hamilemiyim ?

Arkadaslar size birsey soracam bugün regl min 4.günü gecikmesi gece arkadaşım illa test yap dedi bende yaptım 15 dkka bekledim negatif çıktı sabah kalktim ki pozitif test almaya gidecem ama sizlere de soruyum dedim sizce hamilemiyim

Arkadaslar size birsey soracam bugün regl min 4.günü gecikmesi gece arkadaşım illa test yap dedi bende yaptım 15 dkka bekledim negatif çıktı sabah kalktim ki pozitif test almaya gidecem ama sizlere de soruyum dedim sizce hamilemiyim
merhaba, ben de adetimi 4. gün geçince öğrenmiştim. Bazı testler yanılabiliyormuş, başka marka bi test alıp denemekten zarar çıkmaz ama çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrama tamam mı? biliyorum insan çok üzülüyor sonra. inşallah hamilesindir :)

Merak ettim canim ikinci testi yaptin mi

Buradan butun hanimlara sesleniyorum. Lutfen ama lutfen, yasadiginiz hicbir belirtiyi hamilelige yormayin. Hep karnim agrirdi,simdi agrim yok, hep su olurdu ama simdi yok. Adetime 3 gun var belirti yok vs vs... Karin agrisi bas donmesi mide buoantisi goguslerde hassasiyet...

Bunlarin hicbiri ama hicbiri,hamile oldugunuzun kesin belirtisi degildir. Kesin sonucu,idrar ya da kan testiyle alirsiniz. Hatta kan testi daha garantidir.

Bunlari neden yazdim? Adetiniz 10 gun bile gecikse umotlenmeyin. Test yapmadan yorum yapmayin. Tersi cikarsa hayal kirikliginiz buyuk olur. Ve bu konudaki hayal kirikligi gercekten cok kotu... Hicbirinizin bunu yasamasini istemem.

OTE="DerinDeniz834, post: 42232228, member: 684852"]Buradan butun hanimlara sesleniyorum. Lutfen ama lutfen, yasadiginiz hicbir belirtiyi hamilelige yormayin. Hep karnim agrirdi,simdi agrim yok, hep su olurdu ama simdi yok. Adetime 3 gun var belirti yok vs vs... Karin agrisi bas donmesi mide buoantisi goguslerde hassasiyet...

Bunlarin hicbiri ama hicbiri,hamile oldugunuzun kesin belirtisi degildir. Kesin sonucu,idrar ya da kan testiyle alirsiniz. Hatta kan testi daha garantidir.

Bunlari neden yazdim? Adetiniz 10 gun bile gecikse umotlenmeyin. Test yapmadan yorum yapmayin. Tersi cikarsa hayal kirikliginiz buyuk olur. Ve bu konudaki hayal kirikligi gercekten cok kotu... Hicbirinizin bunu yasamasini istemem.[/QUOTE]
Cok haklisin arkadasim aynen beni tarif ediyorsun iki kez umitlendim boyle ama ikisi de kimyasal gebelik cikti ama insan sabredemiyo iste halbuki dedigin gibi regli 10 gun gecsin oyle yapalim testleri.

Test aldim 3 tane ama aç karnını bekliyorum wvet biz yeni başladık bu ay 3 ayim 2 ay çok moralim bozuldu ama artık hayırlısı diyorum yoksa da vardır Rabbimin bi bildiği diyorum bazı şeyleri zorlamamak lazım umarım bende ve diğer hamile kalmak isteyen insanlar hayırlısı ise Rabbim nasip etsin

merhaba, ben de adetimi 4. gün geçince öğrenmiştim. Bazı testler yanılabiliyormuş, başka marka bi test alıp denemekten zarar çıkmaz ama çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrama tamam mı? biliyorum insan çok üzülüyor sonra. inşallah hamilesindir :)
Evet 2 ay hayal kırıklığı yaşadım çok teşekkür ederim düşüncen için ama artık kendimi hazırladım varada yokada

Test aldim 3 tane ama aç karnını bekliyorum wvet biz yeni başladık bu ay 3 ayim 2 ay çok moralim bozuldu ama artık hayırlısı diyorum yoksa da vardır Rabbimin bi bildiği diyorum bazı şeyleri zorlamamak lazım umarım bende ve diğer hamile kalmak isteyen insanlar hayırlısı ise Rabbim nasip etsin
canım aç karnını beklemene gerek yok ki. hamilelik testini idrarda da yapsan kanda da yapsan aç olmana gerek yok. yapabilirsin yani.

Valla şimdi yaptım yine negatif çıktı testi atmadim bakalım bekleyecem yine diğeri gibi mi çıkacak ya hamile degilim yada daha küçük çıkmiyor anlamadım

Ya ben bu testleri anlamadım ilk başta negatif çıkıyor bekleyince pozitif artık arkadaşın dediği gibi 10 günü bekleyecem kaldı 5 gün bakalım hayırlısı

X