Attım canım ya. Ovulasyon testide yok malesef senin bebis ne kadarlikBide ovulasyon testi varsa yap nenin dan anlamıştım tam pozitif çıkmıyor ama negatiften biraz koyu cikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım canım ya. Ovulasyon testide yok malesef senin bebis ne kadarlikBide ovulasyon testi varsa yap nenin dan anlamıştım tam pozitif çıkmıyor ama negatiften biraz koyu cikiyor
2,5 aylık teyzesı inşallah sende hamilesindir Allah ım yar ve yardımcın olsun eşin hiç test yaptırmışmıydıAttım canım ya. Ovulasyon testide yok malesef senin bebis ne kadarlik
Oyy oyy oyy. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.2,5 aylık teyzesı inşallah sende hamilesindir Allah ım yar ve yardımcın olsun eşin hiç test yaptırmışmıydı
sogan kürünü denedınmı ne zamandır var sonradan mı oldu genc kılıgından berı varmı pekı canımOyy oyy oyy. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Amin
Evet canim bi problem cikmadi bende polikistir ower denen zıkkım var
merhaba canım vucut yenı bır seyle karsılastıgı ıcın ve kafa sureklı bebekte oldugu ıcın her sey olurmus o surecte ben buu anladım adet gunlerım kısaldı aralıkları uzadı sıkıntıdan pko olmaya dogru gıdıyordum artık nerdeyse düşün yaniArkadaslar Merhaba pazartesi doktora gidecem ama meraktan sizlere yazmak istedim iki aydır korunmuyoruz bu ay her zaman kimden farklı şeyler yaşadım önce mide bulantilari sonra ise pempesi bir leke bu leke den sonra ise kahverengi leke geldi bende iki gün sonra doktora gittim kan tahlili verdim 3.2 çıktı ertesi gün ise adet oldum ama normalde 6 gün olurum bu sefer 3 gün sürdü buna benzer şeyler yaşayan var mı umarım bebek isteyen herkese hayırlı saglikli bebek verir
Ergenlik döneminden itibarem var canım. Yeni degil yani. Yok incir kürü denedim sadecesogan kürünü denedınmı ne zamandır var sonradan mı oldu genc kılıgından berı varmı pekı canım
Doktora gitmende fayda var canim bence hcg degerin yüksek ve adetinin kisa sürmesi anormal. Yani üstüne görüyor falan olabilirsin. Veya allah göstermesin düsük gibi biseyde olabilirArkadaslar Merhaba pazartesi doktora gidecem ama meraktan sizlere yazmak istedim iki aydır korunmuyoruz bu ay her zaman kimden farklı şeyler yaşadım önce mide bulantilari sonra ise pempesi bir leke bu leke den sonra ise kahverengi leke geldi bende iki gün sonra doktora gittim kan tahlili verdim 3.2 çıktı ertesi gün ise adet oldum ama normalde 6 gün olurum bu sefer 3 gün sürdü buna benzer şeyler yaşayan var mı umarım bebek isteyen herkese hayırlı saglikli bebek verir
sogan ürünü dene derım bence çikolata kıstını bıle erıtıyor o şekılde burdada etrafımdada hamıle kalan çokErgenlik döneminden itibarem var canım. Yeni degil yani. Yok incir kürü denedim sadece
Nasıl yapiliyor peki canimsogan ürünü dene derım bence çikolata kıstını bıle erıtıyor o şekılde burdada etrafımdada hamıle kalan çok
O zaman benimki hayli hayli cikarBen adetime 1 hafta kala kan testiyle öğrenmiştim. Beta hcg 30 çıkmıştı.
durumun netlessın konusuruz az kaldı inşallah gerek kalmazNasıl yapiliyor peki canim
Insallah canim 4 güne kadar olmazsam kan testi yaptiracam.durumun netlessın konusuruz az kaldı inşallah gerek kalmaz
olmazsın inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallahInsallah canim 4 güne kadar olmazsam kan testi yaptiracam.
Ay insallah canimolmazsın inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kasıklarımda batma oluyor canim. Birazda uyku halim ama onu yorgunluguma veriyorumgöğüs ve karın agrın dısındakılere bakmalısın. çünkü ikisi adet belırtısı de olabilir.
benım kasık ve kalça agrım olmustu.
ne yaptın canım nası gıdıyor hamılelık cınsıyetı bellı oldumugöğüs ve karın agrın dısındakılere bakmalısın. çünkü ikisi adet belırtısı de olabilir.
benım kasık ve kalça agrım olmustu.
ehh fena degıl :=) 1 hafta sonra kesinleşicek inşallah :=)ne yaptın canım nası gıdıyor hamılelık cınsıyetı bellı oldumu