zaten olmuo demiyorumki canım istemiyorz henüz diyorum bana diolar tedavi oldunmu ya sırf bigün onlar yüzünden tüm hormon testlerimi yaptırdım gözlerine soktum buyrun bakın die bi sorun yok bende bide diorlar bizim oğlumuzda hiç yoktur bizde kısır yok pardon ama bizde hiç yok dedim ne demek istiyosunuzki siz ayy çıldırcam ya şeytan dio kafa göz dal şunlara bazen okadar geliolar
Ayyyyy çok güldüm yaaaa...duruma değil de nasıl tatlı anlatmışsın öyle :)) keşke senn gibi olsam Benim iki sene bitti ama eşim korundu yani düşünmedik çocuk hayatımız iyiyCe düzene girsin öyle yapalım dedik benim atanmamı bekledik daha doğrusu..daha ilk defa bu ay korunmayı bıtakmıştık ama tutmadı bugün adet oldum...Abooo ama neler duydum sallamamıştım hiç...istemiyoruz, ay çocuk yapmaya evlenmedim az hayatımı yaşayacağım deyip gülüyordum bile ama korunmayı bırakalı zor gelmeye başladı benden sonra evlenen herkesin çocuğu olmuşmışmuş!! Geçen kaynanam aramış bi kız daha akrabaları eylülde evlenmiş o bile senden hızlı çıktı dedi sinirimden saatlerce ağladım sonra kocama çemkirdim bi sürü:banghead: bi sonraki ay çalışmalara devam edeceğim bu defa bi korku aldı beni ya hiç olmazsa diye...zamanında hamileysem diye adete kadar ödü kopan ben neden korundum diye kendime kızıyorum bu günlerde.. Bi kere afedersiniz içine boşalsa hamile kalcam zannediyordum...geçen ay ilişkiden sonra resmen yer çekimine meydan okuduö :)) ama adet geldi bugün ruh halim fenalarda....korunduğum için tövbe ediyorum resmen o derecede pişmanım
Sen de test yaptırsan bile millete kısır olmadığını kanıtlamak zorunda değilsin çocuk doğurma makinası değiliz biz canım yapma öyle bi daha boşver :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: