu ay her zaman kimden farklı şeyler yaşadım önce mide bulantilari sonra ise pempesi bir leke bu leke den sonra ise kahverengi leke geldi bende iki gün sonra doktora gittim kan tahlili verdim 3.2 çıktı ertesi gün ise adet oldum ama normalde 6 gün olurum bu sefer 3 gün sürdü buna benzer şeyler yaşayan var mı umarım bebek isteyen herkese hayırlı saglikli bebek verir
merhaba canım vucut yenı bır seyle karsılastıgı ıcın ve kafa sureklı bebekte oldugu ıcın her sey olurmus o surecte ben buu anladım adet gunlerım kısaldı aralıkları uzadı sıkıntıdan pko olmaya dogru gıdıyordum artık nerdeyse düşün yani

Doktora gitmende fayda var canim bence hcg degerin yüksek ve adetinin kisa sürmesi anormal. Yani üstüne görüyor falan olabilirsin. Veya allah göstermesin düsük gibi biseyde olabilir

göğüs ve karın agrın dısındakılere bakmalısın. çünkü ikisi adet belırtısı de olabilir.
benım kasık ve kalça agrım olmustu.

X