hamilemiyim ?

Evet pazartesi gidecem ama meraktan olecem 2 gün çok yoğun adet oldum 3 günü leke leke gelmeye başladı bende acaba düşük mu diye düşündüm ama parça pisti gelmedi üzerine adet olmusun dur diyorlar ama iki gün bildiginiz yogun adet oldum böyle yogun adet görüp hamile kalan varmı ve beta hcg sonradan yükselebiliyor mu belki o zaman küçüktu çok isitoyurm Rabbim sağlıklı hayırlı isteyen herkese yaşatsin bunu dua edin bana kızlar

Evet pazartesi gidecem ama meraktan olecem 2 gün çok yoğun adet oldum 3 günü leke leke gelmeye başladı bende acaba düşük mu diye düşündüm ama parça pisti gelmedi üzerine adet olmusun dur diyorlar ama iki gün bildiginiz yogun adet oldum böyle yogun adet görüp hamile kalan varmı ve beta hcg sonradan yükselebiliyor mu belki o zaman küçüktu çok isitoyurm Rabbim sağlıklı hayırlı isteyen herkese yaşatsin bunu dua edin bana kızlar
cnm sen resmen beni anlatmışsn.bilgisi olan bilgilendirsin lütfen.ben de bu ay ilk kez adet geckmesi yaşadm.3 gün geckmeyle adet oldum.3 gün kanamam oldu ama puhtı flan yoktu.adetm normalde 4 gün sürer 4 gün leke falan tamamen bter.ama bu kez adetm bttkten sonra 4 gün daha pamuk şeker pembesnde akıntım oldu.gunde bi iki defa ama devamlı degl.ve sag kasıgımda gergnlk var bazen solda hissediyorm ama genelde hep sağda

bide adet geckmemin 2 günü test yaptm hayalet czgi vardı produktor marka testte yaptm o da çift çizgydi.ama o markaya guvenim yok bnm.dr da hiç gtmedm :KK43: bi dha testte yapmadm adet oldm die

Hani insan hissedermiş umarım yanılmam mide bulantısı kahverengi leke 2 gün yogun adet sonra bir gün leke gelmesi beni umutlandiriyor çünkü ben bunları yasamadim hiç pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum

Kızlar kan testi yaptırın derim ama kimyasal da olmuş olabilir bu dediklerinizi hep yaşadım ama inanın düşünmeyince geliyor minnak benim hic umudum olmadığı ay gelmişti kuzum:nazar:

Kızlar kan testi yaptırın derim ama kimyasal da olmuş olabilir bu dediklerinizi hep yaşadım ama inanın düşünmeyince geliyor minnak benim hic umudum olmadığı ay gelmişti kuzum:nazar:
Canim bugun test yaptim yine negatif cikt silik cizgi falanda yok. Adetime 3 gün var :KK43:

Eklentiler

• 20150725_123709-1.jpg
    20150725_123709-1.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 62
bekle bakalım Allahtan mut kesılmez canım bı etlessın durumun konusuruz yıne tamam mı bazı denedıgım seylerı soylerım inşallah sendede işe yarar

Canım inşallah hamilesindir, ama sana tavsiyem ok heveslenme, sürekli düşünme. O hayal kırıklığını iyi biliyorum. Başka biseylerle ilgilen, bebis varsa zaten birkaç güne belli olur

Canım inşallah hamilesindir, ama sana tavsiyem ok heveslenme, sürekli düşünme. O hayal kırıklığını iyi biliyorum. Başka biseylerle ilgilen, bebis varsa zaten birkaç güne belli olur
Haklisin canim ama bugün ümidim kalmadi zaten test yaptim sabah negatif cikti :KK43:

Meraba kızlar bir şey sorucam çok merak ettim acaba sizde oldumu bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim hep korunuyodk yeni korunmayı bıraktık 20 haziranda regl oldum en son ve hala olmadım 15 gün gecikti 10 12 gün önce kandan baktrdım birşey cıkmadı test yaptım dün çıkmadı ve karnm cok agrıyo bgün hastanye gttim tahliller yarın cıkıcak 10 gün içnde bi degişme varmıdır :KK43:

Bildiğim kadarıyla kan testi ilişkiden en erken 1 hafta sonra doğru sonucu veriyor. Yani moralini bozmak istemem ama olsa kanda kesin çıkardı

der, post: 41898514, member: 693953"]Umarim çocuk isteyen herkese Rabbim bebek nasip eder ben testte yapmıyorum ama pazartesi doktorun hamilesiniz demesini çok istiyorum dualarinizi eksik etmeyin[/QUOTE]
Canim yazilarini okudum da merak ettim var mi bi gelisme

Meraba kızlar bir şey sorucam çok merak ettim acaba sizde oldumu bilmiyorum 1 buçuk senelik evliyim hep korunuyodk yeni korunmayı bıraktık 20 haziranda regl oldum en son ve hala olmadım 15 gün gecikti 10 12 gün önce kandan baktrdım birşey cıkmadı test yaptım dün çıkmadı ve karnm cok agrıyo bgün hastanye gttim tahliller yarın cıkıcak 10 gün içnde bi degişme varmıdır :KK43:[/QUOT

Sonucun çıkmıştır artık ama benimde bildiğim kan testinin kesin doğru sonucu ya regl gününden iki günce yada iki gün geçtikten sonra baktirin diyorlar daha öncesi yanlış olabilir diyorlar sonucun ne çıktı umarım pozitiftır benimde regl 3 gün gecikti bu ay ama test bile yapmak istemiyorum hayal kirikligi yaşarsam diye umarım isteyen herkese Rabbim hayırlı saglikli çocuk nasip eder

Benim bildiğim kan testi reglden iki gonca veya regl geçtikten 2 sonra yaptırın diyorlar kesin sonuç için umarım hamilesindir benimde reglim 3 gün geçti test yapmaya korkuyorum hayal kırıklığı yaşarsam diye Rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli çocuk nasip eder insallah

X